Жена-яде-ябълка

(NaturalNews)

Когато Анет Ларкинс излиза със съпруга си, хората често спекулират, че той се занимава с по-млада жена. Друг път го питат какво прави внучката му, като имат предвид Ларкинс. Малко знаят, че Ларкинс е 70-годишна жена. Наречена от мнозина като „неостаряваща жена“, която е открила извора на младостта, нейната тайна е точно в собствения ѝ заден двор. Как го прави? Просто: тя е яла напълно сурови храни в продължение на 27 години.

Суровите храни ключ към по-младежки вид и повече енергия

Жителката на окръг Маями-Дейд, Флорида, яде основно храни, които отглежда в собствените си вътрешни и външни градини. „Аз съм много жизнена и имам много енергия“, казва Ларкинс. „Не ставам по-късно от 05:30 часа сутринта … И съм готова за деня.“

Това, което е започнало като търсене, за да постигне повишена енергия и да се чувства по-здрава се превърнало във вегетариански начин на живот и в последствие, вегетариански начин на живот със сурови храни. Въпреки месоядните навици на съпруга ѝ, тя остава вярна на суровите храни. „Моята диета се състои от плодове, ядки, зеленчуци и семена“, казва тя. „Аз правя много кълнове на семена.“

В допълнение към вътрешните ползи, съставките на много сурови храни помагат за подобряване на цялостния външен вид на кожата, което води до по-младежки вид. Морковите, изброени от Клиниката Mayo като храна за „здрава кожа“, съдържат бета-каротин, който е отговорен за премахване на токсините в организма и създаване на по-добър вид на кожата. Боровинки, домати и леща също са предложения за здрава кожа от Клиниката Mayo. Краставиците също, пълни са с витамини и минерали, които регенерират клетките и са известни с техните ползи против стареене.

Според дерматолозите, докладващи за Клиниката Mayo, „изследвания показват, че диета с високо съдържание на преработени или рафинирани въглехидрати и нездравословни мазнини спомага за стареенето на кожата.“ Това, разбира се, е в противоположно на „начина на живот на Ларкинс, който не включва ядене на каквито и да е животински продукти, а наслаждаване само на непреработени, сурови растителни храни.

Ларкинс, която се наслаждава също на прясно изцедени сокове и е написала книга Пътуване към Здравето (Journey to Health), се появява в множество видеоклипове и медии.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Antonia

By admin

2 thoughts on “70-годишна изглежда на половината на възрастта си, казва, че причината е диета със сурова храна”
  1. напълно съм съгласна! Готвена храна е мъртва храна! Яжте повече ябълки и чиа, ще изглеждате наполовина на възрастта си! Успех!

Напиши коментар

Добави обява

×
×