(NaturalNews)

„Тези, които са се опитали да убедят света, че Слънцето, основният източник на енергия и живот на Земята причинява рак, са го направили с умисъл да заблудят масите, отдалечавайки ги от нещо, което може да предотврати заболяване.“ – Дейв Михалович, лекар натуропат и писател.

Истината е, че сме били систематично лъгани за слънцето и рака на кожата в продължение на години. Тази видео презентация на английски напълно обяснява защо. Колко хора знаят, че няма категорично доказателство, че слънцето причинява рак на кожата?

Може ли Слънцето да лекува рак?

В книгата Лечебното Слънце авторът д-р Ричард Хобдей документира широк спектър от изследвания, които показват, че Слънцето предпазва от рак на гърдата, дебелото черво, яйчниците и простатата. То може също така да предотврати диабет, множествена склероза, сърдечна болест и високо кръвно налягане, остеопороза, псориазис и сезонно афективно разстройство (SAD).

Съществува и случая на д-р Харланд Г. Кол, който е бил диагностициран с рак на кожата и е бил посъветван от един хирург да бъде премахнат. Вместо това той решава да прави слънчеви бани на раковата област.

След кратък период на непрекъснато излагане на слънце, ракът на кожата е изчезнал напълно. Той се връща при своя лекар за потвърждение и лекарят потвърждава, че ракът на кожата е изчезнал и не е необходима операция.

Според д-р Бернар Зовлук, „Лечението на рака е подпомогнато от слънчевите бани, пише д-р П. Зейн Кайм. Кайм пише, че тези, които получават повече слънчева светлина, имат по-малко рак. Слънчевите бани лекуват рак чрез изграждане на имунната система и увеличаване на кислорода в тъканите.

И все пак, ние сме бомбардирани почти ежедневно с ужасни „предупреждения“ от реномирани „органи“, наставлявайки ни, разбира се за наше собствено добро, да избягваме слънцето на всяка цена.

Епидемични нива на слънчева фобия

Например, д-р Робин Ашинов, шеф на дерматологична и козметична хирургия в Медицински център на Университета Хакенсак, съветва: „Използването на слънцезащитни продукти и след това умишленото излизане на слънце е почти толкова [лошо], като да излизаш без никакъв слънцезащитен продукт.“

Тя продължава: „Не изгаряте, но ултравиолетовите лъчи все пак навлизат в кожата ви. Слънцезащитните продукти са важни, но вие също трябва да носите правилните дрехи и да се защитите колкото е възможно повече от пряка слънчева светлина.“

Дали д-р Ашинов се застъпва за вампирски начин на живот? Реалността е, че по-голямата част от хората, включително и лекарите, са били измамени да вярват в мита, че слънцето е токсично, канцерогенно и е смъртоносна опасност за здравето.

Ето защо повечето хора угоднически и щедро налагат токсични слънцезащитни продукти върху кожата си, независимо дали очакват пряк контакт със слънчевите лъчи или не. Но в действителност, повечето конвенционални слънцезащитни продукти са канцерогенни биологични опасности.

Междувременно, мулти-милиардната ракова индустрия и индустрията за милиарди за токсични слънцезащитни продукти правят купища пари с тази измама. Истинските вярващи са оставени да си чешат главите в недоумение, след като статистиката сочи, че страховитият малигнен меланомен рак на кожата е във възход.

Слънчевият Доктор

Д-р Огюст Ролиер е открил първата европейска „Слънчева клиника“ през 1903 г. в Лейсин, Швейцария. Той също така е написал една много влиятелна книга: Хелиотерапия. Той е смятан за най-известният хелиотерапевт в света.

В най-големия си възход той управлява 36 клиники. Д-р Ролиер вярва, че слънцето е ненадмината широкоспектърна медицина. Той лекува пациентите си с помощта на здравословна диета, съчетана със силата на слънцето.

До 1933 г. е имало над 165 различни успешно излекувани с хелиотерапия заболявания, включително туберкулоза, рани, рахит и много други. Смъртта на д-р Ролиер през 1954 г. отбеляза края на слънчевата терапия, не защото е била неефективна, но тъй като тя е била заменена от „чудотворните лекарства“ на Голямата Фарма.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Paul Fassa

By admin

5 thoughts on “Какво не ви казват: Слънцето е лекарство от пълен спектър, което може да лекува рак”
  1. (у)нищо ново под слънцето. Това го знам от дете и през 50-годишния си живот никога не съм ползвала "слънцезащитни" буклуци 🙂

  2. Не само рак и други също така тежки заболявания !Слънцето е един от седемте Велики Лекари наред с Чистия Въздух ,Водата и Храната !

  3. Още в здравните съвети на Учителят Петър Дънов се говори за лечението със слънчевите лъчи.Същото препоръчва и Петър Димков, затова можем да кажем на шега : “ Нищо ново под слънцето.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *