Дороти Леиболд е имала псориазис в продължение на две години, но откакто е започнала да взима масло от див риган P73, тя казва, че вече няма това състояние на кожата. Нейният съвет е да се взема редовно и да се уверите, че вземате достатъчно, което разбира се варира в зависимост от положението на човек.
Фактът, че нейното състояние на кожата е било излекувано от масло от риган не е изненадващ. Често считано като антибиотика на природата, маслото е доказано, че помага на хората да преодолеят всичко от остър хроничен бронхит и гъбички на ноктите до кандида и различни кожни заболявания, включително псориазис и акне.

Всъщност, неотдавнашно проучване, проведено от изследователи в Университета на Аризона показва, че едно от веществата в маслото от риган, карвакрол, може да разгражда слоевете протеин около Норовирус, което дава възможност на друг антимикробен агент да навлезе и да убие вируса.

Мощните лечебни свойства на масло от риган P73

Концентрираните му нива на феноли го правят мощен боец на инфекции, който обикновено унищожава гъбичките незабавно. Всъщност, „P73“ е съкращение от „73 процента полифенол“, а останалите съставки се състоят от комбинация от високо качествени, лечебни, диви ригани. Освен това, той има почти 50 пъти по-висока антиоксидантна активност от ябълките, богат е на калций, магнезий и желязо. Маслото от риган P73 се смята за един от най-добрите естествени източници на желязо. Карвакрол, тимол, терпени, розмаринова киселина и нарингин също са ключови съставки, които правят това масло предпочитан лечебен избор; всички от тях работят заедно за укрепване на имунната система, действат като естествен антихистамин и предотвратяват щети от свободните радикали.

Проучвания са показали, че антивъзпалителните и антивирусни свойства на маслото от риган могат да бъдат ефективни за предотвратяване на растежа на кандида. В други случаи, се смята за един невероятен естествен начин за предотвратяване на настинки или да се съкрати продължителността им. И разбира се, много хора като Леиболд се наслаждават на мощната му способност да помага за лекуване на кожни заболявания като псориазис.

Защо да се обръщаме към локални кремове и лекарства с рецепта, повечето от които, така или иначе са неефективни и токсични за тялото ни? Маслото от риган P73 е един от най-естествените начини да се борим с инфекциите и да останем здрави.

Споделете здравето! Натиснете бутона „харесва ми“ на тази страница, за да разпространявате осведомеността за безопасно и естествено поемане на контрола върху здравето.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Antonia

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *