И двете, чесън и лимон са стандартни съставки в нашите кухни. Техните лечебни свойства са добре познати. Установено е, че суровият чесън е в състояние да предотврати високо кръвно налягане. Чесънът, консумиран суров, може да предотвратява и да е лечение на рак, като рак на дебелото черво, рак на гърдата и рак на простатата.

Лимонът е пълен с витамин C, което има положителен ефект върху нивото на холестерола. Този цитрусов плод съдържа добро количество калий и фолиева киселина, и двете от които са от съществено значение за цялостното здраве.

Чесън и лимон също се използват широко в много лекарства, освен като добавка към диетата. Проста комбинация от тези две супер съставки прави чудо напитка, която може да се бори с инфекциите и лошите клетки.

Направете си естествен лек за борба с рака

Съставки:

  • 300 грама чесън
  • 1 кг лимони
  • 1,5 литра вода

Начин на приготвяне:

Сложете нарязаните на ситно чесън и лимони във вряща вода и варете в продължение на 15 минути на слаб огън. Оставете да се охлади и пресипете в стъклен буркан.

Как да се използва?

Пийте по 50 мл от тази напитка всяка сутрин преди закуска на празен стомах в продължение на 25 дни, след което правите пауза от 10 дни. Следвайте стриктно лечението и го повторете с още една доза, ако е необходимо.

Какво може да направи за вас тази напитка?

Това лекарство е с противовъзпалителни свойства и може да предотврати образуването на кръвни съсиреци.

Това лекарство очиства организма чрез премахване на токсините.

Допринася за по-нисък риск от сърдечни заболявания и понижава нивото на холестерола.

Лекарството е чудесна профилактика, както и действа за отстраняване на няколко вида рак.

Има положителен ефект върху зрението.

Лекарството също е чудесен избор за хора, които искат бързо да загубят мазнини по корема.

Това лекарство е отлично за дълголетие и за тези, които нямат здравословни проблеми и само искат да го използват, за да подобрят общото си здравословно състояние.

 

Автор: Beverly Entin

Източник: http://blogs.naturalnews.com/garlic-lemon-natural-remedy-cancer/

Напиши коментар

Добави обява

×
×