Хомеопатичните лекарства за грип, са давали добри клинични резултати в продължение на деситилетия. Използването на хомеопатични лекарства при грип осигурява бързо облекчаване на симптомите и често, по-бързо лечение. Някои хомеопатични лекарства са предназначени за ранните етапи на грип, някои са добри за спиране на симптоми, а някои са предназначени за специфични симптоми, като болки в гърлото, хрема или повишена температура. Използвайте правилно хомеопатичните лекарства за грип и ще получите бързо облекчение и изцеление. За лечение на грип, използвайте 30с потентност или 6с.

Хомеопатични противогрипни лекарства за първите етапи на грип

Ferrum phos може да бъде използван при първите признаци на грип. Natrum sulf може да се редува с Ferrum phos.

За стомашен грип, помислете за Baptisia, особено в ранните стадии на грип. Лицата, които се нуждаят от Baptisia се чувстват много слаби, с болки и са апатични.

Oscillococcinum е доказал, че има страхотни резултати като хомеопатично средство за защита от грип, особено когато се приема в началото на грипа.

Хомеопатични лекарства при грип с висока температура

Dulcamara е средството за защита в началото на висока температура. Лица, които имат нужда от Dulcamara, имат освен треска и кашлица, която причинява мускулна болезненост. Грипът, който реагира на Dulcamara, често е предизвикан от студено, влажно време.

Друго добро лекарство е Arsenicum. Подходящо е, когато треската е придружена с втрисане, безпокойство и тревожност. Лицата нуждаещи се от Arsenicum са много неспокойни и се чувстват жадни, но пият само малки количества течности. Те също могат да изпитат болки в други части на тялото.

Gelsemium е подходящо средство за защита, когато лицето има ниска температура. Лицето може да трепери и най-вероятно ще се чувства слабо. Gelsemium също може да се използва като хомеопатично лекарство за грип, който се задържа, и за тези, които казват, че не са добре, от както са имали грип.

Лицата, които се нуждаят Nux Vomica имат грип с втрисане и болки в костите и ставите, раздразнителност и тръпки.

Хомеопатично лекарство за висока температура е Belladonna. Температурата обикновено се появяват внезапно. Лицето може да има зачервяване и топлина, като например червено, горещо лице.

Хомеопатични противогрипни лекарства за грип с болки

Rhus Tox е хомеопатично лекарство при усещане на болки в костите и безпокойство заедно с треска. Неспокойствието е силен индикатор за Rhus Tox. Човекът може да има червен връх на езика си. Rhus Tox е полезен също при грип по време на студено влажно време.

Когато човек чувства болка от всякакъв вид движение, е добре да се помисли за Bryonia. Други индикатори за Bryonia са жажда и сухота в устата. Лицата, които се нуждаят Bryonia като хомеопатично средство за защита от грип, може да бъдат и раздразнителни.

Друго средство за защита при грип с болки е Eupatorium perfoliatum. Лицето чувства болка в костите, които могат да бъдат много силни, друг признак е жаждата.

 

Автор: Melanie Grimes

Източник: http://blogs.naturalnews.com/homeopathic-flu-remedies-provide-flu-relief/

One thought on “Хомеопатични лекарства, които предоставят облекчение при грип”
  1. Еликсирите на инж. Хлебаров. Личен опит! За часове, определена комбинация ликвидира всякакви неразположения, поне при мен!

Напиши коментар

Добави обява

×
×