Топ 3 неща, които показват, че ваксините са несъвършени и остарели

(NaturalNews)

Понякога просто отказваме да видим написаното на стената. Това не е защото сме лоши хора, а по-скоро, просто не можем да позволим егото ни да бъде наранено. Когато приемем тази позиция, става много трудно да признаем всяка слабост или неправомерни действия, въпреки че доказателства и логика може да предполагат нещо друго.

Имаме изобилие от фабрикувани доказателства, защо ваксините работят и наистина трябва да бъдат насилвани на всеки, който не се съгласява, но дали наистина сме разгледали други доказателства, които могат да предполагат, че ваксините вече не са добре дошли?

Време е да разгледаме довода, че ваксините са имали своя апогей в съвременния развит свят и трябва да бъдат напълно архивирани.

Погрешни изследвания

Мантрата на ваксинната индустрия е, че те са доказано безопасни и ефективни, поради техните изследвания. Златният стандарт за научни изследвания е двойно сляпо, рандомизирано контролирано проучване (RCT), което означава, че хората са разделени на 2 групи на случаен принцип и на участниците се дава нещо истинско или плацебо. Резултатите се нанасят в графики, като се гледа на кого става по-добре или по-лошо, и няма пристрастия, тъй като никой не знае групата на плацебо или интервенция.

Колко ваксини са използвали този златен стандарт? НИТО ЕДНА. Защо? Изследователите твърдят, че не могат да извършат RCT, защото би било неетично да не се даде ваксина на дете, тъй като, ако умре от нещо, което е могло да бъде предотвратено, след това ще носят отговорност. Дали това е смислено или не, не променя факта, че те не използват подходящите стандарти при тестването на “лекарство”, което по-късно се инжектира в милиарди хора по света и може да има страшни последици.

Така че вместо да правят това изследване, те проверяват дали човек изгражда антитела към антигена, който е във ваксината. Ако са изградени, тя се счита за безопасна и ефективна. Тези проучвания обаче рядко се правят на деца под 4-годишна възраст, така че как точно могат да кажат, че са ефективни за бебета?

Независимо от това, цялата предпоставка на ваксините е да се инжектирате с чужди нашественици, за да се види, дали ще произведете антитела, които ще се преборят с тази инфекция. Ако не могат да се произведат антитела, ваксината ще се смята за неефективна и не трябва да бъде одобрена или използвана.

Това, което прави този факт особено интересен е, че бебетата не произвеждат антитела, докато не навършат 6 месеца. Така че, защо да се дава ваксина на някой на възраст под 6 месеца, ако не може да произвежда антитела? Дори и да вярвате в ефективността и безопасността на ваксините, даването на ваксина на дете под 6 месеца е напълно безсмислено въз основа на собствената предпоставка на индустрията за ваксини!

С най-малко 12 дози, препоръчвани от CDC преди навършването на 6 месеца, индустрията за ваксини унищожава имунната система на децата с тези абсолютно безплодни усилия.

Не са решавали проблеми, които вече не са били под контрол

Когато започнете да се интересувате и разгледате историческите графики и цифри, ясно се вижда, че много от болестите, за които се ваксинира, са били вече естествено под контрол, преди производството на ваксини да се намеси и да открадне цялата слава. И симптомите не са били животозастрашаващи над 95% от времето, и повечето са се възстановявали в рамките на 24-72 часа. Важно е също да се отбележи, че това се е случвало в момент, когато са се ширили лоши условия на живот и неправилно хранене, което само ще добави гориво към всяко огнище.

За да използваме съвременен пример за това как ваксините не решават никакви проблеми, нека поговорим за морбили. През 1920 г., пикът на избухването на морбили, смъртността е била 1,6%. През 1955 г. процентът на смъртните случаи е бил по-малко от 3 на 10 милиона случаи! Програмата за ваксинация срещу морбили е започнала през 1963 г., дълго след като процентът на смъртност е незначителен.

Същият тип резултати биха могли да се повторят за полиомиелит, коремен тиф и скарлатина, рубеола, коклюш, дифтерия и още. Така че, вместо да са “противоотрова” за тези заболявания, ваксините бяха наистина анекдот.

Хранене и хигиенизиране имат по-голям успех от ваксините за имунитета

Най-интересната част за дебата за ваксините е липсата на дискусия за условията на живот преди 60 години и тези днес. Хигиенизирането, личната хигиена и храненето са експоненциално по-добри днес, отколкото през 20-те до 50-те години, когато е имало покачвания на смъртните случаи, заради по-голямата част от болестите, срещу които се ваксинира. Подобрение във всичките 3 от тези сфери ще направи много от тези заболявания толкова страшни, колкото обикновената настинка.

Когато са напълно разбрани, тези подобрения сами по себе си, правят съвременното сплашване на ваксинациите и “огнищата” да изглеждат смешни. В края на краищата, когато знаете как да се грижите за единственото нещо, което наистина има значение в случая на някоя болест, не можете да се уплашите. Вие вече сте подготвени.

За да научите повече за това как наистина да бъдете защитени, прочетете Детоксикация от ваксинациите и тежки метали.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Derek HenryЕдин коментар на Топ 3 неща, които показват, че ваксините са несъвършени и остарели

Вашият коментар