Зората на следващото поколение интернет е вече тук, но това може и да не е толкова добро нещо. Докато поддръжниците на мрежата 5G (пето поколение) сипят похвали, някои експерти започнаха да критикуват потенциалните опасности, представени от тази нова технология.

В допълнение към опасенията за липсата на дългосрочни тестове за безопасност по отношение на 5G, редица експерти също предупреждават, че 5G може да бъде първата поява на оръжия с психотронни вълни. Въпреки че индустрията обещава скорости до 100 пъти по-бързи от сегашната 4G-мрежа, това, което не казват на обществеността, е, че те също така поставят началото на технологична инвазия.

За да работи 5G, трябва да инсталират хиляди нови базови станции и малки клетки. Новите милиметрови вълни са по-бързи и по-мощни. Според някои оценки ще трябва да има една базова станция за всеки 12 „жилища“. Това означава, че скоро ще има такава на почти всеки ъгъл – и 5G емисиите ще бъдат невъзможни за избягване.

Опасности за здравето от 5G- мрежата

Електромагнитното излъчване от мобилни телефони, базови станции и други устройства отдавна е свързано със здравословни проблеми, но 5G е готова да направи нещата още по-лоши. Не само, че количеството на произведените електромагнитни излъчвания (ЕМП) се увеличава значително с появата на 5G, повечето хора ще бъдат напълно заобиколени от нея.

5G е тествана в пожарна станция в Сан Франциско и редица пожарникари твърдят, че са претърпели множество неблагоприятни ефекти от експозицията. Проблемите с паметта и объркването са били някои от най-важните здравни проблеми. Те отговорили, че симптомите им не изчезнали, докато не се прехвърлили в нови пожарни станции. Главоболие, кръвотечение от носа, безсъние, спонтанни аборти и рак са някои други подозрителни вредни ефекти от облъчването с 5G радиация.

Изглежда разумно да се подходи към следващото поколение на интернет с малко повече предпазливост и по-малко безразсъдност. Ами ако 5G не е само за по-бърз интернет? Някои експерти твърдят, че бързината към 5G не е толкова за напредъка в интернет, колкото за започване на етапите на технологията за контрол на ума.

Оръжия с милиметрови вълни

Ако, или може би “когато”, милиметровите вълни са оръжия, ще започне възходът на оръжия с психотронни вълни. Както съобщава Waking Times, 5G технологията ще разчита на същите дължини на вълните, които Пентагонът използва в оръжието за разпръскване на тълпата.

„Американските военни разработиха несмъртоносна система за оръжие за контрол над тълпата, наречена Активна система за отричане (ADS). Използват се радиочестотни милиметрови вълни в обхвата 95GHz, за да проникнат в горния слой на кожата с 1/64 инча от целевия индивид, като моментално създава непоносимо усещане за затопляне, което ги кара да избягат ”.

Със сигурност използването на милиметрови вълни като оръжие ще отвори вратата за създаването на психотронни и електромагнитни оръжия, способни да насочват човешката нервна система. Както се вижда от ADS на военните, тези оръжия могат да произведат множество „лъжливи“ усещания – но има и потенциал за по-коварни, зловещи цели извън усещането на топлина. Предаването на човешка реч в човешкия мозък чрез ЕМП е една такава зловеща цел, като учените твърдят, че експериментират с хипнотизъм чрез същите милиметрови вълни, използвани в 5G.

Въвеждането на 5G-мрежата може да бъде основа за бъдеща програма за контрол на ума. Ако силата на мрежата от 5G попадне в неподходящи ръце, тя можеше много лесно да се използва срещу хората.

Автор: Vicki Batts

Източник: https://www.naturalnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *