(NaturalNews)

Във всеки случай, който съм виждал, където хора със съсипани от болести тела, по-късно в живота стават изключително здрави, всички те трябваше да направят тези три неща:

  1. Трябваше да спрат напълно всички наркотици, включително марихуана, кофеин, алкохол, каквито и да е било лекарства, с или без рецепта.
  2. Те трябваше да поправят червата си.
  3. Да променят тотално диетата си, премахвайки преработените храни и ядейки много растителни продукти за останалата част от живота си.

Елиминирайте лекарствата и наркотиците

Не можете да бъдете здрави, докато поставяте токсини в тялото си. Това просто не работи. Това включва и ваксини. Инжектирането, вдишването или поглъщането на химикали и токсини в тялото не води до здраве.

Всеки път, когато увреждате ДНК на вашето тяло, вие остарявате. Химикалите, направени в лаборатории увреждат ДНК-то на организма. До определен момент можете да детоксикирате и обърнете повечето от щетите, нанесени от тези вещества. Можете дори да обърнете щетите, нанесени върху ДНК.

Не пушете нищо. Пушенето въвежда твърде много канцерогени. Пушенето винаги добавя токсини в кръвта, правейки кръвта по плътна и оказвайки натиск върху черния дроб, бъбреците, щитовидната жлеза, надбъбречните жлези, очите и половите органи.

Стимулантите предизвикат реакция, подобна на алергичната. Това поставя ненужен стрес върху щитовидната жлеза, надбъбречните жлези и бъбреците.

Алкохолът подкисилява тялото, стресира черния дроб и насърчава растеж на Кандида.

Аз не казвам, че  трябва да спрете всички лекарства. Казвам само, че никога не можете да бъдете наистина здрави, докато редовно употребявате лекарства или наркотици.

Поправете червата си

Всеки един човек, за който знам, че беше болен имаше твърде много Кандида, претоварвайки болните им червата и опустошовайки цялото им тяло. Здравето на червата е източник на повечето и често всички здравни въпроси, от които страдат хората днес.

Повечето хора могат да поправят червата си с подходяща диета и време, но протокол на детоксикация и добавки могат да ускорят процеса и се изискват за някои хора с тежко увредени черва. Потърсете силен пробиотик и убиец на паразити.

Хранете се и пийте правилно

Ако червата ви са в лошо здравословно състояние, трябва да се откажете от пшеницата, за да оздравеете. Хората със свръхрастеж на Кандида не могат да храносмилат правилно пшеница. Пшеницата и соята почти винаги са произведени по начин, който причинява здравословни проблеми, когато се консумират. Соята и царевицата в пакетираните продукти са почти винаги ГМО. Генетично модифицираните организми унищожат здравето на червата.

Трябва също да се откажете от рафинираната захар и преработените, пакетирани храни. Заменете ги със салати, много растителни продукти и домашно приготвени цели храни. Яжте суров органичен счукан чесън, куркума и черен пипер с храната си.

Яжте много зеленчуци. Яжте разнообразни сурови органични зеленчуци. Ето някои от ползите от суровите органични зеленчуци:

  • Повече ензими
  • Хранят и насърчават здравословна храносмилателна екосистема
  • По-добро храносмилане и усвояване на всички хранителни вещества
  • Силна, чиста, светла и жизнена кръв
  • Силна, много ефективна имунна система

Много от тези ползи също идват също и с консумирането на плодове, но за всеки, който е болен, плодовете трябва да са ограничени, тъй като захарите хранят инфекции, включително Кандида, бактерии, паразити и дрожди. Някои плодове са чудесни за някои здравословни проблеми, и плодовете не трябва да се избягват напълно. Те просто трябва да бъдат ограничени, докато чревната флора не започне да работи за вас, а не срещу вас.

Готвените храни също имат някои предимства, но значението на ензимите е често пренебрегвано. Затова яжте сурови храни всеки ден.

Пийте чиста вода без химикали. Силно ви препоръчвам рецептата за лимонада с червена боровинка, за да ви помогне да промиете токсините и поддържате тялото здраво.

Заключение

Някои хора се нуждаят от хранителни добавки и много строга диета, за да получат резултати за здравето, но мнозинството може да лекува тялото и да е напълно без заболявания с правилни хранителни навици и отказване на токсичните боклуци. Вижте Как да убием кандида и да балансираме екосистемата за повече информация за здравето на стомаха.

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Michael Edwards

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *