Недоволни сте от формата и положението на гърдите си? Увисналите гърди често са неизбежни, когато женското тяло започва да губи своята еластичност и твърдост. Дори жените между 20 и 30 години могат да страдат от увиснали гърди, особено, ако са кърмели.

Ананас срещу увиснали гърди

Добрата новина е, че има начин да се предотврати увисването на гърдите, независимо дали това е поради възраст или кърмене. Подмладете гърдите си с ананас. Проучванията показват, че яденето на този плод три пъти на ден може да помогне да се преодолее земното привличане.

Предимства на ананас

Ананасът успява да извърши тази „магия“, благодарение на огромното количество витамини и минерали във всяка порция. Най-важното е, че успява да подмлади кожата и да я държи еластична.

Не само това, но някои жени са отбелязали уголемяване на гърдите си след ядене на ананас в продължение на един месец. Плодът успява да направи гърдите по-пълни, по-стегнати и да ги повдигне, без използването на всякакъв друг вид крем, сутиен или добавки.

Разбира се, способността на ананаса да подмладява гърдите ви е само едно от многото му предимства. Смятан за един от най-полезните плодове днес, тук са изредени и други ползи от него:

  • Производство на колаген – ананасът насърчава производството на колаген, който е съществен елемент на кожата. С повече колаген във вашата система, ще можете да се насладите на еластична кожа в отлично състояние. Той поддържа кожата хидратирана и помага за предотвратяване на бръчки.
  • Богат на антиоксиданти – ананасът също е невероятно мощен антиоксидант. Той има способността да премахва вредните елементи в организма. Съдържанието на фибри в плода е идеално за храносмилането и помага с отстраняването на отпадъците – както твърди, така и течни.
  • По-добра имунна система – богат източник на витамин С, ананасът ще спомогне за намаляване на риска за множество здравословни проблеми, включително рак. В действителност, в изследвания, свързани с консумацията на ананас, той намалява рисковете от рак на гърлото и рак на гърдата! Щедрите размери на витамин С в плодовете също ще помогнат да подържате оралното си здраве перфектно.
  • Регулира кръвното налягане – те също са показали, че спомагат за поддържане на кръвното налягане, както и насърчаване на правилното кръвообращение. В действителност, ананасите съдържат минерали, които подпомагат производството на червени кръвни клетки и намаляват риска от деменция и болестта на Алцхаймер. Следователно, може да се каже, че ананасите също допринасят за здравето на мозъка.

Само пресни плодове!

Имайте предвид, обаче, че ако решите да подмладявате гърдите си с ананас, е най-добре да се купуват пресни плодове. Ананасите в консерва са напълно лишени от витамини и минерали. Също така, консервите често съдържат захар и химически добавки.

Разгледайте различни рецепти за смути с ананас. Но ако искате да получите ползите му, е най-добре да се яде плода, както е.

Заключение

Разбира се, не трябва да се разчита изцяло на ананасите, за да имате резултати. Упражнения с акцент върху гърба трябва също да помогнат, за да поддържате гърдите вдигнати. Избягване на ненужни дейности, които биха могли да ускорят увисването на гърдите – като прекомерни упражнения – също е добре.

Автор: Amy Goodrich

Източник: http://blogs.naturalnews.com/rejuvenate-breasts-pineapple-heres/

Напиши коментар

Добави обява

×
×