(NaturalNews) Как консумацията на пестициди убива вашите добри бактерии в червата, които са отговорни за поддържане на 80% от цялостното ви здраве, включително и имунитета? Отговорът е прост. Киселата среда започва щетите. След като средата в тялото ви е кисела, тя приветства възпаление, стомашни проблеми и отслабена имунна система. Вашият тимус е биологичното седалището на имунитета. Знаете ли, че сукралозата свива тимуса и възпалява черния дроб? Всички други изкуствени подсладители също създават силно кисела среда. Добавете малко MSG и аспартам и какво получавате? Основните здравни проблеми, които алопатичните лекари просто не могат да „разрешат“.

Повече от няколко първокласни учени в света са открили лек за рака чрез алкализиране на тялото, независимо дали чрез сода или чрез водороден пероксид. Други са използвали кейл и изворна вода. Хората са упорити и необразовани, те не четат – вместо това чакат някои телевизионни новини да им кажат по какъв начин да направляват лодката си в дълбоките води на „ГМО“ океана. Кисела среда в червата с течение на времето, води право към рак.

„ГМО океан“ в червата

Кое най-бързо убива полезните бактерии във вашата система? Пестицидите унищожават вашите добри бактерии, понякога само с един замах. Излезте днес и яжте избелен, глутен-натоварен хляб, изпийте голяма чаша конвенционално мляко, яжте малко месо, заредено с хормони и антибиотици, пийте флуорирана вода от чешмата и изпийте няколко евтини, фалшиви добавки, натоварени с тежки метали, а след това вижте как ще се чувствате като цяло. Това е ежедневието, към което толкова много хора са се запътили, като стадо, сляпо стадо, освен ако не започат да мислят и не си дадат сметка.

Дали ваксините и медикаментите съсипват чревната флора?

Можете да се обзаложите, че те съсипват чревната ви флора. Цялата ви имунна система се изпраща в състояние на пълен шок, когато получите ваксина, пълна с токсични тежки метали като живак и алуминий. Вашето тяло е напълно извън контрол, независимо дали вие сте наясно с това. Ето защо ви казват, че може да се почувствате „малко“ болни, след като сте получили ваксината. Вашата централна нервна система се опитва да намери патогените и отровите, които са заседнали в мускулната тъкан, заразявайки кръвта. Докато вашата имунна система се опитва да разбере хаоса, включително реакции от формалдехида, тялото ви има огромна нужда от хранителни вещества, най-вероятно изпразвайки резервите си, за да се преборите с тези чужди бактерии и живи вирусни съставки, емулгатори, синтетични консерванти и ГМО получени химикали като MSG, мононатриев глутамат.

Ако консумирате ГМО храни редовно, едва ли имате хранителни вещества в резерв. Храната е била унищожена от пестициди и инсектициди. ГМО трябва да бъдат етикетирани или просто да бъдат забранени със закон в цялата страна!

Подържайте червата здрави

„Един здрав стомах има около 20% лоши бактерии и 80% добри. Всеки от нас има около 3 килограма бактерии в червата си. Точно така, това е много! И когато лошите стават повече, ние се разболяваме. Ето защо е важно да ги държите в здравословно в равновесие.

Ето малко факти за Монсанто, ГМО гигантът: „Монсанто е една от най-големите фармацевтични и земеделски компании, които произвеждат генетично модифицирани храни и семена, лекарства, химикали, пестициди и хербициди. Тази компания има други отрасли в 100 различни страни и е основен производител на генетично модифицирани култури и семена в света. “

Източник: www.naturalnews.com

Автор: S. D. Wells

Превод от английски на български

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×