„Как предпочитате кафето си?“ е въпрос, който чуваме често. Вероятно в такъв момент не би ви дошло на ум да отговорите “ клизма с кафе“. Клизмите с кафе имат история в изцелението. В много култури, прочистване на дебелото черво се използва за подобряване на здравето.
Kлизмите с кафе са били използвани в САЩ за поддържане на здравословен начин на живот. Още през 1917 г., прочутата д-р Келог в списанието на Американската медицинска асоциация, казва, че над 40 000 души със стомашно-чревни заболявания са имали подобрения след такива клизми.

Храносмилателните проблеми са във възход

Сегашният ни начин на живот е поставен пред огромни предизвикателства за здравето, причинени от добавки и химикали в нашата храна и вода. Преработените храни създават токсична плака в дебелото черво.

Тази плака не е много лесна за премахване. Тя позволява огранично количеството изпражнения да се движат през червата, позволявайки на паразитите да процъфтяват.

Токсините се отделят в кръвния поток и в крайна сметка си проправят път до черния дроб. Последват нежелани реакции в тялото, които в крайна сметка може да доведат до заболявания.

Как клизмата на дебелото черво може да помогне на цялостното ми здраве?

Клизмите с кафе помогат за премахването на токсичната плака по стените на дебелото черво и по този начин се унищожават и паразитите.

Клизмите с кафе са по-добри от тези с вода, защото стимулират черния дроб да създаде повече глутатион. Той е най-добрият антиоксидант на тялото, който подпомага здравето на вътреклетъчната ДНК и премахване на токсините от вътрешността на клетките.

Проучванията показват, че зелените зърна кафе увеличават глутатиона в черния дроб с близо 700%. Клизма с кафе е най-добрият начин да се получат благоприятни ефекти преди достигане на черния дроб.

Тези клизми може да помогнат и при редица други здравни проблеми. Те се използват много често в духовни и други здравни центрове.

Как се прави клизмата с кафе?

Клизмата трябва да се  прави най-малко един път седмично за цялостна поддръжка на здравето и до четири пъти на ден за хората с хронични заболявания.

Използвайте органично кафе с чиста вода да ври в продължение на 3 минути. Оставете го да покъри още 15 минути на слаб огън и след това  да изстине. Препоръчителната пропорция е 3 супени лъжици кафе за 1 литър вода. Сместа се поставя в клизма. Легнете на дясната си страна със свити крака, опрени на гърдите. Вкарайте дюзата около 5 сантиметра в ректума и оставете течността да премине.

След като течността е вече в тялото опитайте да се движите малко, за да може да се разнесе. Това може да бъде предизвикателство, но се опитайте да задържите течността за 12-15 минути, но не повече от 15 минути.

Една алтернатива на клизмата с кафе, ако имате алергия, е суровият ябълков оцет или органичен зелен чай.

Кафето има много прекрасни ползи и използването му за клизма е една от тях. Винаги е добра идея да се консултирате с медицински специалист, тъй като някои проблеми може да бъдат признак на по-тежко състояние.

 

Автор: Yanjun

Източник: http://www.naturalnews.com

By admin

One thought on “Най-голямата тайна за природния лечител: клизма с кафе”

Напиши коментар

Добави обява

×
×