(NaturalNews)

Чудили  ли сте се защо цигарите не изгарят изведнъж при силен вятър и защо те горят толкова равномерно по целия път от единия край до другия? Възможно ли е пластмасови частици да са вплетени в хартията, за да направят това средство за доставяне на никотин по-ефективно? Целулозен ацетат е форма на пластмаса, която е често използвана за фото филми и е силно запалима. Време е да научите какво причинява пушенето на пластмаса на сърцето, мозъка и централната нервна система. Време е да се разбере, че един порочен кръг може да бъде прекъснат с правилна модификация на поведението и храненето.

Замисляли ли сте се, че може би никотинът е само облекчение за нелеките нервни чувства, които получавате от пушенето на пестициди, предназначени за унищожаване на плевелите? Тъй като повечето тютюн се третира с хербициди и пестициди, включително генетично модифицирания тютюн, който съдържа хербициди, пристрастените към цигарите са пристрастени към отрова и те имат незабавна нужда от никотин, за да облекчи състоянието на организма от приема на тези отрови. Големите производители на цигари са напълно наясно с това.

Много хора ядат бели храни, които не са естествено бели, но по-скоро избелени, като бяла захар, бяла паста, бяло брашно, бял хляб, дори и белия ориз. И все пак, колко пушачи осъзнават, че са пушили белина? Да, точно така. Цигарената  хартия идва от дървета, които са естествено кафяви, така че всеки облак дим съдържа малко белина. Консумирането на белина на регулярна основа, независимо дали чрез храна или чрез вдишване на изпарения, причинява рак на белите дробове, пикочния мехур, панкреаса, черния дроб и други органи за почистване, които са жизненоважни за живота. Премахването на белина от дневния ви режим започва точно сега!

Фибростъклото е вид изолация, която държи топло през зимата и хладно през лятото. То е направено чрез групиране на милиони миниатюрни стъклени влакна, които са толкова малки, за да се видят индивидуално, като стъклена вата. Има причина на цигарените филтри да са им нужди петнадесет години, за да се разпаднат. Когато тези малки „парчета от стъкло“ попаднат в устата, гърлото, хранопровода и белите дробове, те разкъсват епителната тъкан, лигавицата и вътрешната страна на тези части от тялото. Това създава не само повърхностни увреждания, но и такива на клетъчно ниво. Когато разглеждате рентгенови снимки на белите дробове на хора, изложени на азбест или фибростъкло и дори такива на пушачи, стъклените влакна, седящи в белите дробове изглеждат като „купчинка“ седяща в долната част на белите дробове. Може ли това някога да се филтрира от белите дробове? Може ли човек да се детоксикира от тази „купчинка“?

Още химикали в тютюневия дим, причиняващи рак:
Катран – смес от опасни химикали
Арсен – използван в консерванти за дърво
Акролеин – бил е използван като химическо оръжие
Бензен – индустриален разтворител, рафинирани от суров петрол
Кадмий – използван в батериите
Хром – използва се за производство на бои и сплави
Формалдехид – използва се в моргите и производството на боя
Нитрозамини – група от увреждащи ДНК химикали
Полоний-210 – силно радиоактивен елемент
Полициклични ароматни въглеводороди – опасни увреждащи ДНК химикали
• 1,3-бутадиен – използва се в производството на гуми

Знанието е сила

Най-хубавото на знанието е, че след като веднъж сте го получили, то е ваше за цял живот. Никой не може да ви го отнеме. Плюс това, след като имате познания, можете да се осланяте на тях, особено когато става въпрос за вашето добро здраве. Никога не вкарвайте и не излагайте тялото си на канцерогени (токсини). Можете да изкарате навън натрупалите се токсини и то без да използвате химикали. Първата стъпка за това е да се откажете този вреден навик. СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ!

Автор: S. D. Wells

Източник: http://www.naturalnews.com

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *