Францискански монах, който е участвал с католическата енория в Бразилия се запознава с местната рецепта включваща специфичен вид алое вера. Твърдението е, че тя може да лекува почти всичко. Отец Романо Заго започна да я използва за хората в енорията си безплатно и има невероятни резултати, особено с хора, които били раково болни.

За съжаление, нивото на качество на повечето алое вера продукти, не е много добро днес. Повечето търговски продукти с алое са полезни за леки изгаряния и кожни инфекции. Един от алое вера продуктите, разгледан по-късно в тази статия, има одобрението на отец Заго.

В бюлетин от Лий Еулер от cancerdefeated.com се разкрива действителната рецепта, използвана от Отец Романо Заго, докато той е в Бразилия.

След завръщането си в Италия, отец Заго написва книга, озаглавена „Раковите заболявания могат да бъдат излекувани“, в която има и тази формула и истории и препоръки от тези, излекувани от рак и други заболявания с формулата.

Ето я и оригиналната рецепта:

  • 3-4 големи Алое листа, нарязани на по-малки парчета – сорта Арборесценс се счита за стандарт – най-идеалният случай е листата да са  от растение на пет години.
  • 500 грама мед – не синтетичен или рафиниран мед, само суров мед, без пестициди.
  • 2-3 супени лъжици ракия, уиски, коняк – чист алкохол. Вино, бира и ликьори не могат да се използват.

Ако местно добит суров мед, който съдържа пчелен прашец не е на разположение, можете да потърсите манука мед от Нова Зеландия. Той е добре известен, с тествани лечебни свойства.

Ракия, уиски, коняк или водка служат за разширяване на кръвоносните съдове, но по-важното е, че насърчават усвояването на алое вера алоин, който тялото обикновено има проблем с усвояването му напълно. Препоръчва  се са се придържате към тези елементи, без замествания или промени.

Съдържанието на мед може да се регулира леко на вкус. Съставките с нарязните алое вера листа се смесват в силен блендер. Сместа се съхранява в цветна бутилка, може да се съхранява в хладилник, но трябва да се разклаща или разбърква силно преди всяка употреба, за да ремиксира.

За рак препоръчваната доза от формулата на отец Заго е 2 супени лъжици 3 пъти на ден в продължение на 10 дни. Почивка в продължение на 10 дни, след което се продължава за още 10 дни. Този режим се продължава, докато всички признаци на рак изчезнат.

Не трябва да се използват фармацевтични диуретици, стероидни лекарства и корен от женско биле, докато използвате тази алое вера формула за лечение на рак. Препоръчително е да се засадят собствени алое вера растения за абсолютен контрол на качеството.
Закупуване на Арборесценс алое вера стартерни растения, които са расли в продължение на близо пет години, е препоръчително.

 

Автор: Paul Fassa

Източник: http://blogs.naturalnews.com/original-aloe-vera-recipe-curing-cancer/

3 thoughts on “Оригиналната рецепта с алое вера за лечение на рак”
  1. Искам да добавя една забележка към тази стара рецепта за консумиране на алое вера.Работя от 2003 година с Форевър Ливинг Продъктс и имам доста професионална информация в тази посока.Кората на листата на алоето,независимо какъв вид е(съществуват около 300 вида )съдържат доста токсични и алергизиращи вещества.Затова е добре да не се използва в направата на рецептата.Дневната доза е толкова малка,за да може организма да обработи тези вещества.И моя опит е показал,че не алое вера лекува рака,а помага на имунната система да се справии с този проблем,защото е силен имуномодулатор и билка адаптоген!Надявам се да съм била полезна!

    1. Аз пък от поколения назад във времето знам за тази рецепта с алое аброресценс. Тя е че веществата в него убиват раковите клетки като вкарва кислород в кръвта, а именно кислорода убива раковите клетки, с помощта на вече подсилената имунна система.

  2. Важното тук е ,че не се използва алое вера ,а алое арборесценс. Вече има и производство с него , от италианска компания. Използвана е и кората от листата. Най-полезните съставки се намират в кората .Алое вера е 3 пъти по-слаба от алое арборесценс. Аз вече не я подновявам . Тя е повече козметична.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *