Кандида … гъбична инфекция бушуваща в почти всички, причинявайки всичко, от хиперактивност, тревожност, органни проблеми, синузит, сухота в устата, гъбични инфекции, и т.н., и т.н.! Повечето хора не са наясно, че я имат, дори и тези, които са здрави и се чувстват добре.

Така че какво да правите? Антигъбични лекарства? Пробиотици? Ниско съдържание на захар, ниско съдържание на въглехидрати? Кефир, кисело мляко? Ами … това не е лесно уравнение.

Първо, Кандида са инвазивни гъбички, но може и да бъдат механизъм за защита в организма от живак и други токсични метали. Ако сте били в добро здраве, водили сте здравословен начин на живот, а след това сте приели антибиотици, това също може да бъде виновника.

Ако имате симптомите на метална токсичност, която всички ние имаме до известна степен, като болки в тялото, меки зъби, гняв, бъбречна недостатъчност и др., използването на някои от посочените по-горе лекарства или добавки ще ви поставят в порочен цикъл на почистване, мобилизиране и преразпределение на живака и другите токсини. Унищожаването на Кандида е много трудно за кръвта и органите, тъй като химикалите от умиращите бактерии може да ви наранят повече, отколкото вече сте.

Ако става въпрос за живак, трябва да започнете с орална детоксикация първо, в противен случай ще си играете с огъня.

Трябва да се направят диетични промени. Никакъв глутен, сладкиши, само плодове с нисък гликемичен индекс, пълнозърнести храни без глутен, органично месо и яйца.Ниско съдържание на въглехидрати, добри мазнини и т.н. са страхотни съвети.

Не започвайте да третирате Кандида преди да сте се справили с основните първопричини, иначе нещата ще станат по-зле. Първо изчистете металната токсичност, променете начина си на живот, а след това започнете борбата с гъбичките в тялото си.

Източник: http://blogs.naturalnews.com/candida/

Автор: Martin Aubol

Превод от английски на български

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *