дете-преглед-лекар

Следните лекари не са се задоволили с полуистини, лъжи и пропаганда. Те са направили свои собствени разследвания.

Нанси Банкс, M.D.

Д-р Банкс получава медицинското си образование в Харвардското медицинско училище. Тя също така е получила МБА по финанси от Университета Пейс. Тя завършва стажа си в болница Свети Лука и болница и медицински център Маунт Синай. Тя е с призната специалност по Акушерство и гинекология.

Ако се вгледате в съставките на ваксините ще откриете, че те имат живак и алуминий, замърсени са с други видове вируси, и понякога ваксините се отглеждат върху човешка тъкан. Така че това са ваксини, които имат невротоксични елементи и след това, разбира се, те имат и други елементи, които могат да създават автоимунни реакции. Това са нещата, които виждаме в децата; ние виждаме автоимунни реакции.

Тони Барк, M.D.

Д-р Барк става B.S. бакалавър на науките по психология в Университета на Илинойс и доктор по медицина M.D. от Медицинско училище Rush. Завършва като педиатър в Университета на Илинойс. След управление на спешното отделение по педиатрия в болница Майкъл Рийс тя започва да изучава хомеопатична медицина. Тя също така е заслужила магистърска степен по управление на спешна медицинска помощ от Бостънския университет. През 2012 г. тя става заместник-председател на Американския институт по хомеопатия. Високо образована лекарка, тя е направила разследване.

… Децата, които идват при мен от други практики и са напълно ваксинирани, са често децата в практиката ми с астма, панически разстройства, обсесивно-компулсивно разстройство, PANDAS [педиатрични автоимунни невропсихични разстройства, свързани със стрептококови инфекции], аутизъм , синдром на Аспергер. При моите деца, които никога не са били ваксинирани,  не виждам тези проблеми. От децата, които не са ваксинирани, няма нито едно дете с астма или хранителни алергии, синдром на Аспергер или аутизъм, болест на Крон или улцерозен колит.

Мерил Нас, M.D., ABIM

Мерил Нас не е новак в проучванията. Тя става бакалавър на науките по биология в Масачузетски технологичен институт (MIT). Работила е като лаборант в продължение на две години в катедрата по имунология Джон Къртин –  училище за медицински изследвания. Тя е спечелила медицинското си образование от Медицинския факултет на Ню Джърси и университета в Мисисипи – Медицинско училище. Завършва  вътрешни болести в Университета на Мисисипи Medical Center. След това тя е работила като лекар в спешно отделение в продължение на 14 години. Тя също преподава вътрешна медицина в Университета на Масачузетс – Медицинско училище. В момента тя работи като интернист в болница Маунт Дезърт Айлънд в Бар Харбър, Мейн.

Превенар бе лицензирана с голямо клинично проучване, проведено в Кайзер в Северна Калифорния с 38,000 деца. Половината получиха ваксината Превенар 7, а другата половина получиха експериментална ваксина за Neisseria meningitidis тип C – тип C менингококова ваксина. Точно това изглеждаше малко странно за мен. Искам да кажа … контрола беше друга ваксина. Това е проблем. Но това е доста често срещано, защото наистина не се знае какъв профил на страничен ефект има, ако сравните една ваксина с друга, защото всички причиняват странични ефекти. Не е нужно инертно плацебо за сравнение.

… Децата обикновено не умират внезапно, когато те са здрави; и трябва да се намери причина за това. Със сигурност има много момичета, които са починали сравнително внезапно след Гардасил или са развили тежки неврологични реакции.

Джак Уолфсън, D.O.

Д-р Wolfson е спечелил своята бакалавърска степен от университета в Илинойс. След това той става доктор по остеопатична медицина (DO) в Чикагския колеж по Остеопатия. Той има призната специалност по кардиология. Преди да  срещне бъдещата си съпруга, Хедър, той започва да осъзнава, че традиционната медицина не е превенция на заболявания или лечение на болестите, а само за лечение на симптомите. Хедър, хиропрактор, го въвежда в света на холистичното изцеление. Той и Хедър са вече женени с две деца, и нито едно от тях не е ваксинирано ..

Престижно списание съобщи, че мъжете, които са имали морбили и заушка като деца са имали 29% по-малко инфаркти и 17% по-малко инсулти! Жени с история на двете инфекции са имали 17% по-нисък риск от сърдечно-съдови заболявания и 21% по-нисък риск от инсулт. Списанието Атеросклероза наскоро публикува тези шокиращи открития в изданието от юни 2015 г. 

По моите изчисления, естественото заразяване с морбили и паротит ще предотврати милиони инфаркти и инсулти. Защо тази информация не е по всички телевизии и интернет? Аз ще ви кажа защо. Защото основните медии са в леглото с Голямата Фарма, която плаща сметките им. Политиците са роби на своите корпоративни майстори. Нашите деца трябва да бъдат изложени на всеки вирус и бактерия, за които съществуват ваксини.

Лий Хиеб, M.D.

Д-р Хиеб получава своята бакалавърска степен от Колежа Гринел и Университета на Айова. Тя става доктор по медицина M.D. от университета в Рочестър, Факултет по медицина и стоматология. Тя прекарва своя стаж по ортопедична хирургия във военноморските сили на САЩ. Тя е бивш президент на Асоциацията на американските лекари и хирурзи и често говори открито срещу опасностите на управляваното от правителството здравеопазване. Тя се кандидатира за губернатор през 2014 г. като либертарианец. За съжаление, изгубва изборите.

От 2005 г. (и дори преди това), не е имало смъртни случаи в САЩ от морбили, но е имало 86 смъртни случая от ваксината MMR – 68 от тях при деца под 3-годишна възраст. И е имало почти 2000 осакатени, по посочените по-горе данни  от VAERS.

В страните, в които се използват БЦЖ ваксинация срещу туберкулоза, честотата на диабет тип I при деца под 14 години е почти удвоен.

Както се съобщава в Lancet през 1995 г., възпалително заболяване на червата (т.е. болест на Крон и улцерозен колит) е 13 пъти по-често при хора, ваксинирани за морбили.

… През 1982 г. Уилям Торч, изследовател и издател по Неврологични теми, представи документ (по-късно публикуван) в Американската академия по неврология, очертаващ смъртни случаи от синдром на внезапната детска смърт (SIDS). Той съобщава, че в 100 последователни случая, 70 процента от SIDS смъртните случаи са настъпили в триседмичен срок от ваксинирането срещу коклюш.

Вижте също Учени срещу ГМО и Детоксикация от ваксинации.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Joel Edwards

By admin

3 thoughts on “Доктори срещу ваксините – Тези лекари наистина са направили разследване”
  1. Добре де , с какво помагате на майките,всички знаем за ваксините и отвсякъде ни натискат да ги биеме…..за какво плашите хората

    1. Помагат с информация! Никой не може да ви „натиска“ да си тровите детето.

  2. Хей,има книги,интернет,има гугъл.пиши и ЧЕТИ!поне веднъж не си ли се запитвала:“защо ни натискат да ги поставяме?“вреди,ползи,последствия…дори и обикновен парацетамол има нежелани реакции!

Напиши коментар

Добави обява

×
×