(NaturalNews)

Ако решите да се ваксинирате (или смятате, че нямате друг избор), значи е време за детоксикация. Тази статия не е предназначена да обсъжда ефикасността на ваксинациите, а просто да разгледа токсичността от ваксинациите и да ви посъветва как да елиминирате токсините.

Независимо от това, каква е позицията ви относно ваксинациите, няма разумен човек, който би отрекъл, че съставките във ваксините са токсични. Всъщност, почти всяка една съставка в имунизацията е токсична за човешкото тяло. Освен витамините и минералите, никой нормален човек не би пил отвара с всички или комбинация от повечето съставки на ваксините (витамините и минералите, които добавят, също са токсични). Повечето ваксинации се инжектират директно в тялото ни, което позволява на съставките да навлизат директно в кръвообращението, което рационално, изглежда като още по-опасен подход.

Ваксинални съставки (адюванти и консерванти) и веществата, използвани в производствения процес, включително съставки, които са налични само в незначителни количества, включват: захароза, фруктоза, глюкоза, калиев фосфат, FD&C жълто № 6, алуминиев лак, фетален говежди серум, натриев бикарбонат, мононатриев глутамат, алуминиев хидроксид, бензетониев хлорид, лактоза, калиев алуминиев сулфат, пептон, говежди екстракт, формалдехид, тимерозал, амониев сулфат, глутаралдехид, екстракт от волски, телешки серум, алуминиев фосфат, алуминиев хидрофосфат сулфат и етанол. Ваксините съдържат също много неорганични минерали, витамини, аминокиселини, соли и захари.

Голяма част от ваксинния материал няма да излезе от тялото без помощ, особено с типичния модерен начин на живот и хранене.

Хранете се здравословно

За да се детоксикирате от ваксинациите, целта е да се изчистят токсините от тялото, включително и тежките метали. Съществуват няколко добри хранителни добавки за хелация, но това може да се направи също и с правилни храни. Заедно със здравословна диета, най-добрите съставки за режим на естествена хелация на тежки метали са хлорела, кориандър, цитрусови кори, спирулина и чесън.

Повечето зеленчуци имат някои свойства на хелация и яденето на комбинации от зеленчуци увеличава експоненциално тази тяхна способност. Правете салати с повече от десет различни зеленчуци с много кориандър, авокадо и чесън всеки ден. Избягвайте захар и всякакви рафинирани, преработени и произведени храни.

Поправете имунната система

Захарите присъстват във ваксините, а те потискат имунната система. Захарите също така хранят паразити, вируси (индиректно), гъбички, бактерии, както и всяко друго малко същество, което иска да ни навреди. Тези рафинирани захари пътуват през кръвния поток до мястото, където има инфекция, която може да бъде хранена. Както споменахме, препоръчва се много чесън, както и следните добавки: масло от риган, ехинацея, хидрастис и сърма (Coptis chinensis). Тези добавки, особено когато се използват в комбинация едно с друго, ще ви помогнат за пречистване на кръвта, премахване на токсините и предпазват от инфекциозни агенти, всичко това, докато помагат за възстановяване на имунната система.

В допълнение към тези хранителни добавки се препоръчва комплекс от витамини B в продължение на няколко седмици след имунизиране. Формаладехидите и металите като живак и алуминий правят усвояването на В-витамините по-трудно. Докато не са отстранени тежките метали, решението е да се взема високо-качествена добавка витамин B комплекс и да се уверите, че храносмилателната ви система е здрава, доколкото е възможно.

Пийте много течности, правете упражнения и студена и топла хидротерапия

Лимонада със стевия и червена боровинка, упражняване и топла и студена хидротерапия могат да бъдат огромна помощ за детоксикацията на тялото. Независимо от тяхната ефикасност, иронията е, че колкото по-здрав е човек, толкова по-малко полза би могъл да извлече от ваксините. След този вид детоксикация (нивото на детоксикация необходимо за премахване на токсините от имунизациите) тялото ви ще има истински имунитет за болести.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Kali Sinclair

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *