Глифозат и алуминий във ваксините, свързани с повишаване на епидемията от аутизъм

(NaturalNews)

Изглежда, че освен ваксините, има и друг основен виновник в ескалиращата епидемия от аутизъм: Хербицидът Раундъп. Данните, събрани от различни правителствени източници, показват, че постоянно нарастващата епидемия от аутизъм в САЩ е пряко свързана с повишеното използване на глифозат върху американските култури, който е основната активна съставка в Раундъп.

Студент изследовател от Технологичния Институт на Масачузетс (MIT) събира заедно няколко доклада, които разкриват съответно увеличение между употребата на глифозат и честота на аутизъм. Колкото по-стандартен става химикала глифозат, използван върху хранителните култури, толкова по-голям става проблема с аутизма, увеличавайки преобладаването от около един на всеки 5000 души през 1975 г. до един на 68 днес.

Една от начертаните графики, включени в доклада, която е озаглавена “Дали токсичният химикал раундъп разболява всеки от нас?” разкрива коефициента на съотношението 0,9972 между аутизъм и използването на глифозат през последните няколко десетилетия. Това е коефициент на корелация, който е почти 1.0, което показва почти перфектна корелация между нарастването на употребата на глифозат и покачването на аутизъм.

Глифозатът вреди на чревните бактерии, водейки до симптоми на аутизъм

Оказва се, че човешкият микробиом се влияе пряко от глифозата, който действа като антибиотик, убивайки чревните бактерии. Не е изненадващо, че симптомите на излагане отразяват тези на аутизма, които включват неща, като синдром на чревно възпаление, недостатъци на серотонин и мелатонин, дефектна ароматаза, минерални недостатъци, митохондриални нарушения и припадъци.

Има и куп други “инертни” съставки, съдържащи се във формулата на Раундъп, които действат като усилватели на токсичността на глифозата, не малко от които са негови адюванти. Нито една от тези добавки не е била правилно тествана за безопасност, но все пак съществуват данни, показващи, че те значително увеличават токсичността на глифозата.

“По принцип, адювантите в пестицидите са обявени за инертни и поради тази причина не са тествани в дългосрочни регулаторни експерименти”, се казва в проучване от 2014 г., публикувано в списание BioMed Research International, и цитирано в проучването на MIT.

Той дабавя: “Следователно е много изненадващо, че те усилват до 1000 пъти токсичността на техните Активни Принципи в 100% от случаите, където са посочени да присъстват от производителя”.

Пълният текст на доклада можете да намерите тук:
People.CSAIL.MIT.edu [PDF].

Алуминият във ваксините също е свързан с аутизъм

Токсичният алуминиев компонент, открит в много ваксини, също съответства с връзката глифозат и аутизъм, който е описан като синергичен ускорител на заболяването от същия изследовател в отделен доклад. Както обяснява изследователят, алуминият във ваксините допълнително взаимодейства със синтеза на сулфат в тялото, ефект, причиняван също и от глифозата сам по себе си, водещ до известни симптоми на аутизъм.

На практика всичко, което се счита за “класически” характеристики на аутизъм донякъде е свързано с нарушен синтез на сулфат в мозъка. Алуминият е токсичен метал, който взаимодейства с този процес, който се смята, че протича по време на нощта, когато хората спят, чрез натрупване в мозъка и блокиране изчистването на клетъчни остатъци.

Интересно, нарушения на съня, като безсъние, са пряко свързани с редица неврологични заболявания, които включват аутизъм. Според наличните данни от Система за отчитане на нежелани реакции от ваксини (VAERS), безсънието се случва много по-често като нежелана реакция от ваксини, които съдържат алуминий. Това е индикация, че металът директно се намесва в правилната неврологична функция.

В присъствието на глифозат, алуминият също печели уникален вход към червата, където двата токсина се комбинират, за да сеят вреди на бактериалната екосистема. Последиците от това включват състояния, като синдром на течащите черва, бъбречна недостатъчност и калцификация на епифизната жлеза.

Повече за тази смъртоносна връзка е на разположение в пълния текст на доклада:
People.CSAIL.MIT.edu [PDF].

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Jonathan BensonЕдин коментар на Глифозат и алуминий във ваксините, свързани с повишаване на епидемията от аутизъм

  1. всички ваксини да са на гъза на Москов

Вашият коментар