Зимният сезон приключи, но за съжаление, сезонът на грипа  все още присъства. С подобряване на времето всички бактерии и инфекции се насочват към нашия организъм и имунната ни система просто не може да се бори повече. Всички знаем, че когато имаме някаква бактериална инфекция, антибиотиците са винаги първият ни избор на медикамент.

Те, обаче, имат множество нежелани реакции, а и повечето от тях дори не могат да се изправят срещу някои резистентни вируси. Така, че винаги е най-добре да се използват естествени съставки, които подсилват имунната система да помогне и да възстанови здравето ви!

Както вече споменахме, този сироп е 10 пъти по-мощен от пеницилина и не само убива всички бактерии и инфекции от вашия организъм, но също така помага при респираторни инфекции, възпалено гърло, упорита кашлица, астма, както и затруднения в дишането и хроничен бронхит.

Тази невероятна рецепта се състои само от три съставки, които обикновено се намират в дома ни.

Съставки:

  • ½ чаша биологичен мед
  • ¼ чаша органичен ябълков оцет
  • няколко скилидки чесън
  • ½ чаша вода

Начин на приготвяне:

Миксирайте в блендер всички съставки и съхранявайте сместа в кана за една нощ.
На следващата сутрин, прецедете сиропа и го съхранявайте на хладно място.

Как да го използвате?

За лечение на кашлица или настинка, взимайте по 1 супена лъжица на всеки няколко часа, докато не почувствате някои подобрения. Тази смес може да се консумира и от тези, които не са болни, но искат да подобрят имунната си система. В този случай, 5 капки на ден, ще са достатъчни.

Ползи за здравето на съставките

Мед

Органичният мед съдържа витамини, минерали и ензими и се бори със свободните радикали, защото той действа като антиоксидант. Съдържа високи противовъзпалителни и антибактериални свойства.

Чесън

Чесънът е една от най-здравословните храни на планетата. Той има мощни антибактериални и антивирусни свойства. Той стимулира имунната ви система и съдържанието на алицин го прави един от най-мощните, естествени антибиотици на планетата. Добре е да се консумира чесън всеки ден, тъй като е натоварен със здравословни хранителни вещества и може да осигури много ползи за здравето.

Ябълков оцет

Ябълковият оцет съдържа много фитонутриенти, които са полезни в превенцията на рак и крампи на краката. Той е богат на лимонена киселина, която също може да помогне за камъни в бъбреците.

 

Автор: Geary Andrew

Източник: http://blogs.naturalnews.com/syrup-10x-stronger-penicillin-kills-infections-bad-bacteria-body-system/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *