смърт-холокост-ваксина-спринцовка-черепи

Добре дошли в новия медицински фашизъм на 2020 г. New England Journal of Medicine, същият фалшив научен парцал, който извърши тотална измама, като се изказа нечестно за хидроксихлорохин, за да защитава интересите на компаниите за ваксини, сега казва, че всички хора трябва да бъдат принудени да приемат задължителни ваксини. Онези, които отказват, трябва да бъдат изправени пред строго наказание, настоява NEJM и трябва да се предприемат коварни мерки, за да се гарантира, че никой не може да оспори наказанията в съда.

„Поради инфекциозността и опасността на вируса, относително значителни санкции могат да бъдат оправдани, включително спиране от работа или заповеди за престой в дома на лица в определени високоприоритетни групи, които отказват ваксинация“, се казва в документа на NEJM.

Той също така посочва, че трябва да се направи така, че никой да не може да оспорва това в съда, като заявява: „Нито глоби, нито наказателни санкции трябва да се използват, … наказанията предизвикват правни оспорвания на процесуални съдебни процеси и може да предизвика недоверие. “

Тези, които отказват ваксините, трябва да бъдат строго наказани като начин за налагане на задължението, посочва изданието.

Същият документ продължава да твърди, че здравните власти трябва да „изградят обществено доверие“ чрез „прозрачен и приобщаващ процес“, въпреки че същият документ открито твърди, че обществото трябва да бъде заблудено и принудено да приеме задължителните ваксини.

Вестникът още твърди, че производителите на ваксини не трябва да участват в изготвянето на публична политика или прокарването на закони за задължжителна ваксинация, тъй като вече никой не вярва на компаниите за ваксини.

И така, накратко до тук:

  • Здравните авторитари настояват за задължителни ваксини, но няма да ги наричат „задължителни“.
  • Вместо това ще ви НАКАЗВАТ, че отказвате да се придържате към техните закони, правейки живота ви ужасен.
  • Те избягват всякакви мерки, които биха могли да бъдат оспорени в съда.
  • След това те твърдят, че по този начин индустрията на ваксините може да „изгради доверие“ сред обществеността, като се преструва, че е ангажирана с „прозрачност“.

Благодарение на covid-19, цялата идея за „информирано съгласие“ вече е древна история в медицинското заведение. Организаторите на ваксини вярват, че те са новите ръководители на обществото и вярват, че техните експериментални смеси, независимо колко рискови или опасни, трябва да бъдат инжектирани насилствено във всички човешки същества. Онези, които се съпротивляват, трябва да бъдат строго наказани, твърдят те, и ще ви накажат по начин, който не можете да оспорите в съда.

Всъщност те въвеждат система за оценяване на „социални кредити за ваксини“, която изисква вашето спазване

Това, което наблюдавате тук, е система за оценяване на социални кредити за ваксини, която се въвежда в Америка.

Не искате ваксина? Уволнени сте от работата си.

Все още не искате ваксината? Ще ви бъде забранено да влизате в хранителни магазини и да купувате храна.

Противопоставяне на ваксините? „Здравните власти“ ще ви заключат в собствения ви дом, превръщайки ви в затворник, без никога да ви допуснат в съда, където бихте могли да поискате защита срещу затвора.

Това е новата авторитарна тирания за covid-19 / ваксината, която се разпространява точно тази минута, точно пред вас, в цял свят. Ню Йорк току-що обяви втора вълна на блокиране и никой не се съпротивлява.

Овцата ще се нареди за клането и няма да се произнесе или да окаже съпротива, тъй като е обезкървена в името на глобалния контрол на населението. Който е достатъчно глупав, за да се съгласи да бъде ваксиниран, е твърде глупав, за да представя бъдещето на човешката раса. Те ще бъдат систематично избивани с ваксината. Как иначе глобалистите все пак ще постигнат целта си да унищожат над шест милиарда души?

Автор: Mike Adams

Източник: www.naturalnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *