Натурална красота: Съвети как да изглеждате естествено добре

Ако искате да изглеждате зашеметяващо не е нужно непременно да нанасяте дебел слой грим. В действителност, да се научим да използваме методи зa естествено разкрасяване е най-добрият начин, по който жените от всички възрасти могат да изглеждат максимално добре. Ако се интересувате как може да стане това, прочетете тези съвети:

Увеличаване на устните

Ако искате съблазняваща усмивка, помислете за използването на малко кокосово масло върху устните си, вместо червило. Това естествено масло е много меко и ще се слее плавно с кожата ви. Добавете капка витамин Е в центъра на устните за допълнителен блясък.

Лечение за суха коса и цъфтящи краища

За коса, която е загубила блясъка си, можете да се възползвате от природно лечение с помощта на един банан и едно яйце. Намачкайте банана старателно и след това смесете с яйцето. Ако имате дълга коса, можете да  удвоите рецептата. Масажирайте сместа добре в косата, покрийте и оставете за половин час. След това измийте както обикновено. Косата ви ще има страхотен блясък.

Направете кожата си блестяща

В малка купа, смесете две супени лъжици мед с една супена лъжица кафява захар и една супена лъжица смлени овесени ядки. Масажирайте сместа в кожата на лицето си и шията. Оставете за 15 минути, след което изплакнете обилно. Медът привлича влага към кожата, докато другите две съставки ще осигурят нежно ексфолиране. Още съвети за сияйна кожа намерете тук.

Много жени мислят за лицето си доста и пренебрегват значението на атрактивна шия и брадичка. С цел да се запази тази част от тялото от увисване, изпълнявайте това упражнение няколко пъти всеки ден. Погледнете към тавана. Тогава свийте устните си все едно искате да достигнете тавана и да го целунете. Повторете пет или шест пъти.

Пийте много вода

Често говорим, че се пренебрегва водата. Въпреки това, дори и лека дехидратация може да ви направят да изглеждате по-възрастен. Фини линии и бръчки са по-очевидни. Също така, водата работи като почистващ агент на клетъчно ниво. Кожата ви изглежда по-стара и с по-малко блясък поради токсично натрупване, ако не пиете достатъчно количество вода всеки ден. Добавете лимон или краставица за аромат, ако желаете. Също така, използването на воден филтър и бутилка за многократна употреба, е по-добре вместо да купувате бутилирана вода всеки ден.

Грим

Природната красота може да бъде повишена с правилните трикове с грим. Можете да акцентирате вашите скули и челюст с различни цветове на пудра и руж. Направете очите си по-изразителни, като използвате неутрален цвят сенки за очи, който подобрява цвета на очите.

Прилагайте тези прости съвети за красота в обичайния режим и можете да изглеждате добре и да акцентирате на силните си черти с няколко прости стъпки, всеки ден.

Автор: Anita Ginsburg

Източник: http://blogs.naturalnews.com/natural-beauty-tips-look-best-without-going-overboard/Вашият коментар