(NaturalNews)

Следната компилация описва един дълъг списък от най-ценните храни на планетата, които са били търсени от царете на древни цивилизации. Зехтинът е бил използван за помазване на царе; чиа семената са били използвани като източник на енергия от войните ацтеки, и само императорите на древната Династия Минг в Китай са имали право да ядат от „забранения ориз“ (черен ориз). Римляните са хранили своите гладиатори с ечемик. И откриването на „Новия Свят“ Америка от европейците не е било нищо повече от опит да се намери нов път към подправките на Индия. Колумб и екипажите му не са знаели нищо за това, че индианците вече са били измислили естествени лекарства много дълго преди това. Тези древни култури също са търгували.

Въпрос: Наистина ли се „храните здравословно“ или просто си мислите, че го правите? Колко наистина сте запознати с това, което са знаели древните царе тогава, за да можете да направите свой собствен основен хранителен режим?

Наистина няма значение дали си „мислите“, че се храните здравословно, ако не го правите. Можете да ядете салата всеки ден, но ако тази салата е пръскана с пестициди и поливана и измивана с флуорирана вода, тя е повече от безполезна за тялото ви – това е направо пагубно. Можете и да ядете „ябълката на ден“, която държи доктора далеч, но лекарският кабинет е точно мястото, където ще отидете, ако тази ябълка, наред с всички останали плодове, е заливана с пестициди. Плюс това, много от билките и тинктури, използвани за няколко хилядолетия дори не се продават в типичните магазини за хранителни стоки, нито се сервират в обичайните, франчайзи и корпоративно притежавани ресторанти. Нищо чудно, че толкова много милиони души имат увредени имунни система и алергии към толкова много храни, лекарства и продукти за грижа за кожата!

Обикновено вашата „нормална“ диета (или липсата на такава) е изобилстваща от ГМО и готвени, преработени храни. Тези храни са отглеждани в почва, която е лишена от хранителни съставки, а това означава, че храните имат недостиг на хранителни вещества или са напълно лишени от такива. Хранителните вещества трябва да бъдат усвоими от човешкия организъм, така, че вашите милиарди ензими да могат да „се включат“ и да си вършат работата да ви защитават. Време е, да ВКЛЮЧИТЕ вашите ензими с храните на древните царе.

Представяне на храна на три хилядолетия за размисъл …

Римските царе: Билки, чесън, розмарин, мащерка, босилек и краставици са били основните римски храни. Някои от тях са били внасяни от Азия и Африка. Техните цвекло, кимион и горчица идват от Месопотамия.

Китайските императори: Безценни култури, като зеле, грах и фасул са се отглеждали в Китай. Последни археологически находки включват китайски кулинарни култури, използващи бронз за съдове за готвене и прибори за хранене от далечната 1600 г. пр.н.е. по време на Династията Шан. По време на Династията Западна Джоу, повече от 2000 служители на императорския дворец са подготвяли тези храни за императора и неговото семейство. Историците смятат, че хората Шан са овладели запарването и пърженето преди три хиляди години.

Египетските фараони: Пресни ябълки, кайсии, череши, грозде, смокини, фурми, пъпеши, нарове, круши и сливи са били консумирани в Египет, Гърция, Месопотамия, Рим и Китай.

Ацтеките: Диетата им включва царевица, авокадо, домати, тикви, боб и чушки. Шоколадът е бил пазен за воини и благородници.

Царски семейства на Инките: Храната на кралските особи на инките е подобна на ацтеките, но също така включва киноа, гъби и екзотични плодове.

Билки, тинктури, кореноплодни тоници и суперхрани за вашето Кралско Височество

Първо, започнете с някои лекарствени гъби като чага, рейши и лъвска грива. Също така, изградете имунитет с бионалични добавки. След това разгледайте тоници от корен на магданоз, билкови чайове, морски фитопланктон, чиста хлорела, спирулина, сурова и органична куркума, сурово и органично кокосово масло, пробиотици, храносмилателни ензими, инфузорна пръст, витамин D3, „добър“ вид калций, годжи бери, акай бери, нони плодове, мака на прах и разбира се прах мукуна (бобови) (помага на пушачите да се откажат естествено от пушенето).

Така че, не се оплитайте в „нормалната“ диета. Яжте суперхрани и изпълнете дните си с енергия, жизненост, интелигентност, творчество и имунитет. Бъдете разумни. Четете етикетите на всичко, което ядете, пиете и поставяте върху кожата си. Билки, тинктури и кореноплодни тоници са съществували винаги на Земята, но повечето хора дори не ги опитват, защото никога не са знаели къде да открият качествени хранителни вещества.

Всеки човек помага на всеки друг. Започнете от тук:
Biopogled.comNaturalNews.com.
Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: S. D. Wells

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×