лимон-плод

С толкова много болести на съвремието, лекарски и фармацевтични компании правят милиарди от продажба на медименти. Фармацевтичната индустрия има медикаменти за всички видове проблеми, но те дават  нежелани странични ефекти. Основната цел е не лечението, а поддържане на заболяването.

На разположение са алтернативни – билкови лекарства, но тези лечения не получават същото внимание от фармацевтичната индустрия. Алтернативните лекарства не могат да бъдат патентовани, тъй като те растат естествено на земята и ако фармацевтичните компании не могат да се възползват от тях, тогава те няма и да ги насърчават. Толкова е просто. Да го кажем по-добре, „парите са в медикаментите, а не в излекуването.“ Потискане на заболяването е много по-изгодно, отколкото лечението му.

Знаете ли, че лимон и сода за хляб са едни от най-мощните природни комбинации за изцеление?

Лимоните са богати на витамин С, който помага да неутрализира свободните радикали. Свободните радикали увреждат клетките. Лимоните помагат за детоксикация на тялото и поддържане на здравословен PH баланс. Т. нар. лимоноиди в тези цитрусови плодове са антиканцерогенни и антимикробни, което помага за предотвратяване на рак или борба с рака.

Содата помага да се нормализира PH баланса на организма, като поддържа тялото в алкално състояние. Това вещество помага и се бори с инфекциите и се използва за лечение на много общи проблеми в здравеопазването.

Употреба и позитивни действия, когато се използват

И двете вещества вършат отлична работа и имат собствен характер за изцеление, но когато се комбинират заедно осигуряват на човешкото тяло мощен лечебен ефект. Комбинацията почиства организма вътрешно и премахва токсините от тялото.

* Факти *

  • Смес от сода и лимон помага за предотвратяване и борба с болестите или раковите клетки.
  • Комбинацията премахва токсините и води тялото обратно в по-алкално състояние.
  • Органично отгледаните лимони са по-здравословни и са 100 пъти по-ефективни от лимони, които са били с пръскани с опасни пестициди, торове и химикали.
  • Когато сода за хляб се прилага като паста помага при ужилване от насекоми, а когато се смесва с вода третира и киселини в стомаха.
  • Содата помага в борбата със зъбни инфекции, като неутрализира киселини и инфекции с антисептичните си свойства. Лимонът е 10,000 пъти по-силен от химиотерапия и други наркотични продукти, които се борят с рака. Химиотерапията убива лошите клетки, но и добрите клетки и е много рисковано.

Различни начини на употреба за лечение на заболявания

Опитайте смесване на две супени лъжици лимонов сок с една чаена лъжичка сода за хляб. Това може да се използва за профилактика на заболявания.
Също така опитайте да добавяте половин чаена лъжичка лимонов сок и 1/2 лъжичка сода за хляб в 250 ml вода.
Тези прости напитки няма да излекуват ужасните странични ефекти на химиотерапията, но ще ви помогнат да поддържате системата си в алкално състояние. Пиенето им може да направи чудеса, ако сте последователни.

 

Автор: Alex Jordon

Източник: http://blogs.naturalnews.com/miraculous-benefits-uses-lemon-baking-soda/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *