Бременността може да бъде магическо изживяване, но процесът на забременяване може да бъде много труден. Липсата на цикъл или закъснение не е непременно знак за бременност. Много жени пропускат цикъла си много пъти. Определянето на това дали сте бременна, изисква някакъв вид тест за бременност. Има домашно приготвени тестове за бременност, които можете да предприемете с неща, които най-вероятно вече имате в дома си. Опитайте следните тестове, за да определите дали сте бременна. 

Паста за зъби

За да направите тест за бременност с паста за зъби, смесете малко количество паста за зъби в купа с равно (или малко по-малко) количество урина. Ако пастата за зъби стане синя или пенлива, това е знак на бременност. Винаги използвайте обикновена паста за зъби и се уверете, че тя не е предварително оцветена в синьо. Урината на някои жени кара пастата за зъби да се запени независимо от това дали са бременни или не, така че проверете това и с друг метод, преди да започнете да празнувате.

Горчица на прах

Ако пропуснете менструация, можете да използвате горчица на прах, за да се определи, ако сте бременна. За да се извърши тест за бременност с горчица на прах изсипете купа с горчица във вана с гореща вода. Сместа се разбърква с ръка, а след това се потапяте във ваната за около 40 минути. Ако не получите цикъла си в рамките на ден-два, значи сте бременна.

Белина

За определяне на бременност с белина, смесете 2 супени лъжици белина с 2 супени лъжици урина в малка купа. Ако белината се запени, значи че сте бременна. В противен случай, не сте. Никога не опитвайте този тест в затворено пространство, като например баня; белината може да ви навреди. Изпълнете я в голяма стая с отворен прозорец или дори навън.

Pine Sol

Pine Sol (или друг почистващ продукт, който има борово масло) е лесен и естествен тест за бременност. Просто смесете 2 супени лъжици от Pine Sol с 2 супени лъжици урина. Ако сместа променя цвета си, това означава, че сте бременна.

Листа на глухарче

За провеждането на този тест поставете 3-4 листа от глухарче в купа (не забравяйте да ги пазите от пряка слънчева светлина, за да се избегнат фалшиво положителни или отрицателни резултати). След това се заливат с половин купичка урина. Уверете се, че са напълно покрити с урината за най-добри резултати. Ако сте бременна след няколко минути по листата на глухарчето се появяват червени подутини.

Сода за хляб

Със 70% точност содата е един от най-точните природни тестове за бременност. Смесете 2 супени лъжици сода за хляб и 1 супена лъжица урина. След няколко минути, ако сместа започне да кипи като газирана сода, това означава, че сте бременна.

Сапунена вода

Когато правите тест за бременност със сапунена вода, уверете се, че използвате проба от урината си от първия път, когато отидете до тоалетна в този ден. Просто смесвате вода и сапун и урина; ако има мехурчета, това е признак на бременност. Не забравяйте да предприеме последващи действия, тъй като този тест не е толкова точен, колкото някои други тестове.

Урина

Съберете урината си в буркан или бутилка и оставете върху плоска повърхност в продължение на 24 часа. Внимавайте да не разклатите съда, оставете на слънце. След 24 часа, ако има тънък бял слой върху повърхността на урината значи, че сте бременна.

Захар

Захарта е един от най-надеждните домашни тестове за бременност. Смесете 3 супени лъжици урина (за най-добри резултати, използвайте проба от първия път, когато уринирате този ден) с 1 супена лъжица захар в купа. Ако урината се разтваря в захарта, не сте бременна, но ако не се разтваря – значи сте бременна.

 

Автор: christinasarich1

Източник: http://blogs.naturalnews.com/9-natural-homemade-pregnancy-tests/

Напиши коментар

Добави обява

×
×