(NaturalNews)

Може би срамът е накарал лекари в болница в Калифорния да скрият тялото на бебе, което изведнъж е починало, след получаване на осем едновременни ваксинации. Не е било позволено на родителите да видят тялото на сина си, преди да бъде кремирано.

Дори и след отминалите една година и четири месеца, официалната аутопсия не е била разкрита. Техният син, Матю, е получил ваксините срещу DTaP, IPV, Hib, PCV, Hep B и Hep A в три инжекции, една в дясната ръка и две в левия крак, само ден преди внезапната му смърт.

Според майката Кристъл Даунинг, Матю е станал нервен и е плакал много в деня след получаване на осемте инокулации. Тя е помислила, че това е нормално поведение след ваксинация.

Тя пише: „Мислех да изчакам още един ден, за да видя дали ще е още нервен, но не стигнахме до следващия ден. Матю беше починал дотогава. Той бе намерен безжизнен. Той си легна, този вторник вечерта и съпругът ми го намери в сряда сутринта.“

След това родителите са се опитали да съживят Матю. Те се обаждат на телефон 911 и се втурват към Медицински център Колорадо Ривър в Нийдълс, Калифорния, където той бързо бива обявен за мъртъв. Като повечето смъртни случаи, свързани с ваксина, причината за смъртта е била определена като синдрома на внезапната детска смърт (СВДС). Не са били проведени разследвания за причината за смъртта. Често се казва на родителите просто да приемат смъртта на бебето като случайно събитие, дори и след като бебето им е било инжектирано с много токсични вещества.

Когато родителите се завръщат у дома, те започват да чакат за нова информация по аутопсията. Те са чакали с дни без никакъв отговор. Направили са многобройни телефонни обаждания. След седмици те най-накрая получават съобщение, че синът им ще бъде кремиран. Било им е казано, че не могат да видят Матю, поради състоянието на тялото му. Те не са били допуснати да се сбогуват.

Всичко, което са получили е пепелта на сина им.

Сега, след една година и четири месеца чакане, семейството все още очаква резултатите от аутопсията на сина си. Сега вече знаят, че синът им е получил ваксина, която не е одобрена за неговата възраст и допълнителна доза ваксина срещу хепатит B.

Майката на починалото бебе сега призовава родителите да направят свои собствени изследвания за ваксините

Сега майката, Кристъл Даунинг, призовава родителите да изследват ваксините, преди да подложат децата си на каквото казва лекаря. Насилие и тормоз с ваксини, като това, продължава да показва значението на правото на родителя да избере най-доброто за детето си. Лекарите, които са настървени за философията на ваксинирането трябва да бъдат разпитвани. Използването на множество ваксини наведнъж трябва да бъде поставяно под въпрос, особено, след като няма клинични проучвания, показващи безопасността на множество инжекции. Стимулирането на адаптивен имунен отговор за множество вируси с алуминиеви добавки трябва да се поставя под съмнение. Лекарите трябва да бъдат първо учители и да позволяват на пациентите да дадат информирано съгласие за опасностите от ваксините. За съжаление, много лекари не успяват да дадат информирано съгласие, защото вярват във ваксинната наука като на религия. Рядко може да се намери лекар, който е разследвал как съставките на ваксините причиняват негативни реакции, които водят до увреждане на мозъка или смърт.

Медицински специалисти непрекъснато записват детска смърт след ваксинация като „синдром на внезапната детска смърт.“

Относно нейната ужасна семейна трагедия, Кристъл Даунинг пише: „Искам да кажа на други родители. Те казват, че ваксинациите са безопасни, но в действителност, те не са.“

„Задавайте въпроси и знайте кои ваксини планират да дават на бебето ви. Знайте рисковете, свързани с всички ваксини, които възнамеряват да слагат по време на преглед. И не забравяйте, това е ваш избор. Това е вашето дете. И каквото и да правите, не им позволявайте да смесват ваксините в една спринцовка или да им дават толкова много наведнъж, защото, ако мислите, че това няма да навреди на детето ви, вижте детето, което аз загубих. Това е възможно.“

„Синът ми бе инжектиран с 8 ваксини, ако не знаете какво има в тях, научете! Когато го направих, бях шокирана и ядосана на себе си, че не съм поставяла под въпрос това преди. Матю е причината, поради която отворих очите си, за да видя какво могат да направят ваксините на бебе, да не говорим за който и да е. Аз не съм единственият човек, който вярва, че ваксините не са това, което те твърдят, че са. Наистина се надявам това да отвори очите на родителите, които ваксинират децата си.“

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: L.J. Devon

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *