(NaturalNews)

Учени и природозащитници вдигат аларма, когато става дума за замърсяване от живак от морски храни, като предупреждават потребителите, че яденето на твърде много риба, може да изложи тялото на токсични количества живак.

Когато става дума за живак във ваксините, обаче, историята е много по-различна. Учените често пренебрегват факта, че деца и възрастни се инжектират периодично с тимерозал, дериват на живак, използван във ваксините срещу грип. Тестове ICP-MS показват живак във ваксината FluLaval при тревожни 51 части на милион, което е 100 пъти по-високо от нивото на живак, често измервано в замърсената риба! Защо учените не бият тревога, когато става въпрос за ваксините срещу грип?

За да станат нещата още по-лоши, този живак се инжектира директно в кръвния поток, заобикаляйки естествените филтри на организма в стомашно-чревния тракт. Директното инжектиране на живак в това ниво е много вероятно да увреди нервната система.

Трудно ви е да заспивате, мислите или да си припомняте? Това не е признак на остаряване. Умът ви може да е бил отровен от съвременната медицина (инжекции живак).

Още по-тревожно е, че ние, като общество, инжектираме този токсичен елемент в децата си, които дори не са напълно развити. Как могат живачните инжекции да попречат на способността на детето да учи? Как може този мощен елемент да предизвика поведенчески и проблеми с вниманието при децата? Как може живакът да обърне имунната ни система против нас?

„Безопасни“ ниски дози на живак в морски храни, свързани с автоимунни заболявания

Изследователи от Университета на Мичиган откриват, че дори „безопасни“ ниски дози живак са способни да предизвикат автоимунно заболяване сред жените в детеродна възраст. Автоимунното нарушение е когато собствената имунна система на организма започва да атакува здравите клетки вместо да се бори с нахлуващите патогени. Това самоунищожаващо състояние засяга почти 50 милиона американци днес и включва автоимунни заболявания като лупус, синдром на Сьогрен, ревматоиден артрит, множествена склероза и възпалително заболяване на червата.

Предишни изследвания са се опитвали да винят генетичния код като причина, но колкото повече учените гледат в епигенетиката и ролята на микробиома във влиянието на гените, толкова повече осъзнават как екологични замърсители като живак правят щетите, обръщайки имунната система срещу себе си.

„Голяма част от случаите не се обясняват с генетика, така че вярваме, че изучаването на факторите на околната среда ще ни помогне да разберем защо се получава автоимунитет и как можем да сме в състояние да се намесим, за да подобрим здравните резултати. В нашето изследване, излагането на живак се откроява като основен рисков фактор за автоимунно заболяване“, заявява водещият автор Емили Сомърс, Ph.D., Sc.M, в университета в Мичиган.

Сомърс анализира данни от проучване на Национално здраве и хранително анкетиране от 1999-2004 г. за жени на възраст 16-49 г. По-високите стойности на хранителен живак в морски храни са били свързани с по-висока честота на автоимунно заболяване. Колкото повече живак консумира една жена,  толкова по-вероятно е тялото й да създаде „автоантитела“, които са предвестник на автоимунни заболявания. Под влияние на живак, имунната система на човек губи способността си да прави разлика между собствените си здрави клетки и вредни нашественици. В това объркване, тялото създава специални протеини, наречени автоантитела.

„За жените в детеродна възраст, които са изложени на особено голям риск от развитие на този вид заболяване, може да е особено важно да следят консумацията на морски храни“, казва Сомърс.

Всички погледи са насочени към морските храни, но не се споменава на ужасното количеството живак, инжектирано в бременни жени и деца

Агенцията по храните и лекарствата (FDA) и Агенцията по околната среда (EPA) на САЩ са единодушни, че бременните жени не трябва да ядат повече от 340 грама морски храми на седмица. Твърде много био-натрупан живак от морски храни излага човешката имунна система на риск, особено ако не се детоксикира от тялото по подходящ начин. Морски храни като кралска скумрия, риба меч, риба тон, морската риба Tilefish и скариди  съдържат живак. Ако живакът не се филтрира правилно от стомашно-чревния тракт на тялото с помощта на детоксикиращи храни, то вредите от живака върху тялото ще бъдат още по-големи, объркващи имунната система да създава автоантитела, които атакуват здравите клетки.

В случая с грипните ваксини, увреждането от живак е по-катастрофално, тъй като се инжектира директно в кръвта като ухапване от змия, където може да достигне жизненоважни органи по-бързо, без да бъде правилно филтриран.

Това проучване предупреждава за свръхпотреблението на живак в морски храни, но не предупреждава потребителите за опасностите от инжектиране на живак директно в бременни жени и деца.

Защо грипни ваксини като FluLaval не са незабавно изтеглени от пазара и да бъдат обявени за отровни вещества, които вредят на всички, особено на жени и деца?
Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: L.J. Devon

By admin

4 thoughts on “„Безопасните“ ниски дози живак са свързани с автоимунно заболяване, но децата продължават да бъдат инжектирани!”
  1. Причината основната цел да са жените и децата е , че единствения сигурен начин да се спечели война е да се унищожи възможността за възстановяване на популацията

  2. Противогрипните ваксини са вредни и опасни за някои хора! Друг въпрос е, че грипът може без ваксини да убие човек, известни са световни грипни епидемии, погубили милиони хора. Но сега се прекалява с ваксините от бебешка възраст, имам предвид първата против Хепатит Б?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *