Черните семена са от растението Nigella sativa, също познати като черен кимион, черен сусам и римски кориандър. Тези семена са познати с това, че лекуват всичко, от алергии до хипертония. Изследванията показват, че тези семена са мощни дори срещу мултилекарствени резистентни бактерии.

Маслото от черна семка е ефективно срещу 97 от общо 144, устойчиви на антибиотици, щамове на бактерии!

Черното семе е ефективно срещу резистентни щамове на бактерии и вируси, като например: HIV, стафилококи, туберкулоза, грип, гонорея, кандида и малария. Едно проучване установи, че масло от черна семка инхибира 97 от 144, устойчиви на антибиотици, щамове на бактерии.

Това масло е богато на тимохинон и тимол, които правят така, че това растение да превъзхожда другите по отношение на лекарствените си ползи. Маслото черни семена също се използва за превенция на рака, както и за лечението му.

Ако търсите естествени възможности за лечение, маслото от черни семена работи при рак на дебелото черво, мозъка, костите, кръвта, на шийката на матката, на простатата, на гърдата и рак на панкреаса. Броят на хората, които живеят отвъд диагноза рак, е достигнал 14,5 милиона през 2014 г. и се очаква да достигне 19 милиона до 2024 г.

Маслото от черни семена бързо унищожава панкреатични туморни клетки, с 80 процента успех!

Ракът на панкреаса е считан за най-смъртоносната форма на рак. Изследванията показват, че маслото от черни семена може да повиши степента на оцеляване. Установено е, че това масло унищожава панкреатични туморни клетки бързо, с 80 процента успех. Изследвания от Южна Каролина установиха, че маслото от черни семена увеличи темпа на растеж на клетки от костен мозък от 250 процента, а инхибира всички тумори от минимум 50%.

Ако искате да добавите черни семена към своя холистичен кабинет, трябва да знаете, че то е икономически ефективно, като можете  да закупите цели семена или  семена на прах.

Инструкции и дозировка за въвеждане на масло от черна семка в холистичната ви здравна рутина

Мария Хурейра, експерт по масло от черна семка, препоръчва да се вземат 3 чаени лъжици масло, смесено с манука мед или портокалов сок, дневно на празен стомах. Ако използвате семена или прах, се вземат две чаени лъжици масло и една чаена лъжичка семена или прах, смесени с манука мед или портокалов сок, дневно на празен стомах. Може да се увеличи дозата с 1 чаена лъжичка на ден, след 2-3 седмици.

Ако все пак желаете да използвате семената, не забравяйте да ги загрявате, тъй като суровите семена може да разстроят стомаха. Просто ги поставете в тиган на слаб огън и ги разбърквайте, за да предотвратите изгаряне. Семената трябва леко да пукнат.

Бъдете сигурни, че сте си закупили масло от черна семка, а не масло от черен кимион. Някои компании етикетират тези масла по един и същи начин, макар че те идват от две различни растения.

Автор: Lynn Griffith

Източник: http://blogs.naturalnews.com/black-seed-oil-rapidly-destroys-pancreatic-tumors-80-percent-success-rate/

Напиши коментар

Добави обява

×
×