Плодове-зеленчуци

Все по-голям брой медицински изследователи разкриват сега, че повечето ракови диагнози са ФАЛШИВИ. Сега има тласък за прекласифициране на много ракови диагнози, защото тези „ракове“ изобщо не разполагат с потенциала да станат смъртоносни, ако не се лекуват. Много видове рак, диагностицирани в гърдата, белия дроб, щитовидната жлеза и простатата са наистина лениви лезии, които не представляват заплаха за човека. Състояния, които често са лекувани варварски и скъпо (с опустошителни резултати) изобщо не са канцерогенни или опасни. Милиардите долари, които се правят от хирургия, радиация, лекарства против рак и химиотерапия за доброкачествени заболявания, като дуктален карцином ин ситу (DCIS), високостепенна простатна интраепителиална неоплазия (HGPIN) и други лениви лезии, все допринасят за по-широкообхватния рекет, който мами милиони хора. Това е измама. На някои хора е казано, че имат рак, без да го имат. След като са опустошени от токсичната химиотерапия, пациентите, които са били лъгани, са оставени повече разбити и болни от всякога!

Нови емоции, нови подходи към раковите диагнози

Някои от първите чувства, които могат да се установят след диагноза рак, са тревожност, тъга, гняв, съжаление и паника. Тъй като милиони биват подведени от фалшиви ракови диагнози, важно е всяка диагноза да бъде посрещната със скептицизъм. Важно е тези опустошителни чувства на паника да се заменят с чувство на спокойствие. Чрез задаване на въпроси и оставане в контрола на емоциите си, пациентите са по-малко вероятно да бъдат измамени и натискани в прибързани, инвазивни и разрушителни интервенции, които не са необходими в по-голямата част от времето.

Независимо дали ракът е доброкачествен или способен да прогресира, има няколко стъпки, които пациентът може да предприеме, за да докара тялото си до нормалното му състояние на изцеление и регенерация. Ето списък от девет храни, които помагат за предотвратяване на ракови тумори в организма:

  • За тези, които търсят да защитят своето ДНК от увреждане и да запазят оптималното функциониране на клетките, важно е да се ядат кръстоцветни зеленчуци. Карфиол, чесън, зеле и лук предпазват ДНК от увреждане, защото те съдържат глюкозинолати. Тези горчиви, съдържащи сяра фито-химикали, оптимизират клетъчните функции, намалявайки риска от рак.
  • Ракът на гърдата не оцелява, когато присъстват лутеин и зеаксантин. Открити в тъмно зелени листни зеленчуци като спанак и кейл, тези антиоксиданти са ключови за превенция на рака.
  • Леща и нахут, които осигуряват калций, желязо и B-витамини, са пълни с хранителни вещества, които са свързани с намаляване на риска от рак на гърдата. Те също така предоставят растителен протеин в диетата, който може да бъде по-здравословен заместител на животинските меса.
  • Храни с високо съдържание на антиоксиданта ликопен, като домати, диня и папая са свързани с намален риск от рак.
  • Изследователи от университета Zheijang в Център по хранене APCNS са изучавали омега-3 полиненаситени мастни киселини и установяват, че само дневен прием на сьомга и риба тон, може да намали рак на гърдата с 14%. Изследването е проведено върху 800,000 жени.
  • В Университета на Навара в Памплона изследователите открили, че когато жени (на Средиземноморска диета) добавят студено пресован зехтин в храната си, те намаляват риска от рак на гърдата с 62 процента през пет годишен период на проследяване.
  • Жените също могат да намалят риска от рак на гърдата, приемайки ленено семе в диетата си. Лигнаните, открити в лененото семе, са вид фитоестроген, който е доказан, че предотвратява рак на гърдата при жени след менопауза.
  • Пиперинът на черния пипер и куркуминът на корена куркума се комбинират ефективно като насочват и ограничават самостоятелното подновяване на стволовите клетки, които инициират рак.

За да научите повече за това как да оптимизирате оздравителните процеси на тялото, регистрирайте се да гледате новаторската документална серия на английски от девет части: Истината за рака: Глобална Мисия. Сериите включват над 100 лекари, изследователи, учени и оцелели, разкриващи истината за рак.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: L.J. Devon

By admin

One thought on “Девет противоракови храни, доказани, че предотвратяват и помагат за обрат на рак”
  1. Най-доброто природно противораково средство е аманитин съдържащ се в зелена, бяла мухоморка и още няколко гъби – нарушава синтеза на РНК и белтъци и така убива раковите клетки. За съжаление има сериозни странични ефекти особено върху черния дроб и бъбреците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *