Рудолф Брус е бил лечител от Австрия, образован човек, който имал невероятно разбиране и любов към своите ближни. Роден през 1899 г., той посвещава живота си на намирането на алтернативно лечение за рак. Брус твърди, че от 1950 г. успешно е излекувал повече от 2000 пациенти. Той изчислява, че от 1986 г. насам още 45 000 пациенти с рак и други „нелечими болести“ са били излекувани от използването на неговите методи.

Как работи?

Общото лечение на рак на Брус продължава около 42 дни. Тъй като раковите клетки имат много различен метаболизъм от нормалните клетки, Брус диетата е предназначена да убива раковите клетки, като не осигурява никакви твърди хранителни протеини. Но диетата не уврежда нормалните клетки.

По време на 42-дневния пост всички сурови плодове и зеленчуци се приемат в течна форма. Брус твърдо настоява пациентите с рак да не пият/ядат нищо друго освен сокове и чайове. Всички използвани зеленчуци трябва да бъдат биологично отгледани и утайките на соковете трябва да бъдат отстранени. Теорията е, че раковите клетки могат да живеят само на протеина от твърда храна. Ето защо, ако не пиете нищо друго освен зеленчуков сок и чай за 42 дни, раковите клетки умират, докато нормалните клетки продължават да се справят добре.

Суровите плодови и зеленчукови сокове винаги са били използвани и се препоръчват в естествената медицина като част от лечебната система за много болести и хронични заболявания. Суровите сокове съдържат антиоксиданти и живи ензими, които науката е определила като императивна част от диетата на всички, ако искат да останат здрави и да поддържат защита срещу всички токсини в днешната среда.

Рецепта за сок за убиване на ракови клетки

Той разработва тази формула на сок, състояща се от цвекло, моркови, целина, репички и картофи в определени съотношения, за да осигури баланс между основните елементи, необходими за подхранването на тялото. В комбинация със соковата формула, Брус препоръчва различни билкови чайове, за да се подобрят ефектите от почистването.

Състав:

-1 цвекло
-1 морков
-1 стрък целина
-1/2 картоф
-1 ряпа

Упътване:

Поставете всички съставки в блендер и ги разбъркайте добре.
Налейте в чаша и пийте бавно.

 

 

Автор: mcshane

Източник: http://www.naturalnewsblogs.com/cancer-cells-die-42-days-famous-austrians-juice-cured-45000-people-cancer/

4 thoughts on “Раковите клетки умират за 42 дни: Известният австрийски сок излекувал над 45 000 души от рак”
  1. И в какви съотношения?Защо ми е тази информация, като не мога да я използвам?

  2. Защо в бендер така остава сухото вещество , нали не трябва твърди частици а само сок

    1. Не че не трябва да има твърди частици, въпросът е да няма твърд протеин…..

Напиши коментар

Добави обява

×
×