Има предостатъчно ракови заплахи тези дни и хората започват да се гневят само при мисълта за самата дума. Няма много неща, които подстрекават толкова страх и гняв, като рака и за това има добра причина. Има липса на истинско „лечение“ от страна на фармацевтичните компании, а натуралните такива са потиснати.

Както при всички заболявания, подходът към заболяването е:

Елиминирайте всички токсини (физически и психически), които го причиняват и го държат жив и здрав.
Дарете организма с добри хранителни вещества, лечебни терапии, както и доказани противоракови хранителни вещества, които го разрушават.
Идентифицирането на всички канцерогенни елементи, които съществуват в света днес е един дълъг списък. Все пак, ако можете да  премахнете и детоксикирате ефективно тези сериозни нарушители, вашият път към предотвратяване и премахване на рак значително се подобрява.

Флуорид

Много хора са участвали в експеримента с флуорирането на публичната вода, но за щастие, все повече хора осъзнават опасностите от пиенето на флуорирана вода от чешмата.

Множество изследвания на д-р Дийн Бърк, бивш ръководител на секция Цитохимия в Националния институт за рака, са изготвили връзки между експозицията флуорид и рак. Изследванията на Бърк разкриват, че поглъщането на флуорид води до растеж на фоликуларни клетъчни тумори в мишки.

„Анализът на резултатите при плъхове показват, че животните, които пият флуорирана вода показаха увеличаване на тумори и ракови заболявания при орални плоскоклетъчни клетки, рядка форма на рак на костите (остеосарком) и увеличение на щитовидните фоликуларни клетъчни тумори,“ гласи една книга от д-р Лита Лий, Ph.D., озаглавена „Флуорът – модерен токсичен отпадък.“

Тъй като флуоридът е в близо 70% от питейната вода на американците (Статистика на CDC от 2012 г. за флуорирането на водата), това е системна заплаха за населението за развитие на рак.

Изкуствени подсладители

Изкуствените подсладители са любимец на движението за нула калории и мазнини, но в  стремежа си да са по-слаби, хората стават по-болни.

Водещият при изкуствените подсладители, аспартам, е комбинация от химикали, а именно аспарагинова киселина (аминокиселина със стимулиращи ефекти върху мозъчните клетки), метанол и фенилаланин. Когато аспартамът се разгражда в организма, той произвежда съединение, което е мощен причинител на мозъчни тумори.

Изкуствените подсладители са открити в много различни храни и може да са под наименованията Splenda, Equal, Sweet ‘N Low, сукралоза. Изкуствени подсладители са намерени в над 6000 продукти, консумирани от повече от 250 милиона души (американците консумират около половината), това е сериозна заплаха за рак.

Глифозат

Глифозат е активната съставка в хербицида Раундъп на Монсанто и според Д-р Стефани Сенеф, изследовател в Масачузетския технологичен институт (MIT), глифозат остатъците „засилват вредните ефекти на други химични остатъци в хранителната верига и токсини в околната среда, които нарушават нормалните функции на организма и предизвикват заболяване.“ В едно изследване, публикувано през 2013 г., изследователи също заключават, че глифозат е ксеноестроген, който е функционално сходен с естрадиол, най-мощният човешки естроген и има канцерогенни ефекти.

Друго изследване казва, че глифозат е „вероятно канцерогенен за човека“, и експозицията на селскостопански работници на глифозат причинява „повишен риск от неходжкинов лимфом.“

Въпреки тези констатации, Монсанто има подкрепата на Американската агенция за опазване на околната среда (EPA) и получава одобрение за увеличаване на допустимата граница на глифозат остатъци върху култури като ГМО соя и рапица от 20 части на милион (ррм), до 40 части на милион.

Считано от 2010 г. Раундъп Реди култури са около 90 на сто от соята и 70 на сто от царевичните култури, две много често срещани съставки в храната на Америка.

Тежки метали

Тежки метали като арсен, олово, алуминий, кадмий и никел са намерили своето място в нашия живот, а резултатите не могат да бъдат по-стряскащи. Освен че са замесени в храносмилателни проблеми, проблеми с мозъка, черния дроб, бъбреците и хормоните, те също са показали, че увеличават риска от рак.

Живак, най-опасният тежък метал, е официално признат като „вероятно канцерогенен“. Международен медицински изследовател, Йошиаки Омура, MD, е наблюдавал, че всички ракови клетки имат живак в тях.

Известно е също така, че кандида свръхрастеж и токсичност от живак имат симбиоза. Д-р Троубридж, автор на „Синдромът на гъбичките“ отбелязва, че в докладите от лекари, лекували хронична кандида при 98% от пациентите, са имали токсичност от живак. За да добавите още едно измерение на този пъзел, също така е установено, че една проста гъбична инфекция може да предизвика рак.

Експозицията на тежки метали включва морски дарове, зъбни амалгами, ваксинации, продукти за лична хигиена, тенджери и тигани, бакпулвер, дим, боя, вода, работни места, както и кемтрейлс. С популярността на морските дарове, разпространението на живачните пломби и интензивната ваксинация, едва ли може да се измъкнем от тежките метали.

Благодарение на тези видни заплахи и начинът на живот в днешно време, ракът е станал широко разпространен. Решението изисква цялостен подход, който драстично намалява токсините и увеличава хранителните вещества.

 

Автор: Derek Henry

Източник: http://blogs.naturalnews.com/top-4-cancer-threats/

One thought on “Топ 4 заплахи за рак”
  1. Научих нещо ново от тази статия – за бакпулвера. Какво всъщност има в него и защо е вреден. Моля за отговор.

Напиши коментар

Добави обява

×
×