есенциални-масла-хомеопатия-етерични

Замисляли ли сте се, че всички болести, които лекуващите лекари в САЩ /и не само там/ не могат да излекуват, са тези, които сега се наричат генетични, което означава, че сте ги наследили? Но това е почти невъзможно, тъй като това са болести, които преди пет поколения не са съществували даже. Всичко започва с химическата медицина, направена в лаборатории, след това идва обработената, консервирана храна, след това флуорираната вода, ваксини, а сега и ГМО. Всичко това е една голяма формула, която захранва хроничната болнична система за болести и разстройства. Това, което повечето хора не осъзнават, е, че повечето от тях НЕ са наследени, а по-скоро предотвратими и дори обратими. Помислете за това:

Американската алопатична медицинска система разчита на две големи платформи, за да остане в бизнеса. Част първа: Никога не лекувайте нищо, а само адресирайте и управлявайте симптомите на болестта с медикаменти и операции. Част втора: Кажете на всички пациенти, че всяко сериозно заболяване или разстройство, което имат, е генетично и е наследено от гените на техните родители или прародители, така че „жертвата“ (алопатичен пациент за цял живот) никога няма да разбере, че тези заболявания може да се лекуват просто с хранителни средства.

Искате да предотвратите (и да излекувате) конвенционалните хранителни заболявания? Ограничете приема на „джънк“ храните и се съсредоточете върху богатите на хранителните вещества храни Тук са първите шест заболявания, които могат да бъдат предотвратени, с информация за това как да се лекуват естествено.

1. Рак

Едва ли някакъв вид рак е наследен или е заразен. Почти всички видове рак са причинени от химическо потребление и обратно, могат да бъдат предотвратени и дори обърнати чрез прекратяване на химическата консумация. Ракът всъщност не е болест. Нарича се така, за да се плаши населението и да ходят хората на лекари за рецепти, хирургия, химиотерапия и лъчетерапия. Това е голям бизнес. Лекарите и хирурзите получават стотици хиляди долари годишно, независимо дали се чувствате по-добре, дали страдате повече и умирате в ръцете им. Все повече хора умират всяка година от химиотерапия, отколкото от рак, между другото.

Ракът е нарушение на клетките, които се хранят с химикали в храните, включително изкуствени оцветители, изкуствени подсладители, белина (помислете за всички бели храни), флуорид (чешмяна вода), нитрати и химикали в маслата за готвене. Можете да обърнете посоката на рака чрез алкализиране на тялото с органични продукти, правилно филтрирана вода и ежедневна „шепа“ от правилните добавки.

Насочете се към чесън, корен от женско биле, кайен, масло от риган, алое, витамин С, витамин D, лечебни гъби, масло от конопено семе, масло от семена на касис и CBD олио. Отговорът ще бъде „в ръцете ви“.

2. Сърдечни заболявания

Повечето случаи на сърдечно-съдови заболявания и инсулти се причиняват от запушване на вените. Целта е правилно протичане на кръвта, като по този начин се гарантира правилното количество кислород да достигне до останалата част от тялото ви, включително мозъка ви. Най-важните причини за тези напълно предотвратими и лечими „болести“ са масло от рапица (дори органично), животински мазнини и млечни продукти, растителни мазнини и любимия маргарин.

Преминете към основно растителна диета и се ангажирайте с умерени тренировки.

3. Деменция

Основните причини за деменцията са храни, които коагулират и токсини от тежки метали, включително алуминий и живак. Обърнете се към „храната“, описана в # 2 по-горе. Токсичните количества алуминий често се срещат в антиациди, ваксини, дезодоранти, антиперспиранти и чешмяна вода. Живакът се намира в шокиращо високи количества във ваксини, въпреки че CDC излъга и каза, че живакът е бил „отстранен от всички детски ваксини“ преди близо две десетилетия.

Лекарите никога не предупреждават пациентите си за факта, че ваксините причиняват деменция, тъй като ваксините са „свещеният граал“. Яжте чисти храни и разгледайте основаните на доказателства „мозъчни храни“ и хранителни вещества като кокосово масло, авокадо, кейл, черен шоколад, плодове, витамин В12 и омега 3.

4. Тревожност и депресия

Не се заблуждавайте, повечето тревожност и депресия са причинени от консумацията на опасни химикали, които се срещат в обикновените конвенционални храни днес, включително аспартам, MSG (мононатриев глутамат) и пестициди. Пестицидът е името „майка“ за всички химикали, създадени в храните (ГМО), както и всички химически инсектициди и хербициди, които се разпръскват върху култури и продукти, включително Roundup.

Почти всички лекари и психиатри обвиняват за безпокойство и депресия, гените, за да продължат да лекуват пациентите си за цял живот. Лесни пари. Погледнете в Mucuna Pruriens (повишаване нивата на допамин естествено), жълт кантарион и тъмен органичен шоколад.

5. Хронично възпаление

Имаш ли това постоянно звънене в ушите ти? Имате ли болки в ставите? Имате ли повече слуз и хронично задръстване? Имате ли артрит? Раздразнителни черва? Вие страдате от хронично възпаление. Спрете глутена и превключете незабавно на органична, растителна диета. Уверете се, че пиете много добре филтрирана вода (или изворна вода).

6. Наднормено тегло

Друго разстройство, което докторите обичат да кават, че е генетично, е затлъстяването. Посетете холистичен лекар вместо алопатичен, който никога не е изучавал значението на храненето в медицинското училище. Преминете към органична диета и тренировка за 20 минути на ден.

Автор: S.D. Wells

Източник: https://www.naturalnews.com

Напиши коментар

Добави обява

×
×