(NaturalNews)

Докато фармацефтичните компании продъжават да настояват за използването на ваксини за предотвратяване на заболявания, изследванията не поддържат теорията, че ваксините предпазват от заболяване. В действителност, човешкият папилома вирус (HPV) и хепатит В ваксини са доказали, че са опасни и фатални за здравето. Ваксини срещу хепатит В, рутинно прилагани на деца при раждането, са свързани със синдрома на внезапната детска смърт (SIDS) и други инвалидизиращи наранявания. Доказателствата сочат, че HPV ваксините всъщност увеличават риска от рак на шийката на матката при млади жени. Броят на сериозни наранявания, свързани с ваксината за HPV, продължава да се покачва.

Доказателствата срещу хепатит B, HPV и други ваксини

Като цяло ваксините увеличават антителата за конкретното заболяване, като в същото време силно компрометират клетъчния имунитет, което се счита за по-важно от медицинските специалисти в борбата с болестта. Известният невролог Ръсел Блейлок е писал много за компрометирането на клетъчния имунитет и сериозното увреждане на мозъка в резултат на ваксинации. Няма доказателства, че ваксините работят за предотвратяване на заболяването. Напротив, точно групи от населението, силно ваксинирани, са били огнища на заболяване, което всъщност показало, че ваксините са неефективни за предпазване от заболяване. Тези огнища включват коклюш (магарешка кашлица), морбили и варицела. Изследванията показват, че между 90-99 процента от ваксинираните срещу тези заболявания са се заразили, в сравнение с 1-10 процента от тези, които не са били ваксинирани за тези заболявания.

Хепатит B е заболяване, което се среща най-често при младите хора с безразборни полови контакти или наркомани, използващи общи игли. Хепатит B обикновено преминава от само себе си и рядко се развива в черния дроб. Също така вируса HPV обикновено не се свързва с рак на маточната шийка, той е по-скоро доброкачествено заболяване, което се лекува също от само себе си. За рак на маточната шийка може безопасно да се проверява с цитонамазки и обикновено се диагностицира при възрастните жени. Децата не са в рискови групи на тези заболявания. Ваксини срещу хепатит В се прилага на деца при раждането. HPV ваксините се прилагат на деца на възраст от 9 до 26. Прилагането на тези ваксини няма смисъл от здравна гледна точка, дори и ако се предположи, че са ефективни за профилактика на болестта. Ваксинациите са известни с изключителната полза за фармацевтичните компании, а не за хората, на които се поставят.

Данни за „безопасността“ на ваксините

Към средата на 2012 г. е имало 119 съобщения за смърт, 894 инциденти на увреждане и 9889 документирани посещения в спешното отделение в резултат на ваксината HPV. Към март 2012 г., има 66 554 съобщения за сериозни нежелани реакции към ваксината за хепатит B, включително 1500 смъртни случаи, много официално отчитани като синдрома на внезапната детска смърт (SIDS).

HPV ваксината увеличава риска от рак на маточната шийка при млади жени

Преди това здрави млади жени съобщават за аномалии на шийката на матката и рак след получаване на ваксина срещу HPV. През март 2012 г., 669 жени съобщават в т. нар. Система за отчитане на нежелани ефекти от ваксини (Vaccine Adverse Event Reporting System) за анормални цитонамазки и цервикална дисплазия след ваксиниране. 50 жени са докладвали за рак в резултат на ваксината HPV. Смята се, че тези доклади са всъщност много малък процент от реалните.

Заключение

Хепатит B и HPV ваксините не са доказано безопасни и ефективни в предотвратяването на полово предавани болести. Заболявания на черния дроб и рак на маточната шийка не са често срещано явление при бебета, деца и млади хора. Важно е родителите да проверят фактите, преди да дадат разрешение за тези рутинни медицински процедури. Реалните потенциални рискове за здравето трябва да бъдат внимателно преценени спрямо недоказаната защита срещу заболяване, което тези ваксини обещават.

Автор: Michelle Goldstein

Източник: http://www.naturalnews.com/040840_HPV_vaccines_cervical_cancer_scientific_evidence.html#ixzz2Wftu9RZJ

Превод от английски на български

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×