Учени-марихуана-канабис

(NaturalNews)

33-годишен баща от Великобритания е напълно излекуван от рак, но не благодарение на химиотерапия или радиация. Лекарите на Дейвид Хибит са го диагностицирали с „терминален“ случай на рак на дебелото черво, като са му казали, че ще го убие в рамките на 18 месеца, но той е елиминирал успешно рака, самостоятелно, с помощта на терапевтични дози масло от канабис на цена от около $75 на месец.

Избирайки първоначално химиотерапия, лъчетерапия и хирургия – и гледайки как всичко това се проваля – Хибит решава да поеме контрола върху собственото си здраве чрез проучване на състоянието си онлайн. Когато попада на информация, описваща масло от канабис като жизнеспособно алтернативно лечение, той решава да го последва с невероятни резултати.

Според Daily Mail Online, Хибит следва маршрута на канабиса като последен опит след като всичко друго се е провалило, и се оказва, че това е било най-доброто решение, което би могъл да направи. Към януари медицински сканирания показват, че Хибит е напълно освободен от рак. Всичко това благодарение на концентрираното масло от канабис, което е взимал в малки шишенца, предоставени от местен дилър.

„Приятели ми казваха за масло от канабис, но аз го отхвърлях в началото,“ обяснява Хибит. „Никога не съм се увличал по наркотици. Но през февруари миналата година ми беше казано, че имам само 18 месеца живот, и почувствах, че трябва да опитам всичко, което мога. Чувствах се, сякаш химиотерапията ме убива и нямаше какво да губя. Не можех да приема, че ще умра.“

Масло от канабис ‘Phoenix Tears’ спасява живота на Дейвид Хибит чрез лекуване на рака

Разбираемо колеблив заради стигмата, която все още обгражда това мощно лечебно растение, включително неоправданата незаконосъобразност в много области, Хибит обмисля дълго и упорито възможностите си преди да заключи, че канабисът си заслужава да се опита, особено в светлината на увреждането на здравето, което вече е преминал в резултат на инвазивна химиотерапия.

Той се свързва с местен производител на масло от канабис с висока потентност, терапевтичен клас, който обикновено се нарича като „Phoenix Tears“, и е бил в състояние да се снабди с количеството, от което ще има нужда за лечение. Резултатът, казва той, е очевиден и в момента той е напълно здрав.

„Опиянява те доста за около шест часа, но далеч не се приближава до това, колко е лоша химиотерапията,“ казва той пред медиите. „Болката просто изчезна. Просто искам да осведомя и други хора. Имайте предвид, че съществуват и други опции.“

Установената медицина, застрашена от природните ракови лекарства, като масло от канабис, които струват една малка част от това, което са конвенционалните лечения

Човек би си помислил, че невероятното възстановяване на Хибит от напреднал стадий на рак на дебелото черво с помощта на естествено масло от канабис ще бъде обект на международни заглавия, със здравни служители, навсякъде борещи се за край на забраната, за да се позволи на хората да  използват свои собствени лечебни лекарства на минимална цена, в сравнение химиотерапията и облъчването. Но това е далеч от случващото се в действителност.

Както и с повечето други природни лечения на рак, почти всички, от които са незаконни в САЩ, маслото от канабис все още се възприема като „недоказано“ или дори „опасно“ от установената медицина, която по-скоро би накарала пациентите с рак да се подлагат на отравяне, отколкото да консумират растение с буквално десетки лечебни съединения, които не се срещат никъде другаде в природата.

„Ние знаем, че канабиноидите – активните химически вещества, намиращи се в канабиса – имат набор от различни ефекти върху раковите клетки, отгледани в лаборатория и животински тумори“, признава д-р Кат Арни от Cancer Research UK, като в същото време цитира извинение, че „няма добро доказателство от клинични проучвания“, което да докаже, че тези съединения действително помагат на пациенти с рак.

Но доказателството е в пациентите, които успешно са използвали лекарството и са изпитали чудотворно изцеление от него.

За да научите повече за маслото от канабис Phoenix Tears и как лекува хората от предполагаеми терминални болести като рак, разгледайте страницата с информация на Rick Simpon на английски: PhoenixTears.ca .

Също така, не забравяйте да прочетете невероятното лечение за рак GcMAF, което е било свързано със седмина холистични лекари, които мистериозно загинаха (и които, някои твърдят, че може да са били убити или „самоубити“ за откриването им) през последните седмици.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Jonathan Benson

By admin

6 thoughts on “Масло от канабис лекува рак на човек, след като са му били дадени 18 месеца живот: защо истинските раковите лечения са винаги незаконни”
  1. Това вече сме го чели много пъти,побликувайте сега как да си набавим канабис,след като е назаконен. Един вид инфо ,продавачи,цени и т.н и как да си направим олиото. Или произвотител на олиото,доставчик !?

    1. Правиш като държавата Холандия.Те не произвеждат наркотици,нямаш прави на внос в старната,и…идва парадокса.Холандия е легализирала наркотиците.Как са се озовали там?!

  2. Най-добрите природни средства са зелената и бялата мухоморка – отровата аманитин блокира синтеза на РНК и белтъци и по този начин убива раковите клетки, но страничните ефекти са твърде сериозни особено върху черния дроб и бъбреците. В момента има експериментално лечение с аманитин свързан с антитела атакуващи само тумора с цел минимум странични ефекти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *