(NaturalNews)

Проучване от Нова Зеландия публикувано още през 1992 година, което не е много известно показва, че неваксинираните деца са по-здрави и по-малко предразположени към заболяване от ваксинираните деца. Противно на това, което е широко прието за ваксините – че те защитават децата чрез изграждане на имунитет, който иначе не би съществувал –  изследванията показват, че всъщност, ваксинираните деца е много по-вероятно да страдат от хронични заболявания като астма, екзема, възпаление на сливиците и множество други заболявания, в сравнение с техните неваксинирани връстници.

Откъс от проучването от VacTruth.com обяснява изследването, което е проведено от Обществото по Информираност на Имунизациите. Били са раздадени въпросници на членовете от групата, техните приятели и колеги и други, които разпитват за имунизационния статус и неща, като това дали децата са били кърмени или не, с какво се хранят и кои болести са присъствали. Повече от 245 семейства са отговорили на анкетата, като са предоставили данни за 495 деца.

От този брой, 226 от децата са били ваксинирани в съответствие с правителствените препоръки, а останалите 269 са били без ваксини. Възрастта на участниците варира от бебета само на две седмици до 46-годишна възраст. 81 от участващите семейства са имали както ваксинирани, така и неваксинирани деца, предлагайки още по-директно сравнение в домакинствата за потенциалните разлики в нивата на заболяването и честотата.

„Анкетираните са били помолени да предоставят година на раждане, пол, получени ваксинации, дали или не детето е страдало от редица хронични заболявания (астма, екзема, ушни инфекции, повтарящи се тонзилити, хиперактивност, диабет и епилепсия) дали са се нуждаели от тимпаностомична тръба, дали са имали тонзилектомия, или са развивали бавно двигателните умения (ходене, пълзене, сядане и т.н.) „, пише Сю Кларидж в доклад на проучването.

Тя добавя: „Родителите предоставиха и информация за кърменето и храненето с шише и кога са отбити децата ако са кърмени“.

Няма наблюдавани случаи на епилепсия, сред неваксинираните деца

Интересното е, че въз основа на анализите на тези данни е установено, че 92 процента от децата, които са изисквали операция на сливиците за тонзилит са били ваксинирани за морбили, вероятно с комбинация морбили, заушка и рубеола, известна също като MMR. Ваксинираните деца също са били много по-склонни към развитие на заболявания като астма, ушни инфекции и дори увреждане на моторните умения.

Било е открито, че случаите на екзема сред ваксинираните деца са повече от два пъти, отколкото при неваксинираните деца, докато процентът на хиперактивност сред ваксинираните деца е почти четири пъти по-висок от този на неваксинираните деца. Открито е също, че ваксинираните деца са били повече от четири пъти по-вероятно да развият ушни инфекции, отколкото неваксинираните деца, докато процентите на астма при ваксинираната група са повече от пет пъти по-високи от групата на неваксинираните.

Истинската новина обаче е пълната липса на епилепсия сред неваксинираните деца. Докато общият размер на двете групи е наистина малък, като неваксинираната група е по-голяма, при неваксинираните деца не се наблюдава нито един случай на епилепсия, а четири от ваксинираните деца имат състоянието. Нито едно от неваксинираните деца не изисква тонзилектомии, докато шокиращо, 12 от ваксинираните деца ги изискват.

„Въпреки че това е много ограничено проучване, по-специално по отношение на броя на неваксинираните деца, които са били замесени и обхвата на разследваните хронични заболявания, то предоставя солидни научни доказателства в подкрепа на доста анекдотични доказателства, че неваксинираните деца са по-здрави, отколкото техните ваксинирани връстници, “ пише Кларидж в заключение.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Jonathan Benson

Превод от английски на български

By admin

5 thoughts on “Неваксинираните деца са по-малко предразположени към заболяване: Проучване”
  1. Здравейте г-жа Фиткова,
   Едно е да кажете „Глупости“, но по зряло е да споделите „Не мога да повярвам“.
   И аз като Вас не мога да видя тока, не виждам вятъра, не мога да докосна слънчевите лъчи, но….. и трите имат огромна сила и власт над ежедневието ни 🙂 ! Повярвайте, не всичко трябва да се вижда за да съществува (Любовта например), или за да ни прави по-здрави (природните закони: правилно хранене, дишане, упражнения и почивка =правилен живот без негативни емоции).
   Бъдете благодарна за това, което сме и което имаме сега! Намасте (демек „всички сме едно“ =една енергия).

 1. ваксините са геноцид,особено сегашните ,които са комбинира,изключително много са,а ММР е една от най-увреждащите за детския организъм от всички,другата е за човешки папилома вирус.Гледайте филма „Ваксиниран“,вече е със субтитри и тогава се изказвайте,че написаното в статията е глупости,човек трябва да се да се информира,а не да вярва сляпо на „лекарите“,на които им се плаща да увреждат

 2. Sujalqvam, 4e predi 40 godini vaksinirah sina mi protiv variola. Ako znaeh tezi ne6ta nqma6e da napravq tazi glupost. Sled vaksinata toj be6e blizo do smurtta, edva ocelq s bojiqta pomo6t. Ne vqrvam na lekarite za6toto sa merkantilni i mislqt samo za pari. Ne imunizirajte decata si, ne gi izmu4vajte izli6no, tova e ot moq opit.

Напиши коментар

Добави обява

×
×