чаша-филтрирана-пречистена-чешмяна-вода

Човешкото тяло е домакин на над 130 различни вида паразити. Инфекциите могат да варират от леки, едва забележими, до тежки. Може да попитате какво наистина е паразит?

Това е прост клетъчен животински вид, който живее върху или в друг организъм или орган от друг вид, от който получава храна и защита и обикновено причинява вреда. Експертите смятат, че около 50 милиона американци са заразени с червеи и/или протозои; всички са видове паразити. До 50% от водоснабдяването е замърсено с паразит наречен Giardia Lamblia, протозоа. Giardia не е убит чрез хлориране и причинява над 2 милиона случая на инфекция всяка година, както се съобщава от CDC.

Може да кажете: „Ти си луд; как мога да имам паразит?, поддържам се чист, здрав съм „… но това няма да спре възможността да имате паразит. Откъде идват паразитите? Много хора имат домашни любимци, обичат ги, целуват ги и спят с тях. Може би ядете сурова или пушена риба, като Суши. Да, можете да получите паразити от кучета, котки, коне, вода, градини, тоалетни, заразени храни в ресторанти или хранителни магазини и др. В много страни това е част от ежедневието!

Сигурен съм, че водите кучето или котката за преглед и ваксинации. Във фермите обикновено се провеждат годишни програми за обезпаразитяване и паразитни кръвни тестове. В някои държави децата се проверяват ежегодно за инфекции. В САЩ например тази заплаха от паразити е почти напълно игнорирана. Методите за алопатично тестване са остарели и проблемите обикновено се лекуват само като се опитваме да замаскираме симптомите! В един момент само много силни химикали успяваха да убият паразити, но те също ви отровиха, дори и да сте го преживели!

Сега натуралната медицина има решения. Имаме билки, които паразитите мразят, но са безопасни за хората. Паразитите не са предназначени да ви убият, но открадват важни хранителни вещества и нанасят повреда на органите, причинявайки много симптоми на заболяване. Много ежедневни симптоми като хронична умора, главоболие, запек, газове, подуване на корема, преждевременно стареене и анемия могат да означават паразитна инфекция. Изследванията на национално ниво от CDC показват, че през последните 25 години един на всеки шест души са имали един или повече паразити.

Една препоръка за лечение на паразити е диетата на ябълката. Това е лесен план за една седмица, който може да ви помогне да започнете и също така е начин да детоксикарате тялото си.

Подгответе се за почистване през първите четири дни от седмицата. Ето някои съвети, които да започнете. Яжте колкото се може повече органични ябълки и ябълков сок, и пийте много вода, за да помогнете на тялото ви да измие токсините и паразитите. На третия и четвъртия ден започнете да приемате капсули чесън (тъй като паразитите ги мразят). След това пийте сок от папая или яжте плодовете. Също така, пийте няколко чаши билков чай от мента или друг билков чай. За да продължите да изнасяте паразитите извън системата, яжте семена от тиква с една супена лъжица зехтин или рициново масло.

За да завършите последните 3 дни от тази седмица яжте много чесън и лук с пълнозърнести храни като ориз, киноа и ежедневна зелена салата. Не забравяйте да пиете много вода! Важно е вашите органи да изчистят всички паразити и техните токсини, ако не бъдат експулсирани, ще се почувствате болни и трескави! Не забравяйте да избягвате всички млечни храни и особено сладки храни, които хранят тези паразити.

Няколко други билки или чайове, които са по избор, са кайен в капсули, чай от копър или босилек, екстракт от маслиново масло или екстракт от магарешки бодил също могат да помогнат за детоксикация на черния дроб. Други по-популярни лекарства за почистване на паразити са черупките от орех, пелинът и карамфила. Това помага на черния дроб да освободи натрупването на токсини от паразити и други химикали. Всички токсини, които идват от останалите ви органи трябва първо да преминат през черния дроб, преди да бъдат изведени от червата.

Ако смятате, че все още не сте освободили всички токсини или се чувствате подути, аз препоръчвам листа от алое или хомеопатичното лекарство Ипекак. За да се отпуснат червата, пийте чай от хлъзгав бряст и взимайте магнезий. Семената на грейпфрут също са добри, но са много силни, имате нужда само от много малко!

След като се освободите от всички тези токсини, ви препоръчвам да подсилите имунната си система с комплекс от витамин В, екстракт от Ехинацея, добър пробиотик и комплекс от гъби, за да възстановите здравето на червата. Добавете бавно храни обратно към диетата си и поддържайте план за здравословно хранене.

Няма да повярвате колко добре ще се почувствате, когато всички тези паразити са извън вашата система!

 

Автор: Cindy Burrows

Източник: https://www.naturalnewsblogs.com/cleansing-the-body-of-parasites/

Напиши коментар

Добави обява

×
×