Знаете ли, че растенията естествено синтезират лековити медицински молекули, които могат да предотвратят и излекуват заболяване?

Корумпираните правителства и производителите на лекарства отдавна се опитаха да ви убедят, че само човек може да създаде „лекарства“ в изкуствени лаборатории, но простата истина е, че растенията отдавна създават антибиотици, антидиабетни хранителни вещества, противоракови хранителни вещества и дълъг списък от други чудотворни съединения, които са по-безопасни и по-достъпни от токсичните фармацевтични продукти, казва основателят / редактор на Natural News Майк Адамс, Здравен Рейнджър, в скорошен подкаст на HealthRangerReport.com.

След като разясни как се използват разтворителите за разтваряне на определени химикали в пробите на храни, по време на лабораторните тестове и че различните разтворители могат да извлекат различни химически съставки, Адамс каза, че растенията действително са способни да произвеждат свои чудотворни лекарства по време на процеса.

„Растенията са фармацевтични лаборатории, може да се каже – отбеляза Адамс в подкаста си. – И синтезират молекули сами.

Тези молекули поемат ролята на самозащита, защитавайки растението от заболяване, като същевременно му осигуряват хранителни вещества. И по този начин те могат да бъдат полезни и за хората, казва той.

Растенията и особено кореновите им системи трябва да бъдат и антибактериални, защото в противен случай те биха били унищожени от бактериите, които се намират в почвата.

„Всяко растение, което оцелява или почти всяко растение, създава свои собствени антибиотици“, каза Адамс. – Помислили ли сте някога за това?

Това прави всяко растение и дърво „фармацевтичен производител“, добави той.

Както Здравният Рейнджър отбелязва в колоната за 2011 г. за Natural News, тези „лекарства“ са навсякъде около вас:

„Най-мощната храна и лекарство на планетата е безплатна и тя расте точно пред вашата врата и около вашия квартал.

Знаете ли, че дивите местни растения и храни са много по-добри за вас, отколкото органични продукти от супермаркета? Те са естествено заредени с растителни лекарства – фитонутриенти – и ще бъдете изненадани колко от тях растат близо до вашия дом. Всъщност, независимо къде живеете, има огромен брой диви растения във вашия регион, които се използват от хиляди години като безплатни храни и лекарства.“

Той отбеляза, че средно статистическият човек няма такъв вид познания и поради това не забелязва лечебните свойства на растенията. Повечето смятат, че храната е само от пластмасови контейнери и че лекарството трябва да се дозира само от Голямата Фарма и традиционните лекари.

В този подкаст Адамс отбеляза, че много лекарства, произвеждани от фармацевтичните компании, всъщност идват от някои растения, включително дървета. „Растенията са в състояние да направят това, защото трябва да го направят, за да оцелеят“, каза той. „Ако погледнете антибиотиците, които се предлагат в природата, ще откриете, че те са изключително разпространени. Почти всеки тип растение има някакво антисептично или антибактериално свойство в някои от тъканите си. “

По-късно той повтаря това, което е написал през 2011 г., като отбелязва, че има вероятност растения и плевели растящи в задния ви двор, да съдържат лекове за хронични заболявания, като диабет и рак или някои, които биха могли да предотвратят сърдечни заболявания, да обърнат Алцхаймер или да лекуват други състояния.

И, ако, казва Адамс, сметнете растенията във всички различни региони на планетата, излиза, че съществува истински неограничен източник на лекарства, които просто чакат да бъдат използвани.

„Някои от тях имат различни свойства, но всички те имат обща идея, че могат да помогнат за предотвратяване на болести, ускоряване на вашето излекуване и за поддържане на здравословното ви състояние“, казва Адамс.

Майк Адамс „Health Ranger“ви кани да останете информирани по-подробно в Medicine.news, NaturalNews.com и Fresh.news. Междувременно слушайте целия му подкаст тук.

 

Автор: David Armstrong

Източник: https://www.naturalnews.com

 

Напиши коментар

Добави обява

×
×