Точно както предсказвахме, бебето на Марк Цукерберг, Facebook, реши да се включи във фашистките планове да цензурира цялото съдържание на платформата си, което по някакъв начин поставя под въпрос „свещения граал” на ваксините.

В официално изявление, Facebook ясно посочи, че е на страната на „световни здравни организации“, като Световната здравна организация (СЗО) и американските центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC), които са се обявили против всички скептично настроени към ваксините.

„Ако тези негативни мнения относно ваксините се появят във Facebook, ние ще предприемем действия срещу тях“, се казва в съобщението от Facebook, добавяйки, че „групови или административни постове на страница“, които споделят „дезинформация за ваксината“, ще бъдат изключени от официалните препоръки на Facebook. Facebook планира да „намали тези групи (sic) и дистрибуцията на страници в новините и търсенето и да отхвърли рекламите с тази дезинформация.”

Драстичният ход настъпва, след като демократът от Калифорния Адам Шиф наскоро призова Facebook, Amazon и различни други гиганти на Big Tech да разрешат единствено одобрена от правителството пропаганда за ваксините да бъдат споделяни, продавани или по друг начин разпространявани на техните платформи.

Както неотдавна докладвахме, Amazon действа по подобен начин в съответствие с петицията на Шиф, след като наскоро се съгласи да премахне всички „анти-ваксинални” филми от своя Prime service, което означава, че може да направи същото и с „анти-ваксинални” електронни книги на Kindle.

„Изследваме начини да споделяме образователна информация за ваксините, когато хората се сблъскат с дезинформация по тази тема“, потвърди Фейсбук за собствените си планове за провеждане на подобни „набези“ на цензура върху съдържанието „анти-вакс“.

За повече новини за фашизма на Big Tech и цензурата на свободата на словото, не забравяйте да проверите Fascism.news и Censorship.news.

Фашизмът на Big Tech и цензурата на свободата на словото е нападение на Бипартисан върху Първата поправка в Америка.

Докато Шиф е този, на който се обръща най-голямо внимание за организирането на този кръстоносен поход срещу свободата на словото в интернет, важно е да се отбележи, че някои републиканци също са на борда с този фашистки дневен ред, включително републиканците от Тексас Майкъл Бърджис, който помогна за въвеждането на двупартийно законодателство заедно с Шиф, който призовава за масова цензура на „неоснователни и развенчани теории“ за ваксините.

Последствията от това законодателство, което все още не е прието, вече се вижда и на други технологични платформи, освен Facebook и Amazon, включително в Instagram, където „анти-вакс“ няма да се показват на официалната страница на Instagram. Същите тези „анти-вакс“ хештеги също ще бъдат блокирани от раздела „Изследване“ на Instagram.

YouTube, който сега е собственост на Google, също наскоро демонитизира канал, известен като „Stop Mandatory Vaccination“, който се управлява от бившия изпълнителен директор на Калифорнийската асоциация на лекарите по натуропатия, Лари Кук. YouTube каналът на Кук не само загуби потока от доходи, но и книгите му вече се рекламират „по-малко“ на Amazon, показват доклади.

Що се отнася до текущите планове на Facebook за насочване на свободата на ваксините, Monika Bickert, ръководител на компанията за „глобално управление на политики“, е посочила в декларация, че платформата на социалните медии планира просто да блокира показването на всички групи, страници и дори отделни профили които споделят „анти-вакс“ съдържание.

Facebook, казва Bickert, „работи за справяне с дезинформацията на ваксините във Facebook, като намалява разпространението и предоставя на хората авторитетна информация по темата.“

Фейсбук, Гугъл и много други платформи, които подтикват цензурата, са наистина само дълбоки държавни механизми, подтиквани от ЦРУ.

Важно е да запомните, че Facebook, Google и много други подобни платформи всъщност са само скрити разширения на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) и други дълбоки държавни субекти и че те се използват за контрол на населението, насочване и в крайна сметка поробват планетата.

„Google наистина не е частна компания“, предупреждава Zero Hedge още през 2017. „Ако той продължи да атакува алтернативни медии като Алекс Джоунс и NaturalNews.com, може да открие, че съдебни дела са насочени в неговата посока. Същото може да се отнася и за Facebook. „

Автор: Ethan Huff

Източник: https://www.naturalnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *