(NaturalNews)

Втората водеща причина за смърт, свързана с рак, в Америка, ракът на дебелото черво, се очаква да отнеме над 50 000 живота през 2013 г. само в САЩ. Извънредните смъртни случаи обаче могат да бъдат предотвратени, тъй като причините за рак на дебелото черво са предотвратими и не са случайни. Ракът на дебелото черво се основава на рискови фактори, получавани чрез решенията, които правим в начина си на живот.

Тези рискови фактори не включват медицински стереотипни оправдания като семейна генетика и това да сме над 50-годишна възраст.

Стереотипните рискови фактори за рака на дебелото черво развенчани

Хората от едно и също семейство може да имат подобни гени, но по-важното е, че те могат да предадат същата нагласа. Подобна отрицателна генна експресия може всъщност да идва от семейства, които са склонни да практикуват и преподават едни и същи философии на мислене, хранене и медикаментозно лечение.

В действителност, генната експресия може да бъде напълно променена в лицето на рака, когато се предприеме нов подход на мислене и хранене. (Някои вещества, като куркумата, могат да променят протеините в раковите клетки на дебелото черво).

Възрастта също не е рисков фактор за рак. Само защото един човек е над 50-годишна възраст, не означава, че се нуждае от колоноскопия и от лекар. Човек може да бъде напълно уверен, че не укрива рак чрез познаването на собствените си нива на хранене и разбирането на сигналите на тялото и състоянието на изпражненията си.

Ако има една сигурност, която е по-добра от всичко, това е разбирането, че природните вещества, като куркумата, имат най-голямо въздействие върху убиването на ракови клетки в дебелото черво. Куркумата и нейната активна съставка куркумин, са тествани за способността им за унищожаване на раковите клетки на дебелото черво в Катедрата по Хирургия, Университет Dalhousie, Халифакс, Нова Скотия, Канада.

Резултатите са били поразителни.

Куркуминът унищожава раковите клетки на дебелото черво

В проучването изследователите разглеждат три вида ракови клетки на дебелото черво, р53 (+/+), р53 (-/-), НСТ-116, р53 НТ-29.

Раковата клетъчна смърт се е наблюдавала чрез способността на куркумина да намалява нивата на про-каспаза-3, деление на полимераза 1 и кондензация на хроматин. По време и дозо-зависим начин, куркуминът кара дивия тип клетки р53 HCT-116 да се самоунищожават, докато унищожава мутантните клетки р53 HT-29.

Изследователите са били толкова удивени, че предположили, че куркуминът може действително да има терапевтичен потенциал в управлението на рак на дебелото черво. Със своята способност да инхибира растежа на туморните клетки, куркуминът е цар срещу рак на дебелото черво. В присъствието на куркумин, раковите клетки на дебелото черво са преминали през процес на фосфорилиране, което е пълно променяне на функцията и активността на някои протеинни ензими. Всичко това е било по-добре, тъй като оксидативният стрес се е облекчил и производството на супероксид анион се е увеличило.

Достъпното лечение на рак с куркумин може да спаси над 50 000 живота без опустошителни странични ефекти

В края на краищата здравеопазването не е скъпо, и никой не трябва да губи косата си, за да преодолее рак. Медицинската система и застрахователните компании могат да покриват и препоръчват само лекарства за химиотерапия и лъчетерапия, но този начин на мислене не работи. Вижте всички умиращи хора. Това не работи.

Вместо това, лечението на рака може да бъде толкова просто, колкото приемът на дневни дози от куркума. Кой каза, че е необходимо да тровим имунната система с лъчева и химиотерапия, само за да убием няколко ракови клетки в дебелото черво?

Лекарите в Америка обикновено завършват и са акредитирани да следват един начин на мислене. Това означава, че те вероятно нямат никаква представа за доказателствата, че куркумата убива рака. Може би те са ограничени от препоръчването на по-евтина, естествена терапия, която действително работи. Може би куркумата не изплаща техните студентски заеми и високи заплати. Независимо от това, самата куркума може да пътува из тялото, да алкализира и убива раковите клетки по техните следи.

Алкалното състояние на тялото трябва да бъде първи приоритет

Освен това, важността за гладуването на раковите клетки чрез създаване на алкално състояние в организма се пренебрегва от основните лекари. Едно алкално състояние на практика прави невъзможен растежа на бактерии, вируси, гъбички и ракови заболявания. Алкализирането на тялото, което се корени в подхода към холистично хранене и начин на живот, трябва да бъде първата стъпка във всяко лечение на рак.

Как пациентите могат да достигнат до алкално състояние?

Първо, болницата няма да храни пациентите с преработени храни. Те ще хидратират телата на пациентите с филтрирана вода и ще ги хранят с пресни билки и зеленчуци от градината на болницата. Пациентите ще бъдат хранени само с храни, които са алкално образуващи. Няколко примера на тези храни включват ябълков оцет, пробиотични култури, горски плодове, спирулина, най-вече всяка билка, чушки, гъби, броколи, чесън и подправки като канела и куркума.

Можете да предотвратите и унищожите рака точно тук, точно сега

Случаите на рак на дебелото черво не са случайни, и можете да започнете да си помагате сами, точно сега, като започнете предотвратяване и унищожаване на рака в дебелото черво. В интерес на истината, вие сте единственият човек, който може да ви помогне точно сега, защото последния път, когато проверих, лекарят не внасяше пресни зеленчуци, билки и дози от куркума, които да ядете в клиниката или болницата. Той вероятно е там и говори с фармацевтичния представител, приемайки поощрение и готов да ви постави на ново експериментално лекарство.

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: L.J. Devon

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×