Преобладаващото мнозинство от хората, за които се предполага, че са положителни за коронавируса (COVID-19), всъщност не съдържат вируси, според американският вестник The New York Times.

Оказва се, че PCR тестовете, за които милиони изплашени американци са били измамени, са фалшиви. Те разпознават само частични вирусни фрагменти, а не цели вируси и едва ли са „златният стандарт“, който поддръжниците твърдят, че са.

Въпреки че Times казва, че PCR тестовете „диагностицират огромен брой хора, които може да носят относително незначителни количества вирус“, факт е, че PCR тестовете диагностицират огромен брой хора, които изобщо нямат нито един от вирусите.

Данните от тестовете от Масачузетс, Ню Йорк, Невада и другаде показват, че над 90% от хората, които са положителни за коронавирус (COVID-19), всъщност не са заразени с него.

Тъй като Times до голяма „изкривяват“ новините, като твърдят, че въпреки това, така наречената пандемия е сериозна и тревожна, можем само да предположим, че дори тези 90 процента са твърде ниски. Казва Майкъл Тау, който пише за Red State.

Изследването, което цитира Times, всъщност предполага, че тези фалшиви положителни тестове, които са открили, са на хора, които не носят никакъв вирус, а не само незначителни количества, както съобщават“, обяснява той.

„А горната граница от 90% за фалшиви положителни резултати вероятно също е твърде ниска.“

Неправилните PCR тестове спечелиха над 13 милиарда долара корпоративни печалби

Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC) добре осъзнават, че фалшивите положителни резултати са сериозен проблем, като твърдят, че са били „погрешно“ докладвани на агенциите за обществено здраве. Но истината е, че самите тестове са проблем и това не е грешка.

Цялата ПЛАНдемия е изградена върху лъжата, че милиони хора се тестват положително за коронавирус, когато в действителност повечето от тях са здрави хора, получаващи фалшиво положителни резултати от теста.

Тези фалшиви PCR тестове също са допринесли за погрешното наименование, че повечето предполагаемо заразени пациенти са „безсимптомни носители“, поради което не изглеждат болни. Отново реалността е, че повечето „положителни случаи“ на коронавируса са напълно фиктивни плодове на въображението.

„Мащабната измама, извършена върху американския народ /а и върху целия свят/ който беше накаран да вярва, че PCR тестовете представляват „златния стандарт“ за откриване на инфекции с COVID-19 – трябва да е една от най-големите измами в историята“, пише Тау.

Това обаче е измама, която направи някои хора много богати. Повече от 85 милиона PCR теста, прилагани само в САЩ, откакто коронавирусът започна да доминира в заглавията на медиите, събраха около 13 милиарда долара печалба за производителите на тестови комплекти и лабораториите за тестване.

Междувременно, повече от седем милиона американци, които са получили фалшиви положителни резултати от тестове, вероятно са преминали през ада, вярвайки, че са носители на страшния китайски вирус. Някои от тях вероятно са страдали от депресия, докато други са били изправени пред загуба на работа, изолация или просто страх и притеснение, които евентуално са довели до други здравословни проблеми.

„Сега е време за масови съдебни дела … срещу голяма фармация, която спечели 13 милиарда долара и … скоро ще бъдат одобрени фалшивите ваксини“, пише един от коментаторите на Red State.

„Както във всички неща, ако искате да намерите истината, следвайте парите.“

Автор: Ethan Huff

Източник: www.naturalnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *