кемтрейлс

Наличието на кемтрейлс е било тема на разискване, но сега те се признават по-широко от експерти като метеоролози и учени. Става все по-трудно да се отрече, че те съществуват, тъй като все повече и повече хора имат болести, свързани с кемтрейлс.

Когато телевизионната водеща Рейчъл Реенстра имала проблеми с кашлица, придружена от болки и треска, тя посетила лекар. След като рентгенова снимка разкрива наличието на бронхит, тя започва прием на антибиотици, които само я накарали да се почувства по-зле.

Лекарят й казал, че бактериалните инфекции са зачестили, и когато тя го попитала каква е причината, той й казал истината, която много лекари няма да се осмелят да разкрият на пациентите си: кемтрейлс са в основата на широкоразпространените белодробни проблеми. Изненадана от откровеността му, тя го попитала дали може да го заснеме как говори за феномена. Можете да видите видеоклипа по-долу. Лекарят се появява точно преди 8-мата минута.

Лекарят казва, че е ставал свидетел на стотици калифорнийци, страдащи от този проблем, който той нарича „кемтрейл бял дроб“. Той казва, че това е световен проблем, за който са виновни тежки метали, токсични газове и вируси, които се разпръскват в атмосферата, което води до проблемни нива на респираторни инфекции.

Той добавя, че  особено тежко е положението, където живее Реенстра в Калифорния заради близостта на района до летище Палмдейл. Той казва, че топографията на района прави този проблем още по-тежък, а фактът, че много от най-замърсените градове в страната се намират в Калифорния, не помага.

Интересното е, че симптомите на Реенстра първоначално сочат към грип. Когато съобщила на лекаря си, че не е получила грипна ваксина, той бил облекчен. Във видеото можете също да видите смелия доктор, който признава, че не препоръчва ваксинирането против грип. Той посочва, че учените основно предполагат какво да включват във ваксината всяка година, а в някои години е по-малко от 20% ефективно. Той смята, че те не са от полза за пациентите и е по-добре да бъдат проактивни по отношение на здравето и превенцията, отколкото да разчитат на ваксини.

Както лекарят, така и Реенстра рискуват кариерата си, като говорят публично за този спорен въпрос и човек може само да се надява, че тяхната смелост ще вдъхнови другите да говорят.

Почти всеки човек на Земята диша небезопасен въздух

Кемтрейлс не са единственото нещо, за което трябва се тревожите. Фините прахови частици, които идват от изгорелите газове, например, може да причинят възпаление в белите дробове и извън тях, което допринася за сърдечни заболявания и инсулинова резистентност.

Неотдавнашен доклад на Института по здравеопазване установи, че 95% от населението на нашата планета диша  небезопасен въздух, който идва от всичко, от изгарянето на твърди горива, като въглища или биомаса до емисии от транспорта. Миналата година повече от шест милиона смъртни случая са свързани със замърсяването на въздуха, като причините са хронични белодробни заболявания, рак на белия дроб, инсулт или инфаркт.

С толкова много токсини, които вече се носят във въздуха, който дишаме, последното нещо, от което се нуждаем, е кемтрейлс да вкарват още по-токсични вещества в нашия въздух. Как да се детоксикирате от кемтрейлс прочетете тук.

 

Автор: Isabelle Z.

Източник: https://www.naturalnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *