(NaturalNews)

Кръвно-мозъчната бариера предотвратява навлизането на опасни вещества и инфекции в мозъка. Ако тази бариера е компрометирана, мозъкът е чувствителен към всеки токсин или бактерия, циркулиращи в кръвта. Токсичните детергенти, съдържащи се във ваксините могат да разрушат кръвно-мозъчната бариера и след това да продължат да транспортират отровите, които се съдържат във ваксините, директно в мозъка.

При раждането, кръвно-мозъчната бариера не е напълно оформена. Тази бариера не е цялостна, до най-малко шест седмици от живота, а мнозина твърдят, че действително не може да бъде напълно развита до много по-късно. Всеки вирус или бактерия, на които е изложено едно бебе може да отидат директно към нервната система. Тази липса на зряла кръвно-мозъчна бариера е само една от причините, поради които даването на ваксини  е особено тревожно. Пенсионерите също са сериозно засегнати, тъй като застаряването на населението е фактор, който кара бариерата да става по-пропусклива. Прекомерната имунизация също отслабва бариерата. Децата, които следват установения график на ваксини в САЩ в момента получават 49 дози от 14 ваксини преди навършване на шест години и 69 дози от 16 ваксини до 18-годишна възраст. Хипертония, диабет, множествена склероза, мозъчни тумори, удари, травми на главата, също допринасят за повишаване на пропускливостта.

Докато тези с нарушена кръвно-мозъчна бариера може да бъдат най-податливи на съставките във ваксините, детергенти като полисорбат-80, Triton Х-100, полисорбат 20 и натриев деоксихолат, могат да проникват дори през добре установена бариера. Полисорбат-80 се използва във фармакологията за подпомагане на доставката на някои лекарства през кръвно-мозъчната бариера. Същото е вярно и за ваксините и с помощта на полисорбат-80 или друг вид детергент, много други токсични ваксинни съставки, включително вируси, бактерии и тежки метали, могат да преминават през трайно променената мозъчна функция.

Не само, че тези детергенти разрушават кръвно-мозъчната бариера и позволяват повече токсини да навлизат в мозъка, те също могат да причинят рак и програмирана клетъчна смърт

Инжектиран полисорбат-80 е доказан, че увеличава случаите на образуване на кръвни съсиреци, инсулт, сърдечен пристъп, сърдечна недостатъчност, безплодие, тежки анафилактоидни реакции и дори смърт. Много от полисорбатите се считат за канцерогени. Женски плъхове, на които е даван полисорбат-80 са пострадали от увреждане на репродуктивните органи.

Населението е затрупано с множество ваксини и по този начин страда от пропускащи кръвно-мозъчни бариери. Няма проучвания за безопасността на инжектиране на тези токсични детергенти, и все пак с поглед към сегашните ваксини на пазара и детергентите, съдържащи се в тях (изброени по-долу), става ясно, колко силно се уврежда кръвно-мозъчната бариера.

Дифтерия/Тетанус/Коклюш
DTaP (Infanrix) и (Tripedia) – Полисорбат 80

Дифтерия/Тетанус/Коклюш/Полио
DTaP-IPV (Kinrix) – Полисорбат 80

Дифтерия/Тетанус/Коклюш/Хепатит B/Полио
DTaP-Hep B-IPV (Pediarix) – Полисорбат 80

Дифтерия/Тетанус/Коклюш/Полио/Хемофилус Инфлуенце B
DTaP-IPV/HiB (Pentacel) – Полисорбат 80

Хемофилус Инфлуенце B
Hib (Pedvax) – „детергент“

Хемофилус Инфлуенце B/Хепатит B
Hib/Hep B (Comvax) – „детергент“

Човешки Папиломен Вирус
HPV (Gardasil) – Полисорбат 80

Хепатит A
Hep A (Havrix) -Полисорбат 20

Хепатит A /Хепатит B
Hep A Inactivated and Hep B (Twinrix) – Полисорбат 20

Грип
Agriflu – Полисорбат 80
Flublok – Полисорбат 20, Triton X-100
Flucelvax – Полисорбат 80
Fluzone – Triton X-100
Fluarix – Полисорбат 80, Triton X-100, натриев деоксихолат
FluLaval – натриев деоксихолат

Менингит
Meningococcal (Menactra) and (Menomune) – „детергент“

Тетанус/Дифтерия/Коклюш
Tdap (Boostrix) – Полисорбат 80

Пневмония
Pneumococcal (Prevnar 13) – Полисорбат 80

Ротавирус
Rotateq – Полисорбат 80

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: M. Randy

Превод от английски на български

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *