жена-пие-сок

Ежедневието може да бъде стресиращо. Всеки човек се справя със стреса по различен начин, но за някои стресът може да е непоносим. В такива случаи тялото ви реагира и крайният резултат е болест.
По време на празниците изглежда, че нивата на стрес се покачват дори повече от нормалното. Всеки се опитва да „направи всичко“, украсява, готви, купува подаръци …

Стресът е демонът на нашето ежедневие!

Стресът увеличава нивото на холестерола!

Стрес реакциите сгъстяват кръвта ни!

Опитайте да намалите стреса. Отделете малко време за себе си, за да си починете и отпуснете. Потърсете членовете на семейството за помощ, не е нужно да правите всичко сами. Докато вие готвите и чистите, останалата част от семейството  седи и гледа телевизия или играе игри. Нека ви помогнат.

Комбинирайте някои сокове, за да намалят стреса, спокойно седнете да пиете сока и се отпуснете. Ще бъдете изненадани колко много ще ви помогне.

Пантотенова киселина (витамин B) се губи по време на стрес. Консумацията на броколи и зеле, може да възвърне нивото.

Витамин C също се губи по време на стрес. Можете да наваксате с червени чушки, зеле и горски плодове.

По време на стрес минералите като цинк, калий и хром също се губят. Пийте фрешове и / или яжте пресни зеленчуци като моркови, магданоз, джинджифил, спанак или къдраво зеле.

Бета-каротинът помага за защитата на организма по време на стресови времена. Готвене със зеленчуци, като сладки картофи и тикви също може да помогне.

Чесън и джинджифил са източници на природен разредител на кръвта, за да помогне на сгъстената от стрес кръв.

Радвайте се на живота си и се наслаждавайте на времето, прекарано със семейството. Вземете глътка въздух, отпуснете се и се насладете на музиката!

Автор:  Cindy Burrows

Източник: http://blogs.naturalnews.com

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×