(NaturalNews)

Учен по ваксините на Мерк е бил заплашен със затвор, заради опита си да разкрие научна измама и фалшификация на данни, използвани от индустрията на ваксини, за да изглежда, че дефектните им продукти работят, дори когато не го правят, според документ, подаден в правителството на САЩ.

Бившият вирусолог на Мерк, Стивън А. Крахлинг, е опитал да се свърже с Агенцията по храните и лекарствата (FDA) с доказателства за измами с изследвания на ваксина, реализирани в Мерк, но е бил заплашен с присъда в затвора от хората на Мерк, според документ по Закона за неверни твърдения, който той и друг негов колега са подали във федералното правителство.

Висшият ръководен състав на Мерк не само заплашва със затвор, ако ученият разкрие измамата. Те също така се опитват да му се отплатят с обещания за финансови бонуси, ако си мълчи, обясняват документите.

Следните цитати са намерени в този документ: Окръжен съд на САЩ за източната част на област Пенсилвания. Гражданско действие No. 10-4374. „Жалба за нарушаване на федералния закон за неверни твърдения.“

Кликнете тук, за да прочетете пълния документ.

Ето горната част на първата страница на документа:

Заплашен със затвор заради опита си да разкрие ваксинна имама

Това, което следва, е текст от документа за Закона за неверни твърдения – текст, който е бил напълно цензуриран и затъмнен от поддържащите ваксините традиционни медии.

Прочетете и ще бъдете изумени от това, което не ви казват.

Под този текст, ще намерите още скрийншотове на действителния документ …

Този случай е за усилията на Мерк за повече от десетилетие, да мамят Съединените щати по отношение на ефикасността на ваксината за паротит.

FDA настоява за висока степен на ефикасност от (95%), защото само тогава може в крайна сметка да бъде ликвидирана болестта, чрез това, което  често се нарича „колективен имунитет.“

Без да докаже, че ваксината за паротит продължава да бъде 95% ефективна, Мерк би загубил своите изключителни права за производство и продажба на своята MMRII ваксина.

Обвинителите Крахлинг и Улочовски са участвали в екипа, който е провел този предполагаемо подсилен тест. Всеки от тях свидетелства от първа ръка фалшифицирането на данните от тестовете, в които Мерк се наема да достигне своя праг от 95% ефикасност. Всъщност, всеки от тях е бил под значителен натиск от Крах и други от ръководния персонал на Мерк да участват в тази измама.“

Мерк добавя заешки антитела, заради единствената цел, да промени резултата от тестовете чрез увеличаване на броя на вирусна неутрализация.

Без да прилага правилен „контрол“ към процеса, няма начин да се изолира, дали неутрализирането на вируса е причинено от самостоятелните човешки антитела или в комбинация с антителата на заека, Мерк не прилага този вид контрол.

А добавянето на заешки антитела като добавка към ваксината не е вариант, тъй като може да доведе до сериозни усложнения при хората, дори смърт.

Крах не е действал сам в дирижирането на фалшификацията на резултатите от тестовете на ваксината за паротит на Мерк. Той е действал с пълномощието и одобрението на висшия ръководен състав на Мерк.

През юли обвинителят Крахлинг се е срещнал с Алан Шоу, изпълнителен директор на Изследването на ваксини на Мерк и му се е оплакал за измамата с тестването на ваксината.

Шоу му е говорил за значителните бонуси, които Емини е обещал да плати след като тестването е завършено.

След това Крахлинг се среща с Боб Сутер, представител на Крахлинг за човешките ресурси на Мерк. Крахлинг казва на Сутер за фалшифицирането на данните от тестовете и отказа на Шоу да бъде замесен. Крахлинг казва на Сутер, че ще докладва дейността на FDA. Сутер му казва, че ще отиде в затвора, ако се свърже с FDA и му предлага да организира лична среща с Емини, където Крахлинг може да обсъди безпокойството си.

Емини се съгласява, че Крах изопачава данните. Крахлинг се оплаква също и за използването на заешки антитела, за да се издуе степента на сероконверсия. Емини отговоря, че заешките антитела са били необходими на Мерк, за да постигане целите на проекта.

На следващата сутрин, Крах пристига рано в лабораторията и опакова и унищожава доказателствата за продължаващия Протокол 007 по изпитанието за ефикасност. Това включва торби за боклук, пълни с експерименталните плочи, които би трябвало да бъдат запазени за преглед, докато тестването не е пълно и окончателно.

Въпреки заплахите, които е получил от Сутер и Емини, Крахлинг се обажда на FDA, за да докладва тази дейност и продължаващата измама на Мерк. На 6 август 2001 г. в отговор на призива на Крахлинг, агентка от FDA отива в Мерк, за да разпита Крах и Шоу … Тя не разглежда действителното унищожаване на доказателства, които вече са били извършени от Крах.

Това, което никой извън Мерк не е знаел –  нито FDA, CDC или всяка друга правителствена агенция –  е било, че този резултат е продукт на неправилно използване на заешки антитела и фалшифициране на широк мащаб от данни на тестовете на Мерк, за да се прикрият номерата на надутата сероконверсия, които генерират тези антитела.

През 2005 г. FDA дава одобрение на Мерк и изключителна лицензия на САЩ за тяхната ваксина ProQuad. Мерк получава лиценза, продължавайки да представя невярно ефикасността на своята ваксина за паротит.

Почти по същото време Европейската агенция по лекарствата (EMA) също одобрява молбата на Санофи Пастьор на MSD за продажба на ProQuad на Мерк в Европа. Както и с MMRVaxPro, съвместното предприятие на Мерк, представило фалшифицирани резултати от протокол 007 на ЕМА като поддържаща клинична информация в своето заявление за ваксината.

През 2006 г. са отчетени повече от 6500 случаи на паротит в Средния Запад. Това е най-голямата епидемия на паротит за почти двадесет години …

Центровете за Контрол и Превенция на Заболяванията (CDC), FDA и Мерк публично са работили заедно, за да се определи причината за тази епидемия от 2006 година. Разбира се, само Мерк са знаели, че основната причина е недостатъчната ефективност на тяхната ваксина.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Mike Adams

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *