Подправки-храни-на-едро

(NaturalNews)

Една диета, която се състои от различни сурови, пресни зеленчуци е най-добрата превенция и също потенциален лек за рак, в зависимост от това колко е напреднал рака и колко лесно тялото може да смила и усвоява правилно хранителните вещества. Горски плодове, грозде, броколи, листни зеленчуци, кълнове, авокадо, червени и жълти чушки, червено зеле, глухарче, цвекло и още много храни, са доказали в многобройни научни изследвания, че не само предотвратяват, но и унищожават ракови клетки. Ако направим изследвания на всеки един растителен продукт, който ядем, вероятно ще открием, че повечето от тях, ако не всички от тях, предотвратяват и борят рака, по един или друг начин. Това е нещото, което липсва в съвременната диета, пресни и сурови продукти. Ранните хора са яли килограми от тях на ден, по цял ден, всеки ден. Независимо дали имате рак сега, или просто се опитвате да го предотвратите, спрете рафинираните и преработени храни и яжте повече растителни продукти.

Билки и подправки

Чесън, риган, карамфил, лют червен пипер, канела и джинджифил, са показали в множество изследвания, че се борят с рака. Подправяйте вашата храна, особено големите салати. Свежата сурова продукция работи в синхрон с билките и подправките. С други думи, комбинацията от чесън, риган и куп зеленчуци е по-силна от само чесън и/или само риган. Правете големи салати с много зеленчуци и добавяйте пресни билки и подправки. Говорейки за комбинации, куркумата и черният пипер са мощно дуо за убиване на рак. Повечето от вас са чували за невероятните ползи от куркума и нейните свойства за унищожаване на рака. Куркумата е известна, че действително превъзхожда много фармацевтични лекарства за различни заболявания. Единственият проблем с куркумата е, че полезният компонент, за който е цялата шумотевица, куркумин, не се абсорбира лесно от тялото. Черният пипер съдържа пиперин, химикал с мощни антиоксидантни свойства. Заедно, пиперът и куркумата позволяват на тялото да абсорбира повече куркумин. Доклади варират за увеличение от 200% до над 2000 процента! Не е случайно, че две от основните съставки в кърито на прах са черен пипер и куркума. Мислейки за това, джинджифилът и канелата са две други мощни билки, известни, че се борят с рака, които също почти винаги се срещат в смеските от подправката къри. Не е чудно …

Билкови добавки, витамини и минерали

Получаването на широка гама от витамини и минерали трябва да бъде лесно, когато ядете много растителни продукти, но това не винаги е толкова просто. Нашата почвата е толкова деградирала, че дори и биологичните продукти не съдържат хранителните вещества, които са имали преди. Ако не можете да отглеждате свои собствени продукти в най-оптимални условия с най-добрата почва, препоръчваме хранителен прах основно на базата на храни, от източник, който знаете и на който можете да се доверите. Това не е „с произход от цели храни“; имаме предвид действителна храна, като шипка, лимонови кори, хлорела и т.н. Когато тези хранителни формули са направени правилно, ензимите са оставени непокътнати. Има една гама билкови тинктури, екстракти и други добавки, които убиват раковите клетки. Ехинацея, масло от риган, карамфилово масло, хидрастис, берберис, астрагал, Пау Д’арко, червена детелина и превара са няколко от многото растителни билкови добавки, които убиват раковите клетки. Проучване след проучване показва, че голяма част от правилните растения и растителни екстракти имат по-голяма сила да убиват раковите клетки, отколкото конвенционалните лечения. Пелинът е много мощна билка, която често се използва, за убиване на паразити и Кандида. Пелинът, по-специално, екстракт от пелин, убива раковите клетки.

Убива 98% от всички ракови клетки за по-малко от 24 часа

Ново проучване показва, че дериват на растението пелин, артемизинин, става смъртоносен в присъствието на желязо. Раковите клетки на гърдата имат високи нива на желязо. Когато артемизининът усеща тези по-високи от обичайните нива на желязо, той унищожава раковите клетки с малко щети за околните здрави клетки. Резултатът е билкова машина за убиване, която убива 98% от раковите клетки, присъстващи в гърдата, до 16 часа! Въпреки, че това изследване е в първата си фаза в лаборатория с петриеви панички, таблетките артемизинин са „широко и успешно“ използвани за борба с малария. По същата причина, паразитът, отговорен за малария, вдига голямо количество желязо, точно като раковите клетки на гърдата. Артемизининът нулира желязото и унищожава паразита. Пелинът е известен, че е една от най-добрите билки за убийство на множество паразити, и е анти-микробно и противогъбично средство, което прави пелина чудесно допълнение за хора, които се нуждаят от лечение на техните черва.

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Kali Sinclair

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *