(NaturalNews)

Скорошната истерия, разпространявана от масовите медии във връзка с най-новата епидемия на морбили е отвъд нелогична и базирана просто на смесица от лъжи и дезинформация. Новините от неотдавнашната „епидемия на морбили в Дисниленд“ показва неочаквано огромен брой самозвани „експерти“ по морбили и ваксини, особено ваксината MMR (морбили, паротит и рубеола).

Като изключим изразяването на нагласата (знам всичко), ваксиналните привърженици грубо нападат и заплашват всеки, който е против или в неутрлна позиция за ваксините. Едни от най-класическите (а също и напълно необосновани) заплахи настояват, че родителите, които предпочитат да не ваксинират трябва да бъдат арестувани и обвинени в малтретиране на деца, концепция, която нарушава не само свободата на естественото здраве, но и свободите, вкоренени в рамките на една истинска демокрация.

Всичкият този гняв, омраза и дебат за заболяване, което не е отнело нито един живот в САЩ от началото на 2000 г.? Всеки с някакъв интелект може да усети, че този проблем достига много по-дълбоко от това, което се съобщава по телевизията.

Както с всеки наситен с емоции проблем, дебатът за морбили бързо се превърна в политически, използван като инструмент за повлияване на избирателите, както и да елиминира повече свободи чрез насилствени ваксинации.

За такъв разгорещен дебат се предоставя малко истинска информация. От една страна, тези, които следят само масовите медии не могат да осъзнаят, че хората, които са били ваксинирани за морбили може да са по-опасни от тези, които не са.

Както бе съобщено наскоро от Джонатан Бенсън в Natural News, множество публикувани проучвания показват, че хората, които са получили ваксината MMR разпространяват болеста в продължение на седмици, или в някои случаи дори месеци. Това означава, че ваксинираните потенциално биха могли да заразяват други, тъй като вирусът е много заразен, правейки ваксинираните индивиди много опасни, особено около тези с увредена имунна система.

Докладът на Бенсън отбелязва, че преди почти две десетилетия Центровете за контрол и превенция на заболяванията, са осъзнали този феномен, когато са тествали проби от урина, събрани от наскоро ваксинирани 15-месечни деца, както и млади хора и установили, че почти всички от тях са имали доловими нива на вируса на морбили в телата им.

Ако трябваше да се обзалагам, съмнявам се, че нововъзникващите самозвани „експерти“ на MMR и морбили не са осведомени по отношение на тази информация, което прави обвиненията им още по-неоснователни.

MMR ваксината съдържа човешка ДНК от фетални клетки, свързани с аутизъм?

Друга важна информация, която се игнорира напълно на национално ниво е възможната връзка между съставките на MMR ваксината и аутизма. Проучване, публикувано през 2011 г., наречено „Теоретични аспекти на аутизма: причини – преглед,“ взема предвид редица рецензирани, публикувани теории, които предполагат възможност за връзка между ваксините и аутизма.

Водещият изследовател на проучването, Хелън Ратайжак, бивш високопоставен учен в фармацевтична фирма пише:

„Документирани причини за аутизъм включват генетични мутации  или делеции, вирусни инфекции и енцефалит след ваксинация. Следователно, аутизмът е резултат от генетични дефекти или възпаление на мозъка.“

Човешки тъкани използвани в 23 ваксини

Едно от най-големите опасения на Ратайжак е човешката ДНК, използвана във ваксините, включително клетки от фетална белодробна тъкан от абортирани бебета. По времето, когато създателите на ваксини отстраниха тимерозала (живака) от повечето детски ваксини (с изключение на грипната ваксина), те започнаха да предоставят ваксини, използвайки човешка тъкан за растеж на вируси, включително морбили и варицела.

Ратайжак наблюдава корелация между въвеждането на човешка ДНК към ваксината MMR и аутизъм, което предполага възможна връзка. Тя също така отбелязва допълнително покачване на аутизъм през 1995 г., след като производителите на ваксини започнаха отглеждане на ваксината срещу варицела в ембрионална човешка тъкан.

Що се отнася до това, защо човешкото ДНК е възможно да причини увреждане на мозъка, Ратайжак казва, че ДНК-то във ваксините се усвоява от човешките клетки и рекомбинира в техния геном. Тя твърди:

„Това ДНК се включва в ДНК-то на гостоприемника. Сега то е променено и тялото го убива. Къде най-много се изразява това? Невроните на мозъка. Сега имате тялото, което убива мозъчните клетки и това е едно непрекъснато възпаление. Това не спира, то продължава през живота на този индивид.“

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Julie Wilson

By admin

One thought on “MMR ваксини съдържат клетки от абортирани човешки бебета”
  1. Предлагам на противниците на ваксините да измислят начин за култивиране на вируси без клетки. Досега никой не е успял. За съжаление вирусът на морбили не може да се отглежда дори върху тъкани от шимпанзета за разлика от хепатитните и полиомиелитните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *