(NaturalNews)

Холистичните лекари разбират, че изцелението от болести, може да се случи, когато се идентифицират и лекуват скритите причини. Топ скритите причини за заболяване включват, тежки метали, скрити зъбни инфекции, хранителна чувствителност и инфекциозни агенти като паразити.

Отравянето с тежки метали е широко разпространено

Основните източници на токсичните тежки метали живак и алуминий включват, ваксини, зъбни пломби, съдове за готвене, козметика и храни. Тези метали са свързани с аутизъм, автоимунни заболявания, болестта на Алцхаймер, сърдечно-съдови заболявания, рак и психични заболявания.

Тест на урината може точно да диагностицира опасни нива на тежки метали. Първоначален скрининг за тежки метали може да бъде направен с тестване на анализ на косата. Лекарството DMSA е често използвано за отстраняване на тежки метали, като лекарствено средство или във формата на система. Това лекарство може да се комбинира с хомеопатични и билкови лечения. Практикуващите също лекуват тежки метали с билкови лечения, сокоизтискване и други хранителни подходи.

Зъбните инфекции, включително зъбни канали и кухини, са свързани с болести

Скритите зъбни инфекции са свързани с психични заболявания, рак, сърдечно-съдови заболявания и автоимунни разстройства.

Тъй като кореновите канали не предоставят пълно уплътнение се позволява на анаеробни бактерии да пътуват из тялото на човек, опустушавайки здравето. Ако имунната система на човек отслабне, тези бактерии могат да бъдат повратна точка за сериозно заболяване.

Друг, по-рядко разбран, източник на скрити зъбни инфекции са кавитациите. Кавитациите са инфекции, които се появяват в челюстната кост без видими външни признаци или симптоми. Кавитациите обикновено се появяват на мястото на извадени моларни зъби, ако костта не се излекува напълно. Те могат също да се появят без да има екстракция на зъби. Изцелението се случва, когато квалифициран устен хирург или холистичен зъболекар почиства областта. Тестването на областта с тампон и изпращане в лаборатория ще потвърди наличието на множество бактерии и инфекция. Холистичните стоматолози и алтернативни лекари могат да тестват за кавитации.

Чувствителността към храните е широко разпространена

Алергиите към глутен, млечни продукти, яйца и фъстъци са станали нещо обичайно. Едно от обясненията за млечната чувствителност е денатуриране на млякото и млечните хранителни продукти. Пастьоризирането на млякото и млечните продукти разрушава ензими, необходими за храносмилането им. Проучванията показват, че 90 процента от хората, които не могат да храносмилат пастьоризираното мляко, са в състояние да се пият сурово мляко, което съдържа ензима лактаза непокътнат.

Един от начините за тестване за чувствителност към храните е да се премахнат общите алергени в продължение на няколко седмици, за да видите дали симптомите се подобряват. IgG кръвни тестове за чувствителност са друг инструмент за оценка. Специализирани тестове за чувствителност към глутен също са на разположение.

След като бъде определена хранителната чувствителност, е необходимо премахването на тази храна от диетата в продължение на няколко месеца или за постоянно, за да спомогне за процеса на изцеление от дадена болест.

Стандартният фекален тест пропуска мнозинството от скрити паразити

Паразитите са често източник на скрито заболяване,  който медицинската общност и обикновеният човек осъзнават. Смята се, че паразитите се намират само в страни от третия свят, но в действителност скрити паразити присъстват навсякъде. Те могат да се разпространява лесно – чрез храни, домашни любимци и въздуха. С тестовете на изпражнения могат да се диагностицират някои паразити, но се пропускат най-голямата част от тези, които се крият във всеки орган в тялото, включително и в черния дроб, белите дробове и мозъка. Ако има съмнения за паразити, холистичните лекари често ги третират с билкови лечения.

Заключение

Има няколко скрити причини на заболявания, които обикновено се игнорират от конвенционално обучените лекари. Ако нечии симптоми не се подобряват с използването на алопатични лекарства, е полезно да се изследват скритите причини за това заболяване от холистично обучен лекар.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Michelle Goldstein

By admin

One thought on “Лечението на скритите причини на болести води до чудотворно изцеление”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *