Химиотерапията убива пациенти с ракови заболявания по-бързо, отколкото ако не се прилага никакво лечение

(NaturalNews)

Самозалъгването просто няма да попречи на факта, че индустрията на рак е точно това: една индустрия. Лекари, фармацевтични компании, болници и други ключови заинтересовани страни печелят много всеки път, когато болен от рак пациент приеме модела на конвенционалното лечение, което обикновено включва инжектиране на химиотерапевтични отрови в тялото, облъчване с йонизиращо лъчение или отрязване на части от тялото – или някаква варварска комбинация от трите.

Казването на това може да раздразни някои хора, особено тези, които е трябвало да гледат как любимият човек умира от традиционното лечение на рак, но всяко едно от тези предполагаеми лечения всъщност не работи, в много случаи. Малко известната наука, която лечебно-индустриалният комплекс е направил практика да игнорира или прикрива, показва, че въпреки това, което често твърди медицинската индустрия, специално химиотерапията не е ефективно лечение на рак.

Д-р Хардин Б. Джоунс, бивш професор по медицинска физика и физиология в Университета на Калифорния, Бъркли, изучавал продължителността на живота на болни от рак пациенти в продължение на повече от 25 години, като стига до извода, че въпреки общоприетото схващане, химиотерапията не работи. Той е бил свидетел на множество ракови пациенти, лекувани с отровата, да умират по ужасяващ начин, като много от тях са срещнали съдбата си много по-рано от други пациенти, които са избрали изобщо да не се лекуват.

След допълнително разследване на това, д-р Джоунс установява, че пациентите с рак, подложени на химиотерапия, в действителност умират по-бързо, в повечето случаи, отколкото тези, които не следват лекарските препоръки за получаване на лечението. След няколко усилия на изчисление, д-р Джоунс излага факта, че конвенционалната индустрия на рак не иска светът да знае за нейната златна мина за няколко милиарда долара.

“Хората, които са отказали лечение, живеят средно 12 и половина години”, заяви д-р Джоунс за откритията от изследването, което е било публикувано в списание Transactions of the New York Academy of Sciences. “Тези, които са приели други видове лечение, са живели средно само 3 години.”

Пациенти с рак на гърдата, които отхвърлят всички конвенционални терапии живеят четири пъти по-дълго, отколкото тези, които следват системата

Схванахте ли това? Отказването на конвенционалните лечения на рака и неправенето на нищо води раково болните пациенти да живеят повече от четири пъти по-дълго, отколкото техните съответстващи колеги. Това е нещо, което никога няма да чуете от масовите медии, които продължават да разгласяват мита, че пациентите с ракови заболявания някак си имат нужда от отрова, инжектирана в телата си, за да оцелеят и да стигнат до състояние на “излекуване”.

Проучването на д-р Джоунс също констатира, че същото важи и по отношение на конвенционалните лечения за рак на гърдата. Жени с рак на гърдата, които са отказали химиотерапия, лъчетерапия и хирургия – и са останали нелекувани – също са живеели четири пъти по-дълго, отколкото жените, които отиват под ножа или се съгласявали да бъдат тровени с химикали.

Както се признава в по-ново изследване, публикувано в списание Clinical Oncology през 2004 г., химиотерапията е наистина ефективна само в около 2 процента от времето за всички видове рак. И това е на базата на стандартните проценти критерии за петгодишна преживяемост, които технически не са показател за лек – въпреки че здравните власти често обичат да твърдят, че това е така.

Повече за това можете да намерите тук на английски:
EndAllDisease.com.[PDF]

Отделно проучване, публикувано в списанието на Американската медицинска асоциация през 1979 г., установило, че много от най-разпространените процедури за диагностициране и лечение на рак на гърдата, почти всички, от които все още се използват и днес, не са направили нищо за понижаване на процентите или да повишат преживяемостта на пациентите с рак на гърдата.

Две други проучвания, едно от Израел, което е публикувано през 1978 г. и друго от Великобритания, което е било публикувано в The Lancet през 1980 г., достигат до подобни заключения.

“Общата преживяемост на пациентите с първичен рак на гърдата не се е подобрила през последните 10 години, въпреки нарастващото използване на множествена лекарствена химиотерапия за лечение на метастази”, обяснява изследването в Lancet, озаглавено “Неуспехът на химиотерапията да удължи преживяемостта на група пациенти с метастатичен рак на гърдата.”

“Освен това, не е имало подобрение в преживяемостта от първите метастази, и може би преживяемостта е дори намалена при някои пациенти, на които е давана химиотерапия.”

Естествените лечения на рак са най-добрият ви залог, ако развиете тази ужасна болест

Има решения за естествено лечение на рак, макар, че не включват само правенето на нищо – което все пак е очевидно по-добре от следването на конвенционалния начин. Изобилие от естествени възможности за лечение на рак са подчертани в EndAllDisease.com, свободен ресурс, съдържащ изобилие от информация за здравето, болестите, околната среда и още:
EndAllDisease.com.

Секцията на сайта с природни лекове за рак може да се намери тук:
EndAllDisease.com.

Може да научите повече за това как да лекувате рак, естествено, като посетите:
CancerTutor.com.

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Ethan HuffВашият коментар