Чесън-нож-дъска-за-рязане

Тялото ви съдържа бели кръвни клетки, които са мощни борци на инфекциите и вашият арсенал за побеждаването на вируси, гъбички, бактерии и, да, ракови клетки. Този арсенал от убийци на ракови клетки разчита на определени хранителни вещества, за да има гориво да си свърши работата, а това е да ви опази живи и да спечели „раковата“ война, която се случва в тялото ви, като това важи за всички, всеки ден. Независимо дали ви харесва или не, тялото ви е машина, която е направена, за да оцелее дори и при най-лошите коефициенти или обстоятелства. Вашето тяло е изградено така, че е готово да употребява хранителни вещества, които намаляват и елиминират тумори. Тялото ви е изградено с готова, много силна имунна система, но тя е смазана и „интоксикирана“ още от раждането от ваксини и мъртви преработени храни. Вашата система може да победи раковите клетки, които може да се развиват, мутират, умножават и нападат слабата тъкан точно сега. Как ще „укрепите“ своята тъкан и кръв?

Има специален ензим, който „лошите момчета“ (мутиралите клетки) използват, за да се размножават и той се нарича „орнитиндекарбоксилаза.“ Можете да блокирате този ензим и това би било, все едно сте генерал по време на война, който спира потока на боеприпаси и доставки на врага. Колко по-лесно е да се спечели битка или война, ако врагът не може да намери своето гориво, оръжие и храна?

Агенцията за храните и лекарствата, заедно със Центъра за контрол и превенция на заболяванията и Монсанто потискат лековете за рак, защото знаят, че може да прочетете за правилните изследвания и да отидете да си купите сода бикарбонат, 35% водороден пероксид и органични скилидки чесън.

Седемгодишното клинично изследване на чесъна за лечение на рак

Най-голямото проучване, провеждано някога в историята на добавки от чесън е проведено от китайски учени в сътрудничество с Националния Институт за Рака. Това е бил тест, за да се види дали чесънът може да намали предракови стомашни лезии. За всички вас, хора от науката, да, това е двойно-сляпо проучване и е рандомизирано с над 3000 души за седем дълги клинични години. Искате ли да чуете резултатите? Рискът от рак е намален с 60% за хората с най-висок прием на зеленчуци съдържащи алиум, включително чесън. И това ни води до чудното хранително вещество.

Чудното хранително вещество на вида Allium

През 1957 г., изследователи инкубират туморни клетки саркома със съединението на чесъна алиназа (alliinase) и S-етил-L-цистеин сулфоксид, след това инжектират туморните клетки в мишки. Туморният растеж е бил напълно спрян, в действителност обърнат, и мишките са оцелели последните шест месеца (обикновено живеят само около две години). Мишките, които НЕ са получили съединението, са загинали в рамките на два месеца!

Тъй като човешкото ДНК е 99% същото като на мишките, сега е безопасно да оставите съмненията за това как това се отразява на хората. Ако някога сте чували за Диетата Терапия Герсон или Добавката Чуден Минерал (Miracle Mineral Supplement), значи сте чували за лековете, които пречистват кръвта. Време е да „убием гъбичките“ и да спрем горивните линии на врага.

Подготовката и последователността са ключът

Ако решите да взимате чесън за изцеление, не забравяйте да го счуквате и да го оставите да седи в продължение на поне 15 минути. Това е НЕОБХОДИМОТО ВРЕМЕ за освобождаване на ензима – алиназа – който произвежда противораковите съединения. Една глава чесън има около десетина СКИЛИДКИ. Хипократ е препоръчвал счукан чесън на пациентите си в големи количества, за да лекува техния рак. Той е знаел още тогава. Ако той беше тук днес, щеше да ви каже да ядете около половината от тези скилидки дневно, но трябва да бъдете сигурни и да се консултирате с вашия собствен натуропат.

Ако не харесвате чесън или ако желаете шепа други зеленчуци от рода Allium, купете си органичен лук, шалот, праз, зелен лук или сибирски лук. Всичките тези зеленчуци и билки, съдържат „сероорганични съединения“ (алил сулфиди), които притежават антиоксидантни свойства, точно като чесъна. След това вземете около една чаена лъжичка сода бикарбонат и разтворете в чаша с изворна вода по няколко пъти на ден. В края на краищата, всичко е просто „Основите на Герсон“! Активирайте суперсилите на здравите клетки! Разрешете на организма да работи с всички цилиндри, през цялото време.

Когато откриете естествените средства, не може просто да говорите за тях и да ги използвате в продължение на няколко седмици. Това е мисията на живота ви, да снабдявяте и защитавате „машината“ – вашето единствено органично тяло в този живот.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: S. D. Wells

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×