медицина-наука-тестване-ваксина-маска

Какво мотивира Световната здравна организация (СЗО) да обяви пандемия по времето, когато са го направили? Колко от пандемията, блокирането на правителствата и корпоративния контрол е свръхреакция? Колко от всичко това беше планирано? На чий дневен ред тези заключения и икономически контрол в крайна сметка служат? Знаете ли, че тестовите комплекти covid-19 бяха разпространени преди даже да бъде обявена пЛандемията?

Група от 600 лекари се събра в Испания и нарече covid-19 „фалшива пандемия“, създадена за политически цели. Заключването на хората и убеждаването им, че евентуално могат да разпространят инфекции, които нямат, е тиранично и потисническо. Тези лекари призовават други здравни специалисти, „медиите и политическите власти да спрат тази престъпна операция, като разпространяват истината“.

Защо правата на човека се оспорват?

През септември 2019 г. Глобалният съвет за мониторинг на готовността публикува доклад, озаглавен „Свят в риск“, който подробно описва как ООН и СЗО провеждат общосистемни тренировки и симулационни упражнения, включително едно за покриване на умишленото освобождаване на „смъртоносен респираторен патоген. ” Защо д-р Антъни Фаучи и Бил Гейтс писаха за предстояща пандемия, много преди да бъде обявена? Защо и двамата тези мъже са толкова категорични да ваксинират световното население?

Защо медицинските укази се приемат с такава наказателна сила и защо реакцията на общественото здраве е толкова фокусирана върху ограничаването на личната свобода и контрола върху икономическата дейност, само в очакване на инфекциозна болест? Защо държавата отнема лични права, медицинска неприкосновеност и принуждава населението чрез страх и принуда? През октомври 2019 г. Бил Гейтс организира учение за пандемия на коронавирус в Ню Йорк, наречено Event201. Събитието се фокусира върху това как всички на планетата трябва да бъдат ваксинирани. За да се постигне тази цел, населението ще трябва да бъде обусловено да се откаже от правата си за „доброто на всички“.

Тестови комплекти Covid-19, разпространени през 2017 и 2018 г.

Дали тестовите комплекти covid-19 са стратегически проектирани да произвеждат фалшиви положителни резултати, за да надценят броя на случаите, за да оправдаят държавната намеса и изолацията на здрави хора? CDC притежава не само патента за коронавируса, но и патент и изключителни права върху методологията за тестване. Защо тестовите комплекти covid-19 произвеждат фалшиви положителни резултати при тези, които не са болни, представят фалшиви доказателства за налагане на карантини върху здрави хора и за обявяване на огнища, които дори не са реални? Защо е разрешено да продължават медицинските измами?

Ако covid-19 се появи в Китай в края на 2019 г., защо тестовите комплекти covid-19 бяха разпространени по целия свят, две години преди „пандемията?“ Базата данни на World Integrated Trade Solution разкрива, че тестовите комплекти covid-19 са били изпратени до страните през 2017 и 2018 г.

След като тази търговска информация стана обществено достояние, World Integrated Trade Solution се опита да преназначи „covid-19“ с незабележим термин „медицински тестови комплекти“. В света на търговията това ниво на неяснота не е разрешено. Въпреки че WITS се опитаха да прикрият етикета, те не могат да променят кода на продукта. „Медицински тестови комплекти“ има същия продуктов код, HS 300215, и означава „Тестови комплекти Covid-19“.

Защо се фокусира толкова много върху дефектните протоколи за откриване, докато ефективното лечение на респираторно заболяване covid-19 се потиска? Защо болничните системи са толкова зле оборудвани, за да помогнат на имунната система на пациентите? Защо тези въпроси дори не са разрешени в социалните медии, тъй като Facebook се обединява с научната диктатура, известна като СЗО и CDC, за да контролира информацията?

Автор: Lance D Johnson

Източник: www.naturalnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *