химиотерапия-рецепта-доктор

Колко хора задават на лекарите си въпроси относно химиотерапията? Замисляли ли сте се как такова токсично вещество (толкова токсично, че тези, които го прилагат, трябва да носят ръкавици) се е превърнало в „стандарт за грижа“ за рака? Истината за произхода му е толкова далеч от научна лаборатория, че човек даже не може да си представи!

През август 1943 г. президентът Рузвелт одобрява превоза на химически боеприпаси, съдържащи синапен газ. Две хиляди горчични бомби били натоварени на USS Джон Харви. Корабът чакал да се разтовари в Бари, Италия, когато германските самолети го нападнали на 2 декември 1943 г. Женевският протокол от 1925 г. забранявал използването на химическо и биологично оръжие. Съюзниците не вярвали на германците и двете страни тайно складирли такъв газ.

Представете си изненадата на съюзниците, когато Luftwaffe взривява USS Джон Харви, пускайки във въздуха и залива 2000 горчични бомби, безразборно убивайки войници и цивилни. Стотици моряци, скочили във водата, за да избягат от потъващия кораб, били покрити с мазно вещество, с мирис на чесън, което изгаря кожата им и кара мнозина да загубят зрението си. Висшестоящите са знаели точно какво причинява симптомите, но им било наредено да мълчат.

Подполковник Стюарт Франсис Александър бил изпратен на мястото след кратък брифинг. Александър бил обучен за лечение на последиците от химическата война. Той веднага разпознал симптомите: миризма на чесън, пареща кожа и слепота. Александър успял да започне лечението веднага и спасил много хора. Когато обаче информира командирите, му било казано да лекува пациентите и да държи устата си затворена. Било му ясно, че се опитват да прикрият нещо голямо. Никой не искал Luftwaffe да знае, че са взривили кораб, пълен с горчичен газ. Въпреки че щели да изминат години, преди истината да излезе наяве, Александър взел тъканни проби обратно в САЩ, за да бъдат незабавно анализирани.

Докато лекарите анализирали тъканните проби, те ясно видели последователен модел. Всички проби показвали значително изчерпване на белите кръвни клетки в лимфните възли и костния мозък – точно тъканите, които се запълват с лимфом. С помощта на двама фармаколози от Йейл, Луис Гудман и Алфред Гилман – те започнали поредица от експерименти върху мишки. Тяхната хипотеза била потвърдена: горчичното съединение (азотна горчица) показало значително намаляване на размера на лимфоидните тумори при мишки. Двамата фармаколози убедили гръдния хирург (Gustaf Lindskog) да даде азотна горчица на напреднал пациент с лимфом, без други възможности. Туморите на пациента регресирали. Други пациенти имали същите резултати. Изследователското трио било развълнувано да сподели невероятните си открития с медицинската общност и света, но трябвало да изчакат до 1946 г. поради секретността около военната програма за военни газове.

Имало много вълнение около публикуването на техните изследвания. Досега единственото лечение на рак било операция или лъчение за солидни тумори. Ако ракът се разпространи – операцията и лъчението били безполезни. Възможността да се разпространи лекарство в цялото тяло, за да се бори с рака, където той се е появил, пленил учените по света. Това развитие дало началото на нова ера в онкологията.

Колко иронично е, че този „пробив“ дошъл от вещество, предназначено да убива „враговете“.

За жалост след широко разпространение и няколко седмици „ремисия“ в следствие на азотната горчица, се повило мощно възраждане на раковите клетки, запълващи лимфните възли. Това има смисъл, ако разберете, че лимфната система изхвърля „боклука“, който влагаме в телата си. Кръвта внася хранителните вещества, докато лимфата извежда боклука. Когато лимфните ви възли са пълни с боклук /отрова/, няма къде да отиде, освен да циркулира в кръвния поток.

За да разберете как азотната горчица атакува човешката ДНК, трябва да се върнете към биологията от гимназията. Базовите двойки ДНК се свързват помежду си чрез водородни връзки. Водородните връзки трябва да са гъвкави, за да функционира ДНК. В биологията структурата е равна на функция. За да може ДНК да се възпроизведе, спиралата (структурата) трябва напълно да се развие, така че всеки отделен кичур да може да бъде копиран. Клетъчното делене настъпва едва след като всички двадесет и три двойки хромозоми са положени и повторени. Азотната горчица постоянно заключва два нуклеотида (градивните блокове или базови двойки ДНК), наречени гуанин и цитозин – предотвратявайки отделното им размножаване и спиране на клетъчното делене. Тъй като азотната горчица не може да различи раковите клетки от здравите клетки, тя пътува през кръвоносната система, като заключва ДНК структурата на всяка клетка, която срещне, като предотвратява размножаването не само на раковите клетки, но и на здравите.

Тъй като азотната горчица е отрова, човешкото тяло реагира на тази атака, като се опитва да я изведе от кръвния поток възможно най-скоро. Малко след химиотерапия пациентът е ударен от вълни от гадене и повръщане, докато тялото се опитва да се освободи от отровата. Разбира се, има смисъл броя на кръвните ви клетки (червени, бели и тромбоцити) да намалее през следващите седмици, защото азотната горчица спира клетъчното делене, необходимо за производството на кръвни клетки! Ето защо те следят броя на кръвните ви клетки толкова внимателно!

Докато ефектите на азотната горчица продължават да блокират вашата ДНК и да намаляват възпроизводството на кръвните ви клетки, се появяват синини, когато съсирването е инхибирано. Липсата на свежи червени кръвни клетки предизвиква всепоглъщаща умора, тъй като анемията настъпва. Шансът за инфекция нараства драстично. Косата не може да расте и пада. Накрая, трудолюбивите клетки на червата се обезличават, което води до липса на абсорбция на хранителни вещества и неконтролирана диария.

В този момент сте достигнали ръба на бръснача между живота и смъртта. Колко хора знаете, които са били там? Имайте предвид, че тази химическа война е предназначена да убива врагове. Имайте предвид, че този химикал работи, като променя структурата на вашата ДНК, предотвратявайки нейното възпроизвеждане на самите кръвни клетки, които ви дават живот и позволяват на тялото ви да функционира!

„Извадете отровата, нахранете тялото и Бог ще ви изцели.“ Бъртън Голдбърг

Автор: Thomasina Copenhaver

Източник: naturalnewsblogs.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *