Африканско-деце-получава-ваксина-в-ръката

(NaturalNews)

Про-ваксинната организация, Асоциация на католическите лекари в Кения съобщава: ваксините за тетанус, давани на милиони млади жени в Кения, са били потвърдени от лаборатории, че съдържат стерилизиращ химикал, който предизвиква спонтанни аборти.

Невероятните 2,3 милиона млади момичета и жени са в процес да получат  ваксината, налагана от УНИЦЕФ и Световната здравна организация.

„Изпратихме шест проби от различни места в Кения на лаборатории в Южна Африка. Те са с положителен тест за HCG антиген,“ казва за LifeSiteNews  д-р Мухаме Нгаре от Медицински Център Мърси в Найроби. „Всички ваксини са с добавен човешки хорион гонадотропин (HCG).“

Химикалът кара женското тяло да унищожава собствения си плод с индуцираните от ваксината антитела

HCG е химикал, разработен от Световната здравна организация, за стерилизиращи цели. Когато се инжектира в тялото на млада жена, той предизвиква унищожване на бременността от собствения отговор на организма на антитела към HCG, което води до спонтанен аборт. Ефективността му трае в продължение на години, причинявайки аборти при жените до три години след инжекциите.

Д-р Нгаре обяснява „… тази кампания на СЗО не е за премахване на неонаталния тетанус, а добре координирана насилствена масова стерилизация за контрол на популацията, използвайки доказана ваксина за регулиране на плодородието.“

Кенийското правителство, разбира се, твърди, че ваксината е напълно безопасна. Д-р Табу от Министерство на Здравеопазването на Кения дори заявява пред медиите, че тъй като някои млади жени все още имат бебета, ваксината следователно не трябва да съдържа никакъв агент за стерилизация. Това твърдение обаче не отразява факта, че HCG не работи винаги на 100%. Той стерилизира  по-голямата част от тези, които се инжектират с него, не всички от тях.

По-важното е, че Кенийската католическа църква е про-ваксинна организация. „Каква причина имат католическите лекарите да лъжат?“- попита д-р Нгаре, както е докладван в статия на LifeSiteNews. „Католическата църква е била тук, в Кения, предоставяйки здравно обслужване и ваксиниране в продължение на 100 години, за по-дълго отколкото Кения съществува като държава.“

С други думи, самата група, излагаща програмата за стерилизация на ваксините за тетанус е всъщност група в полза на ваксинациите. Но дори и те сега осъзнават ужасяващата истина: ваксините са идеалният вектор на правителствата за непочтено поставяне на тайни химикали или вирусни агенти, които никога не се разкриват пред обществеността.

Неоспоримо доказателство: курс от пет инжекции в рамките на две години

Това, което е наистина съмнително за тази, така наречена ваксина за тетанус, е крайно необичайният ѝ график на поставяне. Тази ваксина изисква пет поставяния за две години – график, който не се използва за тетанус.

„Ваксина за тетанус е била давана в пет дози само, когато се използва като носител на регулиращи раждаемостта ваксини с добавен хормон за бременност, човешки хорионгонадотропин (HCG), разработен от СЗО през 1992 г.“ обяснява д-р Нгаре.

Освен това, ваксината е била давана само на жени в репродуктивни години, а не на мъже или жени след навършване на плодородието.

Както обяснява д-р Нгаре, същата кампанията на ваксинна стерилизация е била използвана през 1993 г. в Мексико, Никарагуа и Филипините през 1994 г. Нгаре казва, СЗО се опита да я приведе в Кения през 1990-те години, но усилието бе спряно от католическата църква.

Според Брайън Клаус от Human Life International, Организацията на обединените нации не опровергава лабораторното тестване и потвърждение на HCG във ваксините. Вместо това, твърди, че някои ваксини са били „замърсени“ в производствения процес – едно абсурдно твърдение, което никой разумен човек не би повярвал, защото HCG никога не трябва дори да бъде наблизо до операция за производство на ваксини, освен ако някой не го е поставил там нарочно.

LifeSiteNews съобщава, че:

е получил доклад на ООН за среща през август 1992 г. на световното седалище в Женева на 10 учени от „Австралия, Европа, Индия и САЩ“ и 10 „застъпници за здравето на жените“ от цял свят, за да обсъдят използването на „регулиращи плодородието ваксини“. Той описва „ваксината анти-човешки хорионгонадотропин“ като най-напреднала.

Прочетете пълния текст на доклада от LifeSiteNews на английски тук:
http://www.lifesitenews.com/news/a-mass-ster…

ООН, СЗО и УНИЦЕФ, всички от тях са замесени в геноцидната ваксинация

Няма да видите тази новина съобщена в масовите медии в Съединените щати. Цялата истина за ваксините се цензурира, дори и ако истината е, че Организацията на обединените нации е умишлено замесена в кампания на ваксинен геноцид срещу хора от Африка.

Това, което се случва в Кения е престъпление срещу човечеството, и това е престъпление, извършено с умишлена расова дискриминация. Обикновено, либералните медии в САЩ биха били силно намесени в история за расова дискриминация и геноцид – или дори само една полицейска стрелба на черен тийнейджър – но тъй като този геноцид се извършва с ваксини, всичките масови медии го изключват. Очевидно, медицинските престъпления срещу чернокожите са напълно приемливи за свободните медии, ако като оръжие се използват ваксини.

Тази история показва ясно, че „насилието с ваксини“ е съвсем реално в нашия свят. Ваксините са идеалното оръжие за контрол на населението, поради няколко причини:

1) Никой не знае какво има в тях.
2) Лесно могат да им се добавят скрити химикали.
3) Те могат да се прилагат под прикритието на „общественото здраве“.
4) Всички правителства и установени медии съзнателно ще си сътрудничат с геноцида, за да предпазят ваксините да не бъдат признати като медицинско оръжие срещу жените.

Следователно, ваксините могат да се използват рутинно, за да се инжектират популации с противозачатъчни химикали или дори стелт ракови вируси. В действителност, точно това се е случило с около 98 милиона американци по време на масовите полиомиелитни ваксинации от 1960-те и 70-те години. Центърът за Контрол и Превенция на Заболяванията (CDC) дори документира „случайното“ инжектиране на милиони американци с причиняващия рак SV40 маймунски вирус, но агенцията изтри цялата тази история от своя уебсайт през 2013 г..

В Кения днес държавните органи също твърдят, че стерилизиращият химикал е „случайно“ замърсяване. Това е извинението, което винаги може да се използва като история на прикритие в оръжейни схеми на ваксинация, където правителствата умишлено замърсяват ваксини с известни химикали, които приключват живот, насърчават рак или предизвикат спонтанен аборт.

Ваксините като оръжия = Медицински престъпления срещу човечеството

Съзнателното добавяне на HCG във ваксини без пълно оповестяване на населението е отвратително нарушение на човешките права и на човешкото достойнство. Тук са само някои от престъпленията, извършващи се срещу човечеството в момента, под прикритието на ваксинации:

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ # 1) Неинформирано съгласие. На нито една от тези жени в Кения не е била казана истината, че са били инжектирани със стерилизиращ химикал, предназначен да причини безплодие.

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ # 2) Геноцид на расова основа. Насочването към кенийските жени с тази ваксина е умишлен подбор въз основа на тяхната раса. По всеки разумен стандарт това ще се нарече расово мотивирано омразно престъпление, водещо до геноцид.

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ # 3) Умишлено убийство на човешки същества. Спонтанните аборти, причинени от тези ваксини с добавен HCG водят до приключване на човешки живот в тялото на майката. Тези убийства се извършват без съгласието или разрешението на майката, нито с възможност за защита на живота на нероденото дете.

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ # 4) Нарушаване на Ограниченията на Женевската Конвенция за медицински експерименти. Всички тези кенийски жени, инжектирани с тази ваксина, се използват като човешки морски свинчета в таен, криминален медицински експеримент. Нито една от тези жени не се е записала доброволно за този медицински експеримент, нито дори са били информирани. Това е медицинско престъпление срещу човешки същества.

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ # 5) Престъпления срещу жени. Само жени са били избрани за това целенасочено усилие за стерилизация с ваксини, което доказва, че това е не само престъпление, базирано на раса, но също престъпление, основано на пол срещу жените.

Ако добавите всичко това, имате ваксини оръжия, които са с умишлено добавен, известен химикал за стерилизация, разработен от СЗО, след това разположен в расово мотивиран геноциден начин, който е насочен към жените, за да бъдат използвани в незаконен медицински експеримент, приложен чрез ваксинации.

Когато се прилагат чрез ваксини, очевидно геноцидът и убийствата не са новини

И все пак, въпреки всичко това, за традиционните медии тази дейност е напълно нормална. Световната здравна организации я подкрепя. Организацията на обединените нации я организира. Правителствата помагат за финансирането ѝ. Учените, налагащи ваксини, я оправдават. Медии я прикриват и цензурират историята, надявайки се, че не четете Natural News или Life Site News, за да научите истината.

Когато аптеките във вашия квартал налагат грипни и други ваксини, те не ви казват, че са част от един клон на медицината, потопен в геноцид, расово мотивирани престъпления от омраза и медицинска война на жените. Те не ви казват, че ваксините срещу грип все още съдържат токсичен живак в концентрации 100 пъти по-високи от живака, открит в океанските риби. Те не ви казват нищо за това, което се съдържа в тези ваксини, по същата причина, поради, която на жените в Кения никога не се казва какво има в тях.

Ваксините са перфектни оръжия срещу жени и деца

Истината е, че ваксините са лесно разположени като оръжие срещу човечеството под фалшива прикрита история, че спасяват човечеството. Какъв по-добър начин да се преследва, умишлено предизвикан от химикали, контрол на населението, отколкото да се убедят хората, че се инжектират „за тяхно добро?“

Това е точно защо Бил Гейтс всеизвестно заяви:

В света днес има 6,8 милиарда души … бързо се доближаваме до около 9 милиарда. Ако сега свършим една наистина добра работа с новите ваксини, здравните грижи, услугите за репродуктивното здраве, ние можем да намалим това с може би 10 или 15 процента.

Защо Бил Гейтс ще говори за ваксини, НАМАЛЯВАЩИ човешката популация, ако ваксините не съдържат тайно средства за стерилизация? Не забравяйте, че Гейтс е същият човек, който финансира всички видове стерилизиращи технологии, включително една, която взривява мъжки скротуми със звукови вълни с висока интензивност, за да ги направи безплодни.

Топ средства за човешка депопулация

Гейтс е част от таен медицински заговор, който вярва, че агресивната човешка депопулация е спешно необходима, за да се спаси планетата. Тази група, която включва много учени и вирусолози, вярва, че най-ефективните инструменти за човешка депопулация са:

1) Ваксини, в които има тайно включени стерилизиращи химикали.
2) Генетично проектирани вируси с висока степен на смъртност, вероятно разработени, за да са насочени към определени раси и генетични профили.

Например, д-р Чарлз Арнтзен, главен ръководител на Института Биодизайн за инфекциозни болести и ваксинология, наскоро се пошегува за използване на инжениран вирус, унищожаващ човешката популация, казвайки: „Това е отговорът! Използвайте генно инженерство, за да създадете по-добър вирус. (смях) Двадесет и пет процента от населението трябвало да са в зараза.“

Както писах на 22 октомври 2014 г., много вирусолози смятат, че хората не са нищо повече от „паразити“, да бъдат консумирани от вируси, които са „имунният отговор“ на планетата за човешката пренаселеност. Ето един откъс от книгата „The Hot Zone“ от Ричард Престън, обобщаващ начина, по който мислят тези учени:

… земята изгражда имунен отговор срещу човешките същества. Тя започва да реагира на човешкия паразит, наводняващото заразяване от хора, мъртви петна от бетон по цялата планета, ракови гниения в Европа, Япония и Съединените щати, гъста с репликиращи примати [т.е. хора], разширяващи и разпространяващи колонии и заплашващи да шокират биосферата с масови измирания.

Вероятно биосферата не „харесва“ идеята за пет милиарда души. Или пък може да се каже, че крайната амплификация на човешката раса, която настъпи само в последните сто години, изведнъж, произведе много голямо количество месо, което седи навсякъде в биосферата и не може да бъде в състояние да се защитава срещу форма на живот, която може да иска да го консумира …

Имунната система на Земята, така да се каже, е разпознала наличието на човешкия вид и започва да се задейства. Земята се опитва да се отърве от инфекция от човешкия паразит.

Това, което е извънредно във всичко това – както с ваксините и вирусите, проектирани като оръжие – е как най-влиятелните хора в научната общност виждат човечеството като враг, за да бъде унищожено чрез инструменти на медицината и науката. Тревожно, съвременната медицинска наука разполага със средства, за да изпълнява своите геноцидни атаки върху човечеството чрез „случайно“ изпускане на смъртоносни вируси или „случайно“ замърсяване на ваксини със стерилизиращи химикали.

Доказателствата за умишлени стерилизиращи химикали във ваксините на ООН повдига очевидния въпрос: Дали скорошната епидемия на Ебола в Западна Африка е също умишлена? И какво друго може да имат наум за човешката депопулация през следващите години, учени, хора налагащи ваксини, световните здравни власти и правителствата?

Дали вече има нещо в храните, което причинява стерилизация? Отговорът е категорично ДА, и точно като пандемичните вируси, това също е генетично инженирано.

Петте вектори за унищожаване на човечеството

Това са векторите за научно-базираната геноцидна атака върху човечеството:

1) Ваксини
2) Вируси
3) Храна
4) Вода
5) Кемтрейлс (т.е. атмосферно разпръскване на химикали)

Всички пет от тези вектори представят „възможности“ за геноцидните учени да постигнат целта си за човешка стерилизация и депопулация. Именно затова всички, които желаят да оцелеят при голямото човешко умъртвяване, случващо се сега, трябва да вземат извънредни мерки, да се изолират от институционално-произведената храна, вода и лекарства. Единствените безопасна храна, вода и лекарства, са тези, които са били произведени самостоятелно и извън контрола на Голямата Хранителна Индустрия, Голямата Агрикултура и Голямата Фарма.

Не пийте чешмяна вода без първо да я филтрирате и прочетете моите лабораторни резултати, тестващи всички популярни водни филтри в www.WaterFilterLabs.com

Да не се ядат фабрично произведените храни. Не си позволявайте да се инжектира с оръжейни ваксини. Не приемайте смъртоносните лекарства на Голямата Фарма. Бъдете разумни, като сте скептични, относно претендираната „безопасност“ на всички тези неща, създадени от институции и органи, които съвсем буквално искат да избият значителен процент от съществуващото световно население.

Ако сте умни и изобретателни, може да оцелеете при това голямо човешко умъртвяване. От друга страна, тези, които с нетърпение се нареждат на опашка да се инжектират със сезонните грипни ваксини, признават, че са твърде глупави и наивни, за да издържат дълго време в един свят, където „науката“ е обявила тайна война на човешкия живот.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Mike Adams, the Health Ranger

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *